Локални избори 2025 (општа дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
  • Истакнато
шо се запнавте за таа чашка бе,без поддршка на централната власт се враќаат на ресет по 4 години.....или само интересен денот да ви е

Срцка. Дај нека ја унапредат во лидер на партијата, потребни им се вакви капацитети за "дополнителен напредок"

joey-joey-tribbian.gif
Таа не е ни тешка колку е глупа!

Сега Дпмне нека покажат малце муда и патриотизам,нека идат со сите сили за Кичево и Чашка нека враќаат луѓе од странство нека плаќаат цигани,турци нека местат што сакаат нека прават ама мора Чашка да остане македонец а Кичево да се врати после 12 години и ме радува што по гласовите за советници 99% македонците гласале за дпмне.
Тоа ни е најважно во државава...пошто видовме и дека после 12 години дуи на власт во Кичево, ништо не се промени ни за македонци ни за шошки.
Нити ќе биде различно ако е обратно.
Додека има вакви што се диват на кој ќе биде градоначалник, обичен народ ќе биде слуга на партиите.

шо се запнавте за таа чашка бе,без поддршка на централната власт се враќаат на ресет по 4 години.....или само интересен денот да ви е
Една од најголемите општини во Македонија во срцето на земјата кое има огромно историско значење за Македонците.Вас за ништо не ви е гајле само така напред.

Ајде да победевме во Кичево да беше некоја утеха оваа загуба ама и во двете општини..

Ние поише искачаме на гласање од другите етникуми...погледни излезност во македонските средини...на прошлите избори имаше општини со по 80%
Автоматски споено мислење:

Овој круг немаше организирано носење авиони и автобуси, тоа ќе биде за втори.
Како немаше, чашка има над 500 гласа од странство и би рекол тука има и џери мендеринг од бузалково, буквално за над 700 гласа се пораснати за 4 години, ова нема врска со наталитет, чиста окупација, гласачкото тело им рипна за една третина во краток период.

Црвените факели инаку се забранети за продажба и за користење.

Сите ќе горете у пеколо, гомна.

Една од најголемите општини во Македонија во срцето на земјата кое има огромно историско значење за Македонците.Вас за ништо не ви е гајле само така напред.

Ајде да победевме во Кичево да беше некоја утеха оваа загуба ама и во двете општини..
Не се свесни каква историја имаме таму.

Тоа ни е најважно во државава...пошто видовме и дека после 12 години дуи на власт во Кичево, ништо не се промени ни за македонци ни за шошки.
Нити ќе биде различно ако е обратно.
Додека има вакви што се диват на кој ќе биде градоначалник, обичен народ ќе биде слуга на партиите.
Прашај луѓе од Кичево што се променило и како им е на дел од нив.Слушни ги последните снимки од градоначалникот што прави по канцеларии и што зборува па после дојди овде и кажувај дали е битно или не,мене партии не ме интересираат кур ме боли и тука во Скопје кој победил зошто сите се исти гомна ама на вакви места како Струга,Кичево,Чашка,Брвеница и други се покажува сплотеност,патриотизам и тоа е национално прашање.

кое срце во скрките каде што само орките можат да преживеат со нешто турски и саудијски донации,кој нормален ќе ти седи таму бе......сегде кај што беше потребно победи или оди во втор круг со сериозни шанси најголемата партија,вакви скрки и плазми нека ги земи кој сака.......без поддршка од централната власт толку ќе им биде

Мене не ми е до славење поради Чашка, како што гледам и Кичево, државава е кретенска како и службите, нека пуштаат дебилите од дпне музики додека не јаде племето дел по дел.

Чудно ми е како толку добро во Брвеница се држиме.Како имаме пораст во удел на гласачи секои избори?Тетовчани да не се пријавуваат таму за да може да гласаат или нешто слично?Бидејќи според официјални податоци сме катастрофа во секоја смисла од живородени до умрени лица и ученици

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom