- Член од
- 2 април 2023
- Мислења
- 520
- Поени од реакции
- 1.195
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Таа не е ни тешка колку е глупа!![]()
Ана Чупевска од СДСМ ги смета локалните избори за успех
Иако по досега преброените гласови, ВМРО-ДПМНЕ убедливо води во 55 општини, Ана Чупевска од СДСМ вечерва во „Претрес“ рекла дека СДСМ има нагорен тренд и ги смета локалните избори за успех. Чупеска очекувала влегување на партијата во втор круг во Скопје, иако во моментов нивната кандидатка…off.net.mk
Срцка. Дај нека ја унапредат во лидер на партијата, потребни им се вакви капацитети за "дополнителен напредок"
![]()
Цццц, колку ми е кривоо, малку фалеше за наша ппбеда, ама не биле предупредени македонвите таму за ова.Падна Чашка браќаа....
Прегледај го приврзокот 458495
Тоа ни е најважно во државава...пошто видовме и дека после 12 години дуи на власт во Кичево, ништо не се промени ни за македонци ни за шошки.Сега Дпмне нека покажат малце муда и патриотизам,нека идат со сите сили за Кичево и Чашка нека враќаат луѓе од странство нека плаќаат цигани,турци нека местат што сакаат нека прават ама мора Чашка да остане македонец а Кичево да се врати после 12 години и ме радува што по гласовите за советници 99% македонците гласале за дпмне.
Една од најголемите општини во Македонија во срцето на земјата кое има огромно историско значење за Македонците.Вас за ништо не ви е гајле само така напред.шо се запнавте за таа чашка бе,без поддршка на централната власт се враќаат на ресет по 4 години.....или само интересен денот да ви е
Како немаше, чашка има над 500 гласа од странство и би рекол тука има и џери мендеринг од бузалково, буквално за над 700 гласа се пораснати за 4 години, ова нема врска со наталитет, чиста окупација, гласачкото тело им рипна за една третина во краток период.Ние поише искачаме на гласање од другите етникуми...погледни излезност во македонските средини...на прошлите избори имаше општини со по 80%
Автоматски споено мислење:
Овој круг немаше организирано носење авиони и автобуси, тоа ќе биде за втори.
Не се свесни каква историја имаме таму.Една од најголемите општини во Македонија во срцето на земјата кое има огромно историско значење за Македонците.Вас за ништо не ви е гајле само така напред.
Ајде да победевме во Кичево да беше некоја утеха оваа загуба ама и во двете општини..
Прашај луѓе од Кичево што се променило и како им е на дел од нив.Слушни ги последните снимки од градоначалникот што прави по канцеларии и што зборува па после дојди овде и кажувај дали е битно или не,мене партии не ме интересираат кур ме боли и тука во Скопје кој победил зошто сите се исти гомна ама на вакви места како Струга,Кичево,Чашка,Брвеница и други се покажува сплотеност,патриотизам и тоа е национално прашање.Тоа ни е најважно во државава...пошто видовме и дека после 12 години дуи на власт во Кичево, ништо не се промени ни за македонци ни за шошки.
Нити ќе биде различно ако е обратно.
Додека има вакви што се диват на кој ќе биде градоначалник, обичен народ ќе биде слуга на партиите.
кое срце во скрките каде што само орките можат да преживеат со нешто турски и саудијски донации,кој нормален ќе ти седи таму бе......сегде кај што беше потребно победи или оди во втор круг со сериозни шанси најголемата партија,вакви скрки и плазми нека ги земи кој сака.......без поддршка од централната власт толку ќе им бидеЕдна од најголемите општини во Македонија во срцето на земјата кое има огромно историско значење за Македонците.Вас за ништо не ви е гајле само така напред.
Ајде да победевме во Кичево да беше некоја утеха оваа загуба ама и во двете општини..