Давид Тошевски хахах, стварно мислиш дека би прифатил да игра кај васПредлогот за играч го пишав Давид Тошевски или некој уште подобар класа шпиц

Намали со апетитите и сфати дека не ве бива, опстанок ќе ви биде рамно на Конференциска лига
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Давид Тошевски хахах, стварно мислиш дека би прифатил да игра кај васПредлогот за играч го пишав Давид Тошевски или некој уште подобар класа шпиц
белич промашување од кој се очекуваше да ја држи средината,немање лев бек,секоја чест за кико кој покрива принудно на таа позиција,ама треба вистински лев бек,замена за мирко или подобар од него,ѓупарлаците напаѓачи во другите клубови не знам од кај ги наоѓаат ама им вршат огромна работа во оваа помочана лига
Гудиаби машинатаОва сум приметил и јас, ретко некој афрички "мандинго" да заиграл во Пелистер, не се сеќавам на ниеден ако не ги сметаме оние ѓупците бразилци. А во лигава ги има многу. Ете ги кај нас пун камион...
Во право си не само Белиќ, сите лоши засилувањата последните утакмици освен првите каде Булатовиќ беше на висина од задачата но знајш средината требаше и планот беше да ја држи Спировски во нападот Мирко и назад линијата Егри другите беа за припомош а за Кико греота ќе го сакатат детето од шропер ,десен бек сега лев а рековме цело време дека треба салам лев бек оти сите таму ќе не бушат односно пробаат а да се игра со младинец погоре па и да згреши да има наназад кој да покрие вака сме лоши и цело време се запнаа за лев бек младинец за шпиц ич да не зборам еве ја листата кој се останати од нашите иако имаме уште едно слободно место за странец можи е поарно за наш некој па на зима да се бара странец кај шо треба ...белич промашување од кој се очекуваше да ја држи средината,немање лев бек,секоја чест за кико кој покрива принудно на таа позиција,ама треба вистински лев бек,замена за мирко или подобар од него,ѓупарлаците напаѓачи во другите клубови не знам од кај ги наоѓаат ама им вршат огромна работа во оваа помочана лига
Jas kolku so vidov nemase nisto protiv vardar samo konstatacija I razmilsuvanje deka mozi eden mestena odnosno sudijata mu eba mater I ne e za ili prot8v rabotata tuku so ova se povtoruva utre me bidime nie na red togas so prajme ?!Neka se kazi toa so ne cini I se forisra nekoja ekipa sega vardar a piarno drugi I ako ne we lazam sekogas se piselo prot8v sudii I ffm ako ne cini rabotata so treba sega da mu se kjuti neka pisi se so treba a za drugoto si vo pravo toa 40 I 80 godini mozi treba pokje vmimanie na toa no vi sekoj slucaj za drugoto ke se prodolzi sakal nekoj ili nekjel ko nema novinari I portali da pisat za glupostite neka se pisi tamu bwy neka zemi I nekoj drug da napraj strana neka pisi so saka ovde off-topic retko ima gore dolu se pisi samo za Pelister I Bitola so cat pat nekoj dupaslaci za skopjani sepak to ne e oficijalna strana tuku za zabava ,kritika I falba na sporto vo grad0t nisto pokje no po malku so drugi zboroj I jas sum admin ako na nekoj mu smeta neka kazi@Deksi добро бе чоек како не ти се смачи на фб страната да пишиш против Вардар и Скопје? Имаш скоро 20 000 следачи на страна за ПЕЛИСТЕР, зошто воопшто се занимаваш со нив? Победваме ракометот - пуши Скопје, губиме од сите во фудбал - Вардар местеле... Навивачката група слави 40 год, фудбалскиот клуб 80 години а ти со нив да се занимаваш. Гледај за нас и батали сите други, нема ние да порасниме како клуб со то шо ке плукаме по други. Фокусираја енергијата на нас.
Jas kolku so vidov nemase nisto protiv vardar samo konstatacija I razmilsuvanje deka mozi eden mestena odnosno sudijata mu eba mater I ne e za ili prot8v rabotata tuku so ova se povtoruva utre me bidime nie na red togas so prajme ?!Neka se kazi toa so ne cini I se forisra nekoja ekipa sega vardar a piarno drugi I ako ne we lazam sekogas se piselo prot8v sudii I ffm ako ne cini rabotata so treba sega da mu se kjuti neka pisi se so treba a za drugoto si vo pravo toa 40 I 80 godini mozi treba pokje vmimanie na toa no vi sekoj slucaj za drugoto ke se prodolzi sakal nekoj ili nekjel ko nema novinari I portali da pisat za glupostite neka se pisi tamu bwy neka zemi I nekoj drug da napraj strana neka pisi so saka ovde off-topic retko ima gore dolu se pisi samo za Pelister I Bitola so cat pat nekoj dupaslaci za skopjani sepak to ne e oficijalna strana tuku za zabava ,kritika I falba na sporto vo grad0t nisto pokje no po malku so drugi zboroj I jas sum admin ako na nekoj mu smeta neka kazi![]()
Се објавува за нешто што е поврзано директно или индиректно и со Пелистер, затоа што и Пелистер е во истата лига. Незнам до кога ќе ќутиме и се ќе голтаме, 98% од објавите се за Пелистер, а тие 2% се токму вакви и за пркос, кога сите други молчат и само copy/paste. Ако вие сакате да ќутите, ќутете, ако нејќите да читате одследете. И да има скоро 20.000 баш ради то шо 13 години за ништо не ќутиме и тука е разликата. 13 години не ќутиме, сега да ќутиме? Таа желба нема да му се исполни на кој и да е. Поздрав и ела врати се тука, па да видиш дали се ќе ти е така сеедно или уште побурно ќе реагираш. ☘️Ако страната е за ПЕЛИСТЕР логично е да биди фокусирана за и околу фк рк кк...ПЕЛИСТЕР. Некогаш се промовира и бокс или кој и да е спорт шо е од градот ми е сфатливо ама до толку замарање со скопјани не ми е. Не е официјална страна ама има скоро 20 000 следачи шо е и појке од официјалната така да треба да се пази шо се објавува.