- Член од
- 4 ноември 2013
- Мислења
- 1.625
- Поени од реакции
- 2.435
Од оваа гледна точка, држи вода тоа што си пишал. Само поради тоа ми се свиѓа идејата да галамат како втора опцијаПа можеш и неговите одговори да ги ставиш, на секоја провокација и одговори, ја утепа тоталка, се скапа барајќи по тоа листовите што цел штаб и ги спремале.
Вака да земат детално да навлегуваат за секој член од дпне и сдс по управни одбори и слично, треба цела година да поставуваат прашања, ама кога ќе им дојде нивен миленик како гостин, како мачиња предат.
Каква хистерија во владејачката партија, сите механизми ги употребија, уплашени од партија со 60.000 гласачи. Се' само за да не им пропадне партијата близначка СДС, затоа што без нив, ќе се изгуби смислата и на нивното постоење (ќе нема со кого да се мерат околу тоа кој бил полош и помалку украл). Активираа од пациенти ко златниот и лудачана Јоци, Свињенко, до пулените на Латас, милион фб страни со еден куп следачи од типот на движењето Бојкотирам, разочараните левичари со следачи како гревон крушевски Петре, токмакот Ќосе, па им забранија во медиумски простор да се рекламираат итн.
Којзнае за вторник колку се спремаат, колку пати ги повторуваат прашањата и одговорите што од штаб му ги спремиле на Мирчески.
Не се секирајте бре, никој не ви ги краде редовните пациенти што ве гласаат на сите избори![]()
Они се партија со левичарска идеологија и во тој фазон тераат, незнам како некој од трибина може така да гледа на тоа..? До негде ми е јасно од која страна ги гледаш работите и ја сфаќам потребата да се урне таа врска на вмро-сдс со која си праат што сакаат, ама само поради тоа наклонетост кон нив..?
Ги збореше Амар и Димче дека биле некои страшни оратори..

Они да си фатат работа со саглам десничар, никогаш нема да се занимаваат со политика..
Нормално е дека ќе се изгуби, кога се спремиле да го пуштат у бубањ и да го вртат на најако
Да не очекуваше нешто поразлично од тоа?
Не е фер на него така што му прават а Орце го билдаат на секој можен начин, јасно ми е со кои очи ги пишуваш расказите
Следен пат нека се спреми подобро, ако сака да биде забележителен оратор
Тоа што Кадаиф го стави во темата за Левица е показател колку они не пазат и се лесни за раштрафување