Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Деновиве во Веро има акција 1+1 лименка Пеја за 48 денари. Рокот им истекува на 15 ноември 2025.
Прегледај го приврзокот 458158
Ова е оноа што изглеа не им се продаде летово па фирмата што го увезува пробува да го напика по маркетиве со пониска цена и договор со истите да праат пола-пола акции.Деновиве во Веро има акција 1+1 лименка Пеја за 48 денари. Рокот им истекува на 15 ноември 2025.
Прегледај го приврзокот 458158
Ова е оноа што изглеа не им се продаде летово па фирмата што го увезува пробува да го напика по маркетиве со пониска цена и договор со истите да праат пола-пола акции.
Иако, да бидам искрен, добро им се продаваше пивово бар за у веро можам да кажам.
Редовната цена на пеја е поевтина од онаа на Скопското кога е на снижување а по квалитет се тука некаде. Пробај го крудо пеја. Мене ми е сосем солидно пиво од наше поднебје.Шефе, не мораш да бидеш саркастичен, за пива е темава.
Ако сме патриоти, кога Скопско (или другите домашни пива) ќе имаат акција 4 лименки за 100 ден., јас прв ќе ги купам.
И уште нешто, Пеја е пристојно пиво.
Автоматски споено мислење:
Последниве години има огромен увоз на странски пива што, секако, се одразува и на потрошувачката на одредени брендови. И цената има удел. Мене ми е мило, како пивопиец и љубител на различни вкусови, да пробам што е можно повеќе опции.![]()
А јас се спремав да земам пакет... Ама Eichbaum не е ни за другари што не пребираат.Eichbaum.
Шефе, оддамна имам пишано на форумов дека ужасни ми се домашните пива, особено скопско и компанија. Морети, Амстел, Хајнекен се увози на Скопска и затоа не ги рачунам.Шефе, не мораш да бидеш саркастичен, за пива е темава.
Ако сме патриоти, кога Скопско (или другите домашни пива) ќе имаат акција 4 лименки за 100 ден., јас прв ќе ги купам.
И уште нешто, Пеја е пристојно пиво.
Автоматски споено мислење:
Последниве години има огромен увоз на странски пива што, секако, се одразува и на потрошувачката на одредени брендови. И цената има удел. Мене ми е мило, како пивопиец и љубител на различни вкусови, да пробам што е можно повеќе опции.![]()
Ja кога ја пиев златнава Пеја, Косово беше српско.Офф топик.. Ама како бе не ви је језиво да конзумирате било каква храна и пијалоци од Косово?? Да не набројувам сега причини![]()
Стварно бе, јас сега пребројувам, ни кафе немам пиено на Косово. Двапати имам влезено во кафе по пат, само за мочањеОфф топик.. Ама како бе не ви је језиво да конзумирате било каква храна и пијалоци од Косово?? Да не набројувам сега причини![]()
Пред 7-8 години ја направив грешката да јадам во Албанија на враќање од одмор. Мислам последните 50 километри накај дома рачката ќе ја откорнев од стискање да не се посерам, не фати дожд некој и им велам само гас да стигнеме побрзо дома. Две коли бевме, возачот на едната предложи таму да јадеме демек топ јадење и имало страшно добар џигер. Го пцуев по пат стискајки ја рачката ко некој пензионер.Стварно бе, јас сега пребројувам, ни кафе немам пиено на Косово. Двапати имам влезено во кафе по пат, само за мочање
Нит во Албанија!