Ako e budala da si posere renome, ok. Ja ne bi prifatil da mi ponudat rabota.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ako e budala da si posere renome, ok. Ja ne bi prifatil da mi ponudat rabota.
Во право си,но тука има еден голем прашалник, затоа што Реал се супер поставени за млади играчи,за развиток и слично,шансите да флопне се мали,со стратегијата што ја воспоставиле имаат шанси да го развијат.А и ако не успее тоа ќе биде само поради самиот играч.Гледав пред малку Атлетико - Реал. Детево од кај нас што отиде во Бенфика, па во Реал, Карерас, ужасна утакмица, грешка по грешка. Можеби ке испадне одличен лев бек, ама делува дека е ни приближно готов производ. Гледајте во колку од головите е таргетиран и колку од головите се на негова душа.
Пратете ни уште сега 35 мил тогаш, да не ризикувате друг да ви го земе.
Никој не спори дека е одличен играч кога он сака да игра, години наназад беше најдобар во Јунајтед и сите се крстеа во него. Проблемот е што кога ќе влезе во комфорт зона т.е кога ќе осигура добар договор, не може или не сака да испорача тоа што се бара од него. Не се замара на терен, лабав е во дуели, не е фокусиран. Верувај дека фановите на Јунајтед најмногу сакаа да успее баш поради тоа што е дојден од академијата, им требаше некој таков играч/херој кој ќе им ја врати надежта во тимов. Вака испадна само еден обичен куртон према клубот кој што му даде се, и према навивачите кои го обожаваа и го сметаа за наредна легенда на клубот.
Па не би рекол, први ја објавија веста за Шешко и Балеба летото.Нема грешка индиските бот фарми ексклузива од бордот на инеос со инфото![]()
Ви кажавМислам дека Аморим следен пат кога ќе седне со бордот, муабетот ќе биде "смени формација или тоа е тоа".
Чек далеку е сабота, не верувам дека Аморим ке попушти.Ви кажав![]()
Немора он да попушти. Ама тоа ќе значи само едно за жал.Чек далеку е сабота, не верувам дека Аморим ке попушти.
Ви кажав![]()