Локални избори 2025 (општа дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
  • Истакнато
Па муслимани се тој дел, торбеши. Добро е што уште се декларираат како Македонци муслимани, така и се заведиле на пописот. За респект е.
За разлика овие Пласница Долнени, Струга кој ја продадоа куќата.
Маврово и Ростуше се во процес на денационализација...за 15 години ќе биде иста ситуација ко во Струга и Пласница

1000038969.jpg

Инаку поради доста помалиот одзив во Македонските средини град Скопје веројатно по прв пат ќе има 9 или 10 советници Албанци.

Срцка. Дај нека ја унапредат во лидер на партијата, потребни им се вакви капацитети за "дополнителен напредок"

joey-joey-tribbian.gif

Инаку поради доста помалиот одзив во Македонските средини град Скопје веројатно по прв пат ќе има 9 или 10 советници Албанци.
Македонче.
Се не му чини ама го мрзи да искочи да гласа.

Немаме ние култура на гласање, додека овие ги храни омразата и национализмот.
Нашите си свиркаат оти си сме дома и се чувствуваме заштитени.

Маврово и Ростуше се во процес на денационализација...за 15 години ќе биде иста ситуација ко во Струга и Пласница

Прегледај го приврзокот 458493
Не верувам штом досега не се случи тоа.Сите останати се Торбеши а процентот на декларирани Турци е останат ист.Исто така нема некоја промена во однос на нивното гласање сите овие години

Pak vikajte gi torbesi, omalozuvajte gi i posle se cudite oti ne glasale za makedonski kandidat. A zosto bi glasale, oti vas taka vi cini za vreme na izbori. Posle izbori pak ke bidat torbesi, makedonci od tret red, predavnici itn itn itn. Ko gi nejkite vie golemite hristijani, ima drug koj gi saka i ke si glasat za niv, nema ljutis tuka, djabe se pritresvate.

Срцка. Дај нека ја унапредат во лидер на партијата, потребни им се вакви капацитети за "дополнителен напредок"

joey-joey-tribbian.gif
Кога мислиш дека не може да паднат пониско од тоа што се сега... Ја слушав како објаснува дека се во нагорен тренд. Да имаат образ уште вечер кључ у врата на Бихачка.

Не верувам штом досега не се случи тоа.Сите останати се Торбеши а процентот на декларирани Турци е останат ист.Исто така нема некоја промена во однос на нивното гласање сите овие години
Плус последниов попис има многу неизјаснети, така е во сите општини, може тие над 1000 неизјаснети би се изјасниле како македонци ако ги нашле да ги попишеле.

Се распадна СДС . Левица е втора партија по големина од сега по ВМРО. Останува Карпош дилема каде што Стефчо со сигурност ќе победи со гласовите на левица и СДС , сеа има ВМРО околу 1600 гласа предност.. и мислам максимумот го достигнаа во Карпош.

Не треба да постоиме како држава...нема еден нормален

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom