Дебата на Канал 5 - Орце против Амар 28.10.2025

Кој е победник на дуелот?

• Амар

Гласови: 83 66,9%
  • Орце

Гласови: 41 33,1%

• Вкупно гласачи
    124
  • Гласањето е завршено на .
Сељачки пристап на Орце за таткото на Амар. Многу низок цигански удар.

Класично вмровско говедо.

Амар не е ни крив за татко му,што е работава мора педигре да има за да биде градоначалник?? Ваков напад само повеќе ме убеди да гласам за Амар.
Автоматски споено мислење:

плус дискутира за дивоградби амар и му вади слика од неговата дивоградба Орце :kafence:
Чија дивоградба друже? Што е крив дечкото што татко му е багабонт?

Да, на татко му е, а овој у секунда се откажа од него. Ако Амар се откажа од татко му за еден реел, што мислете колку ќе му треба да се откажи од граѓаните :pos: :tapp:
Имаш блиски што растеле исклучиво со еден родител? По муабетов очигледно не и затоа не разбираш.

Да, на татко му е, а овој у секунда се откажа од него. Ако Амар се откажа од татко му за еден реел, што мислете колку ќе му треба да се откажи од граѓаните :pos: :tapp: Каков циркузант
Растен е само од мајка му, 100 пати има кажано, не знам зошто се правите на 2 и пол цело време.

Патем од претседател на држава до совет на Бутел е од вемеро, што дремат, зошто не ја рушат?

Пред да отворите ваква тема првин треба да забраните влез на ликови како Рон.

Која е поентата на тема во која пристрасни ликови ќе навиваат и ќе стават емотикони. Само се провоцира, никаква дискусија нема да се вроди со него.

Сељачки пристап на Орце за таткото на Амар. Многу низок цигански удар.

Класично вмровско говедо.

Амар не е ни крив за татко му,што е работава мора педигре да има за да биде градоначалник?? Ваков напад само повеќе ме убеди да гласам за Амар.
Автоматски споено мислење:

Чија дивоградба друже? Што е крив дечкото што татко му е багабонт?
Одлично
Ќе гласате за вреѓање а не за градот да се среди

Кај се овие двајца идиоти, овде уште позабегани коментари

И вие тука ќе зборите за објективност?
Абе која објективност вие сте слика на тие што ги плукате
Тоа што нудите, тоа си добивате

Затоа што го пецнал за татко му ќе гласа Амар да биде градоначалник..
Господе Боже :facepalm:

плус дискутира за дивоградби амар и му вади слика од неговата дивоградба Орце :kafence:

Значи знаат чива е, знаат каде е, знаат како изгледа, ама чекаат Амар да ја сруши?

Пред да отворите ваква тема првин треба да забраните влез на ликови како Рон.

Која е поентата на тема во која пристрасни ликови ќе навиваат и ќе стават емотикони. Само се провоцира, никаква дискусија нема да се вроди со него.

зброриме со факти, јас ништо не измислувам, ако гледаш дебатата ќе видиш. Сеа ти и педерот од швица не гледате и зборите.

Да, на татко му е, а овој у секунда се откажа од него. Ако Амар се откажа од татко му за еден реел, што мислете колку ќе му треба да се откажи од граѓаните :pos: :tapp: Каков циркузант
Ти друже си за жалење што сељачиштево те убедува со дивоградба од татко му на Амар од кој патем дечково е откажан,да веруваш дека не го бива поради тоа. Роднини/родители не се бираат.

Иначе Орце со политички науки што има работено во ЕВн?

Значи знаат чива е, знаат каде е, знаат како изгледа, ама чекаат Амар да ја сруши?
Класика штабски финти, ние те фативме ама ништо не направивме околу тоа што те фативме..

Типичен комуњарски пристап, ќе дркаат на нивен кандидат па макар и им се посрал, али ќе зборат како сите други се ВМРОни.

Ако татко му е криминален багабонт, овој е негово семе, чисто сумљам дека е нешо поразлично. @true blue си слушнал за гени?

Типичен комуњарски пристап, ќе дркаат на нивен кандидат па макар и им се посрал, али ќе зборат како сите други се ВМРОни.

Ако татко му е криминален багабонт, овој е негово семе, чисто сумљам дека е нешо поразлично. @true blue си слушнал за гени?
Сум слушнал. Жал ми е дека не си наследил добри.

Шега е, океј е. :)

Ама останува дека не разбираш такви семејни ситуации.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom