Локални избори 2025: Кандидати за Град Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Иден градоначалник на Скопје?

• Орце Ѓорѓиевски (коалиција Твоја Македонија: ВМРО ДПМНЕ, СПМ, ДПСМ, ДС, СНСМ, БНП, ДСР, ПОДЕМ и др.)

• Амар Мециновиќ (Левица)

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
партал правите у анкетава, сите членови на левица гласале :kafence:
Ќе го пуштете ли Влатко Ѓорчев да иде по куќите да дава мачки наместо маици, капи и запалки ?

Ќе го пуштете ли Влатко Ѓорчев да иде по куќите да дава мачки наместо маици, капи и запалки ?

станувате полека експерти за пушење муслимански курови. Ова е вашиот речник патем што го користите нон стоп.

станувате полека експерти за пушење муслимански курови. Ова е вашиот речник патем што го користите нон стоп.
Јас никогаш не користам таков речник. Само прашав. Уште еднаш излегува на виделина глупоќата ботовска.
Плус вие со влен се гледа во каква сте позиција за разлика од левица.
И уште еден плус...се зезате дека воде Амар на кајгана а орцета војводата залижаниот се рекламираше тука не Амар.

Последно уредено:
Шо е финтата со фризурата на Орце? Дури сега го примеќам.

И јас бев у denial бато те разбирам, али земи истрижи тоа изгледаш како да те лижела Мирка Велиновска. :pos:

"Фризура"(ако може тоа така да се нарече) за у затвор

Шо е финтата со фризурата на Орце? Дури сега го примеќам.

И јас бев у denial бато те разбирам, али земи истрижи тоа изгледаш како да те лижела Мирка Велиновска. :pos:
Баркод го викаат.

zatoa treba i orce da si pobedi inace ke bide beter od ova.
Значи Данела е во право. Не лажела кога викала дека е блокирана у Совет и ѓубрето е ради Дпмне.

Истото ќе му се случело и на Амар.

Баркод го викаат.

Кој го постираше незнам она, ако му пројдеш баркод скенер на глава, ти отвара јутјуб линк од Заветна.
Автоматски споено мислење:

Дајте бе тој линкот со тој Дехари што зборел на некоја?

Дајте бе тој линкот со тој Дехари што зборел на некоја?

Што толку мерак по општин(ар)ски „пикантерии„?...:unsure:

Ликот е поштен, верата не му дава да блудничи...освен кога ќе му се даде прилика...која не смее да ја пропушти.

Орце живее од славата на татко му Веле.. Веле беше одличен пратеник и поштен.. Син му Орце од бебе влезе во тоа штабовите во Драчево, и поради татко му е сега каде што е.. Не дека е некој добар градоначалник..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom