Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Какво македонско очекуваш да видиш?Не сум бил во Бугарија, а сакам да прошетам некаде низ Пиринска Македонија. Нешто Македонско да се види?
Црква, кафана, село со доминантно Македонско население асимилирани од проклетите твои влгари.Какво македонско очекуваш да видиш?
Нема да видишЦрква, кафана, село со доминантно Македонско население асимилирани од проклетите твои влгари.
Се е македонско, како мислиш некое село?Црква, кафана, село со доминантно Македонско население асимилирани од проклетите твои влгари.
Ок бркај работа има тука други што ќе споделат корисни информации.Нема да видиш
Како што пишав погоре не сум бил во Бг и желба ми е да прошетам низ Пиринска Македонија. Некои места да ми препорачаш да се посетат или каде има нешто да се види/научи за историјата на нашинците таму.Се е македонско, како мислиш некое село?
Само што испран им е мозокот.
Инаку да многу пати сум бил секаде освен во Неврокоп, се осеќам како во Македонија и сум немал никакви проблеми.Пирин сеуште зрачи со комитскиот дух.
Роженски манастир. Таму се гробовите на Јане и Тодор.Ок бркај работа има тука други што ќе споделат корисни информации.
Како што пишав погоре не сум бил во Бг и желба ми е да прошетам низ Пиринска Македонија. Некои места да ми препорачаш да се посетат или каде има нешто да се види/научи за историјата на нашинците таму.