Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Гринвуд отскокнува со својот квалитет, има ептен тапа соиграчи иначе ќе беа први во Лига 1. Штета што не е повеќе наш играч, имаше да искине во премиер лига.
Кажавме и преходно има фудбал во него повеќе и од Рашфорд и од Гарначо заедно, али глуп е.

Кажавме и преходно има фудбал во него повеќе и од Рашфорд и од Гарначо заедно, али глуп е.
Овие двајца да не се попаметни?
Него го фатија во бостанот или не се договориле навреме со цуцата. Тоа е.

Од ништо нешто се напрај само ај... го крка стапот, многу ми е мило што пак се пронајде негде затоа што има талент во него. :)

Приказната е привршена, има простор Јунајтед да си го врати пред да го лапне некој друг. Без никакви последици ќе сме ако го вратат уште одма

Овие двајца да не се попаметни?
Него го фатија во бостанот или не се договориле навреме со цуцата. Тоа е.
На крај не се докажа дека јадел од бостанот ама нели нашиве испаднаа паметни …

На крај не се докажа дека јадел од бостанот ама нели нашиве испаднаа паметни …
Мислам дека на наша возраст можеме да разбереме што се случи. Ја дупел на сила, скоро па сигурно, ама советниците се прецениле и го објавиле тоа со план. Спонзорите одма дигнаа врева.
Овие кога видоа дека првиот рекет план не поминува, тргнаа на договор. Ама МУ веќе го пушти Гринвуд низ вода.
Роналдо на едно чудо цуци им го расцветал газот, ама спремна екипа зад него и куп пари.
Не за џабе се вика, кај не помагаат пари, помагаат многу пари.

Сумњам дека Роналдо е стрејт воопшто. Ми делува дека се плеска во шупак и дека Џорџина му е маска а децава со донирана негова сперма се направени.

Мислам дека на наша возраст можеме да разбереме што се случи. Ја дупел на сила, скоро па сигурно, ама советниците се прецениле и го објавиле тоа со план. Спонзорите одма дигнаа врева.
Овие кога видоа дека првиот рекет план не поминува, тргнаа на договор. Ама МУ веќе го пушти Гринвуд низ вода.
Роналдо на едно чудо цуци им го расцветал газот, ама спремна екипа зад него и куп пари.
Не за џабе се вика, кај не помагаат пари, помагаат многу пари.
Секако на сила а послем му роди деца, ептен тука сакаа да протуркаат силување и овој си беше наместен
Него ај што било како било го ослободија па и се смири со таа кокошката и кој курац нашите изиграваа паметни па ради женскиот тим па шо ти знам

А и клубот не го заштити, пример Томас Партеј бил приведен за силување никој од медиумите не писна. Прикрија топчињата додека овој не кидна.

Абе нека го враќаат назад, им ебам тоа куравелите што патат за внимание. Женскиот фудбалски тим, што ги нема на мапата на фудбалот, не постојат, од дома не знаат дека играат фудбал, ќе ми одлучуваат и кажуваат дали Гринвуд смеел да игра за Јунајтед или не. Го коштаа клубот грдни пари и еден куп нервози на фановите. На кого не му се свиѓа, ете му ја вратата, нека си иде.

Tovari odma, jbg ne se snajde mnogu mnogu. Isturi sve na Camavinga, Tchuameni ili Bruno od Njukasl i teraj.
Бруно од Њјукасл мора да е топ 1 трансфер цел .. Прашање е дали има друг таков играч на таа позиција последниве 5/6 години сигурно..

Бруно од Њјукасл мора да е топ 1 трансфер цел .. Прашање е дали има друг таков играч на таа позиција последниве 5/6 години сигурно..
Мислм шанси нема за него , ке ни бараат најмалку 100м фунти, нереална цел е Бруно, реални цели се тој од Штутгарт, Вортон и тој од Форест.

Мислм шанси нема за него , ке ни бараат најмалку 100м фунти, нереална цел е Бруно, реални цели се тој од Штутгарт, Вортон и тој од Форест.
Да да, тоа се разбираме. Не ни имало шпекулација за него. Јас зборам како идеално сценарио кое би било ....

А и клубот не го заштити, пример Томас Партеј бил приведен за силување никој од медиумите не писна. Прикрија топчињата додека овој не кидна.

За Парти не излегоа видеа и слики од раскрвавена жртва. Гринвуд е завршена приказна со Јунајтед, колку и да ми е криво за талентот што го има(ше). Едноставно, премногу пари се во прашање.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom