Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Немора да улазамо у ЕУ. Нејкемо.
Ке си се снаваѓамо како и до ск.
Иначе ни едн тфој пост не е реалан и вистинт, у било коју тему.
Сфе ти е провокација и пропаганда протиф нас, воспеваш едно племе најгадно на сфет. Кое за жал, бш живи на наши македонски простори.
Мали деца више знаеф дека поголем предавник нема од Зоран Заеф.
Шиптаp никад не би га коиристија збор "впрочем" , такој да ти си некој наш медиа социјал експеримент, финансиран од надвор.
Од тија како тебе си патимо увек низ историју, предавник.
Мрш.
Аман бе Владе... истиов муабет го тераш десет години, истите аргументи, исто се!Stetata sto ja napravija sarenite e vo magnitudi pogolema od site tie sto bile 30 i kusur godini.
Parite se pecalat, ukradenoto se vrakja, rusenoto se gradi, ovie toa sto go zasraja za zal ne. Ne e se vo parite.
Za drugite dovolno imam kazano i generalno kako sto gledas ne se zamaram mnogu mnogu so dnevnopoliticki nastani. Edinstveno sto mi preci povekje od se vo politikata e koga sarenokurtonec glumi ludilo i bara vlast. Takvo zlo ne treba ni da pripari do vlast, tie treba da se tretiraat kako so se tretiraat site stetni bubacki, mavaj duri preta![]()
Kako moze da go pusti nis voda koga gi pobedia i sdsm i vlen i dui? Ne mi e jasna matematikava. Plus gi iznenadi i vmro koi bea rezervirani deka ke pobedat uste vo prv krug?Да беше некој друг од Левица наместо Амар може ќе имаше шанси, вака не, плус и Апасиев го пушти низ вода.
Па Апасиев не бара гласови од другите македонски партии туку се исмејува, сега само од дуи ќе бара подршка, но готово е тоа, плус оти не е македонец е фактор зошто нема шанси.Kako moze da go pusti nis voda koga gi pobedia i sdsm i vlen i dui? Ne mi e jasna matematikava. Plus gi iznenadi i vmro koi bea rezervirani deka ke pobedat uste vo prv krug?
Дај боже брат, дај боже.@брмбрм , не знам дали виде, ама Фуркан се нервира дека ДПМНЕ наводно поднесле приговор за гласањето во Мелница. Можно е да биде повторено гласањето таму за да се обидат да издејствуваат втор круг во Чашка. Чудно, до сега ни еден медиум нема ништо објавено за ова. Барем тие кои ги има на time.mk немаат.
Дпмнеовците гласаа за Билал Чакаларов така да нема да има никаков проблем скопјани за да гласаат за Амар, што е поголем Македонец од цело раководство на дпне во моментов.Па Апасиев не бара гласови од другите македонски партии туку се исмејува, сега само од дуи ќе бара подршка, но готово е тоа, плус оти не е македонец е фактор зошто нема шанси.
Вистински македонски херои, чии сограѓани ги продадоа на политичките елити....Партиите не смееше да имаат 1 глас на изборите...Масовен бојкот требаше да има таму.....Гледајте вистински македонски херои
![]()
„Претрес“ од Кочани: Родители, преживеани и херои што не молчат
СЛЕДЕТЕ НЀ: ⚡Web: https://www.prvatv.mk/ ⚡Web: https://www.pretres.mk/ ⚡Web: https://www.skopje1.mk/ » Instagram: https://www.instagram.com/pretres.mk/ »?...www.youtube.com
Амар прифати дебата ама во школката во Градски парк, пред народот и учество на сите новинари од сите телевизии, каде што нема контролирани услови.
Вистински македонски херои, чии сограѓани ги продадоа на политичките елити....Партиите не смееше да имаат 1 глас на изборите...Масовен бојкот требаше да има таму.....
Ptico koi argumenti mi se pobieni? Ne se preraskazuva film koj si pocnal od pola da go gledas. Treba cel da go izgledas, od pocetok, ne da pocnis od pola oti mu se gubi cela smisla na filmot. Ako togas ste bile golobradi decinja pa ne ste razbirale so se desava, ili ne vi bilo interesno ne e bas i nekoj izgovor.Аман бе Владе... истиов муабет го тераш десет години, истите аргументи, исто се!
Сто пати ти е објаснето, и сто пати разбиени аргументите... и пак истото го верглаш како "Највечи хитови 99'те" у автобус за Охрид!
дпСмнето а не Левица помогна да се продаде името и идентитетот!
Црно на бело!
И не 8, туку 28 пратеници ќе обезбедеше Мијалков ако требаа!
Дај помири се веќе еднаш у животот!
Не сме вечни на овој свет, бар со чиста совест да си одиме кога ќе дојде време.