Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
Ако страната е за ПЕЛИСТЕР логично е да биди фокусирана за и околу фк рк кк...ПЕЛИСТЕР. Некогаш се промовира и бокс или кој и да е спорт шо е од градот ми е сфатливо ама до толку замарање со скопјани не ми е. Не е официјална страна ама има скоро 20 000 следачи шо е и појке од официјалната така да треба да се пази шо се објавува.
Ne si vo pravo brat ete baraj unqzad ke vidis nema nikakvo zamaranje so niv samo od vreme na vreme kurtasak mozi da skrolas ke vidis a vistina tezi stranata no ke povtoram taa e ne oficijlna so znaci neka pisi so saka ako ne e protiv Pelister drugo mi bese muabeto kako so rece ti trebase za 40 I 80 godini mozi mnogu povekje no isto jas sekoj eban den pisam tuka celi referati za fudbalot I retko koj nesto ke repilicira na tri dena eden sega ti se fati za staranata kazi za temata za fudbalot mislenje so prajme so nasata bolest ostej ti fb I Instagram strani to e nebitno za klubot so prajme dajte nekoj stav, mislenje analiza nesto predlog kritika bilo so za toa da zborame brat a ne za fb strana I deksi
Ova vazi za site ne samo za tebe lako so Vikas ti se zamrame za nepotrebni raboti vo tvojot slucaj za skopjani so velis a mojot za Pelister so ne prajme tuka debata so cini so treba da se popraj I kako vo klubot

@Goran Bt Шо да пишиме, кој да критикуваме? Партиски луѓе во управа ги боли к.. за ПЕЛИСТЕР. Мирко како капитен и најдобар играч сега и со функција во клубот се понаша како 16год шанкуре. Де со соиграчи се расправа, де со судии....
Праен е 100 пати муабетот и секогаш заклучокот е ист. Дури нема приватник да го боли секој потрошен денар џабе е. Ќе се радваме само на местени купој.

@Deksi и 100 000 следачи да има ако пола од нив ги боли к.. за Пелистер, а другата пола се за чамче муабет џабе ти е. Имаш медиумски простор со голема публика користиго за промоција на Пелистер. Во случајот ни играше Пелистер ни пак сме во битка за Европа па да се замараме со нив. Мирко лани ракомет играше цела утакмица па арни ни беа судите.

Имат англичаните добра изрека "chose your battle", односно да си го гледаме дворот и да не се акаме со глата во секој ѕид.

Прво нека се врати "админот" од Германија после и јас

@Deksi добро бе чоек како не ти се смачи на фб страната да пишиш против Вардар и Скопје? Имаш скоро 20 000 следачи на страна за ПЕЛИСТЕР, зошто воопшто се занимаваш со нив? Победваме ракометот - пуши Скопје, губиме од сите во фудбал - Вардар местеле... Навивачката група слави 40 год, фудбалскиот клуб 80 години а ти со нив да се занимаваш. Гледај за нас и батали сите други, нема ние да порасниме како клуб со то шо ке плукаме по други. Фокусираја енергијата на нас.
Mora da se reagira,ubo mu praj Deksi,Ako I mie kutime ke si prodolzat da terat taka bez javnosta da znae so se desava. Pak ke recam neka mu ja dat titulata I neka ne ostat ostanatite da go doigrame prvenstvoto na regularen nacin.

Mora da se reagira,ubo mu praj Deksi,Ako I mie kutime ke si prodolzat da terat taka bez javnosta da znae so se desava. Pak ke recam neka mu ja dat titulata I neka ne ostat ostanatite da go doigrame prvenstvoto na regularen nacin.
Sekoj ima pravo na svoe milenje ,neka si kazi so mislis mozi e vo pravo nekogas I mene mi smeta so probvame da isoravime kirva drina no nekoj mora a drzi voda toa deka pokje treba da si gledame za scojot dvor posle drugi raboti da se prat no ubo e so se zbora I rasprava za bilo so vo slucajot toj post za ffm

Utre ne daj boze da izgubime ustvari ili da izgubime da se svestat I zemat napagac ili da tepame so nereseno nisto ne dobivame gi gledav izjvaite na Kapinkovski I Svajc ista prikazna floskula kako porano odbrani zborovi no dobro e so ima izjavi ne e totaled mrak barem vo toa da licime kako so treba isto so izjavite posle utakmica vidov dres uste ke se prodava a vleveme celo Leto pet pati pokje ke se prodadeja sega pomina urieto ama to e so vakvi rezultati I lugje ke nema no za inaet zboravme I pisime deka trebase igraci I rezultati posle se drugo I najvazno utre da tepame regular regularno da ne bidi rezil kako na onie od miravci pa posle so saka neka bidi

https://www.facebook.com/share/p/1BSRmN5KQu/ пркос, чим Козарот се јави, значи негде нешто го здоболело, најверојатно за Вардар-Работнички, како и претходно дека му ги сликале еспардилите па кладе забрана за движење на сликарите во просторот на клупата кај Вардар, овие од ФФМ сликарите не му одеа оа тргнс се..

https://www.facebook.com/share/p/1BSRmN5KQu/ пркос, чим Козарот се јави, значи негде нешто го здоболело, најверојатно за Вардар-Работнички, како и претходно дека му ги сликале еспардилите па кладе забрана за движење на сликарите во просторот на клупата кај Вардар, овие од ФФМ сликарите не му одеа оа тргнс се..
Декси Декси кој стигне па и твоите не те есапат веќе и те ругаат секаде.
Секоја објава ти е против Вардар,гледај си го клубот за кој навиваш и прекине да лечиш фустрации,за твое добро.

Декси Декси кој стигне па и твоите не те есапат веќе и те ругаат секаде.
Секоја објава ти е против Вардар,гледај си го клубот за кој навиваш и прекине да лечиш фустрации,за твое добро.
ti najde za ruganje i za nikoj esapenje da zboras be ? poaktiven si tuka od kolku kaj so treba
vidi ko te kaldoja za moderator tvojte kolku te esapat 200 dusi kontra tebe
ti si izmislen lik so zivej virtuelen svet samo da znajs deka kolku poke edna laga ja kazvas ke pocnis da vervas vo istata e na to teredze si ti

ti najde za ruganje i za nikoj esapenje da zboras be ? poaktiven si tuka od kolku kaj so treba
vidi ko te kaldoja za moderator tvojte kolku te esapat 200 dusi kontra tebe
ti si izmislen lik so zivej virtuelen svet samo da znajs deka kolku poke edna laga ja kazvas ke pocnis da vervas vo istata e na to teredze si ti
Балансирам, по линија на девојката сум од кај вас и морам малку рамнотежа и баланс, да не те чуди со тебе на трибина да бидам еден ден како гостин кај ваш истакнат член :icon_lol:
Поздрав

Ајде уште три порази ј одиме на седум можиме ние МЃП 2-1 , Арсими 0-4 ,Работнички 3-0 ,Башкими 1-2 следно е Струга стегнете заби одиме даље за исте паре го згрешив резултатот типував 0-2 јбг и јас грешам дадовме гол за тоа со Струга ќе надохнадиме дури СИТЕ не се избркаат она клуб ниту било ниту ќе биди во оваа последна лига во Европа страмота !

Не ни треба шпиц, ниту лев бек ни младинец репрезентативец ни треба нова управа и нов стручен штаб па после играчи и се друго...

Слепите видеоа и глувите слушнаа само тие шо треба не ,но ќе издржиме и ова како се друго до сега само со лес нека биди и прво кривицата да си ја бараме во себе после во другите ние сме криви ова шо го дозволивме и дозволуваме никој друг !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom