Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ете зашто требаше да влезе Меино наместо Бруно ... Аморим веќе и директно влијае на крајниот резултат !!!!
Влијае и управата на цела оваа сезона, да се доведеше везњак постабилни можда ќе бевме.

Да го ебам у гз, кревај пак рачињата. Нема никогаш да ми стане јасно како одбија 100милиони летоска

Извади го Бруно бе да ти ебам матер ретардирана и тебе и на тие двајцата португалци
Пу пичка ви матер
Колку сум убеден дека не е до тренерот ама овие измените кога ќе ги видам ми се стемнува

Влијае и управата на цела оваа сезона, да се доведеше везњак постабилни можда ќе бевме.
Без разлика што Бруно му е јебачица на Аморим, требаше да го извади од игра ако сака нешто повеќе од 0 бодови против Брендфорд. Едноставно ова што го гледаме од Бруно денеска а и предходно е мизерија, човекот е испод аматерско ниво !!!!

Ах Бруно бруно...место да бркаме победа...

А ми се чини и Шешко и Куња бараа да го изведат пеналот.

Не знаеме каде тераме упм.

Без разлика што Бруно му е јебачица на Аморим, требаше да го извади од игра ако сака нешто повеќе од 0 бодови против Брендфорд. Едноставно ова што го гледаме од Брунои подолг период е МИЗЕРИЈА!!!!
Аморим го кривам што го игра Бруно како 8ка, неможе да игра таму Бруно он е перфектна 10ка.

Најлоша сезона ќе му е оваа на Бруно во Јунајтед, и тоа најголем импакт ќе има тоа што безвеза се цеди на она позиција која никако не му одговара и нема никаква корист од него на терен.

И пак 100та минута Зиркзе влева
Толку крај
2 чисти нема и овој на клупата
Џабе трошев време тука да го правдам
Па и пак не го гледа пеналот
Права пичка

Од Арморим не бива добар тренер ниту пак менаџер на клуб со повисок дострел од 15-то место. Жива превара, неинтелигенција, аматеризам, идиотизам, безрбетник, пичка, а парите што ги зема да му се арам !!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom