Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Настрана тоа што мислам дека сами го наместија ова Израел, а и реално гледано е геноцид, далеку се од жртви муслињава генерално гледано
Прегледај го приврзокот 458337
Настрана тоа што мислам дека сами го наместија ова Израел, а и реално гледано е геноцид, далеку се од жртви муслињава генерално гледано
Прегледај го приврзокот 458337
Море и муслиманите се непријатели, ако гледаш од аспект дека они не разбираат работи како „соживот“ онака како тоа го разбираме ние. Кога ќе се осетат доволно силни, тогаш го менуваат однесувањето. Освен тоа Саудијците и Катарците побајаги џамии (и свашта) имаат финансирано и финансираат... Ама сето тоа кажано навистина треба човек да има тунелска визија (како одредени товарни животни со опрема за негледење) за да се фокусира само на муслиманите.
Плус муслиманите се како мали деца за хибридната војна што ја водатЕвреитеЦионистите спрема сите што не се Евреи. Повеќево луѓе не се ни свесни позади што сѐ не стојат токму они. Они и нивните браќа од олигархијата.
Автоматски споено мислење:
А да бидеме реални, има и вакви примери... Може некој за Израел да покаже ваков пример?
Или они повеќе се занимаваат со рушење многувековно стари цркви, и убивање Христијани?
![]()
![]()
![]()
А од каде произлегуваат тие терор организации, од будистите?Голем к.., финансирале џамии. Мене ова не ми воопшто проблем, проблематична е државната архитектура која дозволува. Генерално муслиманите и воопшто не се проблем , нити војуваат нити имаат такви амбиции (зборам за грото муслимани низ Европа). Терор организациите како боко харам, Авганистан, ИСИС се повеќе политички/конспиративен продукт и најчесто и самите муслимани ги дискредитираат.
А кој го врши геноцидот врз Христијаните ,Алавитите и Језидите во Нигерија ,Сомалија,Блискиот Исток и другите исламски вукојебини?Ако Албанците беа православни, Македонија ќе беше далеку подобро место за живот.Голем к.., финансирале џамии. Мене ова не ми воопшто проблем, проблематична е државната архитектура која дозволува. Генерално муслиманите и воопшто не се проблем , нити војуваат нити имаат такви амбиции (зборам за грото муслимани низ Европа). Терор организациите како боко харам, Авганистан, ИСИС се повеќе политички/конспиративен продукт и најчесто и самите муслимани ги дискредитираат.
Барем не сум полн со гомна... Ај сега одјеби. Ти кажав да се носиш во кypац со ваквите малоумни „досетки“. Како чешање на шyпак си, ни е да се чеша човек ни да не се чеша.Ване пун гас![]()
Без нервози Ванко, ете не просветли дека Иран веќе се Христијанизира, сега на ред е Кинезите да станат Протестанти?Барем не сум полн со гомна... Ај сега одјеби. Ти кажав да се носиш во кypац со ваквите малоумни „досетки“. Како чешање на шyпак си, ни е да се чеша човек ни да не се чеша.
Толку ти фаќа меморијата? А да видиме пред 2-3-4 века. Гледаш причини?Во последниов век освен од шиптариве, што мака имаш ти, Македонија видено од "муџите"? Од кого? Арабија, Иран, Пакистан, Ирак....? Зошто толку општи хејт поради нивната верска припадност што и геноцид врз деца и жени ти е сладок?
Малку саморефлексија не е на одмет. Евреиве/Ционозмот имаат многу гадна идеологија кон Исламот и Христијанството во глобала и се во голема мерка одговорни скоро за сите злосторства врз цивилното население од едната и другата верска група ама к.. те боли, битно децата/муџите гинат.