E kako ne! Utrinava se vrativ od Prilep! Osven novi nezadovoleni prilepchanki nishto drugo ne vidov! :smir:Повелете во Прилеп и ќе видете што се има. Каков гостопримлив народ, какви знаменитости и што ли уште не!
Stvarno?! leleeee:pos2:Ceki sega tutuo da go Ispeglaat pa ce go Predadat i ke zemat pari pa ce vidis kolku ce bida zadovolni
Arno mi e mene vaka .... ne se zalam :pos2: a za pred Bidzo mislam za na VPS rano mi eStvarno?! leleeee:pos2:
More, zoshto gi vrejdzash chupinata a? Sho ti zgreshile da te ebam. Znachi kolku ste za nigde napraeni to chudo edno ej. Ah Kir4e Kir4e! Kiro ti za 'pred bidzo' da ne se spremash sho se zalish vaka a? hehehe, mlad si za da kukash more!:smir::pos2:
Pa jas sum od Prilep i ko bev mal ich ne sakav da zhiveam vo Prilep oti mi beshe grd grad , sakav vo Bitola da zhiveam. Sega bash mi se svigja gradov , ima se , ubavi diskoteki , kafulinja.. Doj ke te proshetameAko ima eden najneposeten grad vo Makedonija (zboram za mene) togas toa e Prilep. Dali nekoj kojshto bil vo Prilep mozhe da ni gi prenese prvite vpecatoci? Kako e tamu? Po shto e karakteristichen toj grad osven po Mogilata i "Markojte kuli"? A najubavo bi bilo koga bi imalo nekoj prilepchanec za da ni objasni na shiroko i na dolgo neshto pojke za Prilepckoto korzo...
Ajt ! :wink: :lol: