Локални избори 2025: Кандидати за Град Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Иден градоначалник на Скопје?

• Орце Ѓорѓиевски (коалиција Твоја Македонија: ВМРО ДПМНЕ, СПМ, ДПСМ, ДС, СНСМ, БНП, ДСР, ПОДЕМ и др.)

• Амар Мециновиќ (Левица)

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
КОНТРОВЕРЗЕН СКАНДАЛ ПРЕД ВТОРИОТ КРУГ — кандидатот за градоначалник О. Ѓорѓиевски обвинет за семејно насилство, иако жртвата не пријавила поради страв

Кандидатот за градоначалник на Скопје од ВМРО-ДПМНЕ, Орце Ѓорѓиевски, се најде во центарот на голем скандал откако извори блиски до семејството објавија тврдења дека тој физички ја нападнал својата сопруга пред неколку недели. Според изворите, инцидентот не бил официјално пријавен поради страв и притисок.

„Таа е исплашена и не сака да излезе во јавност“, вели еден од соседите, кој побарал да остане анонимен. „Семејството е во шок, има притисок од двата краја — и од дома, и од политичкиот тим на кандидатот. Не знаеме на кого да му се обратиме.“

Веруем дека и жената му нејќела да гласа (за Орцета), па овој се разљутил и ја зашамарал...

За натамошни дејанија, нека се обратат кај Мицика.

Секташов малце како у незгодно да го фатија.
У минута-ипол видео краток опис за лицемерието и маската на Девица.

"Твојот човек, за твоето место, за твојата иднина" мене ми звучи претерано заканувачки. Избери го твојот човек - за да го добиеш твоето место и твојата иднина. Или си со нас или си никој. Ах Македонијо чиј пинци те газат. Деспоти со И-Ку на компир си играат курташак со твоите ресурси. Можеше да бидеш Швајцарија на Балканот. После 5 години во странство, каде во секојдневието речиси и да не се зборува за политика, ова ме гуши, како некој да ти диши во врат и одлучува за тебе дали ќе те биде или не, без оглед на твоите квалитети и капацитети. Штета баш. Ептен гревота. Во странство е тешко, ама ова е потешко.

Не ни знам на чија несреќна партија е слоганот затоа како гласачи, не го земајте ова за лично, јас ко бев Македонија не гласав ни за едните ни за другите. Затоа и си заминав, а не дека немаме хот гајс кај нас.

Скубни го лево ке го боли десно :pos::pos:

shrek-shrek-rizz.gif

Секташов малце како у незгодно да го фатија.
У минута-ипол видео краток опис за лицемерието и маската на Девица.
Па можеш и неговите одговори да ги ставиш, на секоја провокација и одговори, ја утепа тоталка, се скапа барајќи по тоа листовите што цел штаб и ги спремале.
Вака да земат детално да навлегуваат за секој член од дпне и сдс по управни одбори и слично, треба цела година да поставуваат прашања, ама кога ќе им дојде нивен миленик како гостин, како мачиња предат.

Каква хистерија во владејачката партија, сите механизми ги употребија, уплашени од партија со 60.000 гласачи. Се' само за да не им пропадне партијата близначка СДС, затоа што без нив, ќе се изгуби смислата и на нивното постоење (ќе нема со кого да се мерат околу тоа кој бил полош и помалку украл). Активираа од пациенти ко златниот и лудачана Јоци, Свињенко, до пулените на Латас, милион фб страни со еден куп следачи од типот на движењето Бојкотирам, разочараните левичари со следачи како гревон крушевски Петре, токмакот Ќосе, па им забранија во медиумски простор да се рекламираат итн.
Којзнае за вторник колку се спремаат, колку пати ги повторуваат прашањата и одговорите што од штаб му ги спремиле на Мирчески.

Не се секирајте бре, никој не ви ги краде редовните пациенти што ве гласаат на сите избори :D

Па можеш и неговите одговори да ги ставиш, на секоја провокација и одговори, ја утепа тоталка, се скапа барајќи по тоа листовите што цел штаб и ги спремале.
Вака да земат детално да навлегуваат за секој член од дпне и сдс по управни одбори и слично, треба цела година да поставуваат прашања, ама кога ќе им дојде нивен миленик како гостин, како мачиња предат.

Каква хистерија во владејачката партија, сите механизми ги употребија, уплашени од партија со 60.000 гласачи. Се' само за да не им пропадне партијата близначка СДС, затоа што без нив, ќе се изгуби смислата и на нивното постоење (ќе нема со кого да се мерат околу тоа кој бил полош и помалку украл). Активираа од пациенти ко златниот и лудачана Јоци, Свињенко, до пулените на Латас, милион фб страни со еден куп следачи од типот на движењето Бојкотирам, разочараните левичари со следачи како гревон крушевски Петре, токмакот Ќосе, па им забранија во медиумски простор да се рекламираат итн.
Којзнае за вторник колку се спремаат, колку пати ги повторуваат прашањата и одговорите што од штаб му ги спремиле на Мирчески.

Не се секирајте бре, никој не ви ги краде редовните пациенти што ве гласаат на сите избори :D
"Ја утепа тоталка" - неам појма кои се тие луѓе (за членови на левица на раководни функции поставени), не можам сега да коментирам (за Кичево), јас сум најобичен млад човек од Скопје (!?) (за тоа дали има некакво работно искуство) итн.
За ВМРО ако гласаат пациенти, за Левица очигледно гласаат слепци.
Си се претворил во најобичен партски бот. За се имаш оправдување. Лапа 2000 евра плата а кења за другите, е добро де што има врска. Нема искуство и школо, па и не мора да има. Имаат директори во Скопје, не се толку битни тие директори. Рекламира возење со бус лидерот вози џип, е добро де на старо го купил. Имаат во надзорен одбор, ама тој веќе не е член. Фрла најмногу пари на реклами на социјални мрежи и има организирана мрежа од ботови и профили, забрането им е да се рекламираат.
Ајде ќе ве издржиме уште една недела само со ова темпо ми е страв вашиот лидер комрад Димче да не доживее нервен слом.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom