Vartolu
The Infamous Mobb
Чекај сега, и Кина има воена база само во близина на Суетскиот канал Џибути мислам беше. Исто има 1-2 бази низ Африка, тоа значи дека Кинеската економија е мала?Значи белгиската економија не е поголема од руската, како што може да се види и на сликичкиве а и лесно да се провери со два клика, плус Белгија нема бази во Сирија не трпи ни санкции ниту пак води војна со НАТО. Темава е за Сирија, Русија си ги задржа базите таму, терористот претходно ти напишав се и сам знаеш дека е крунисан од западот нема никаква логика Русите после се да не играат во свој интерес, нели кога е бал нека е маскенбал.
Поентата е што ти не ги критикуваше западните кога одеа да го крунисан главосечачот, а истрча одма како некоја тетка што гледа турски серии: аха ете главосечачот отишол во Москва
Јас сум пишал и порано и во темата за Украина и корејските војници, дека не ми е гајле што со кој или на каков начин Русите го прават, за гомнари со гомнарска цефка.
Туку ајде објасни чим толку разбираш економија како тоа еве денес ЕУ усвои 19-ти пакет санкции против Русија, а од друга страна руската економија е најсилна во Европа а четвртата во свет, додека земјата во која ти живееш земјата во која јас живеам и цела Европа генерално се соочуваат со економска криза?
Не не, да не се разбереме погрешно. Не дозволувам да ми импутираш зборови што ги немам речено и не ги мислам. Јас само ви посочував дека тука дволичноста на многу души кои пишуваа како Џолани е терорист, Христијански убиец, дека е доведен од Западните елити.А особено со голема помош на Израел и Мосад, што е точно што и со што јас се сложувам...
За мене тој ќе биде терорист и убиец, независно дали го носеле САД, Кина или Русија.
Слушавме тажопојки тука како Израел соработувал со терористи, како Америте соработувале со терористи, а сега кога Путин почна да соработува, наеднаш Џолани стана нужно зло и човек со кој мора да се соработува..Дволичност до максимум!