- Член од
- 23 април 2022
- Мислења
- 724
- Поени од реакции
- 3.437
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Немој така не го гибај миленикот на @Deksi спортскиот.Не бе за инает зборав јас дека фалат играчи ете само да види спортскиот шо е шпиц со 21 година оти не ги знај децата од лигата
Toj cela nedela bil so reprezentacija Altiparmakovski i Manevski sami bile, no plata zema kako nikogas do segaПак лош ден за Капино?
![]()
Извинете шо не дадов два гола (од кој едниот од пенал). Си давам оставка ете.Декси оди си, Декси оставка
#DeksiOut
И моето дете сака оставка од Декси
Koj ti e brat?Извинете шо не дадов два гола (од кој едниот од пенал). Си давам оставка ете.
П.С. Незнам дали појќе чекате да победиме и да се израдвавме или да изгубиме и да коментираме... Пораз е пораз и нема оправдување НИКАКВО, никој не ми е миленик иначе, како шо ниту стадионот го баравме за мене на него одите се сликате профилни менвате, дури се бараше БРАТ МИ КУРОТ ГО ЈАДЕШЕ, на другите бизниси му затворија... Миленик ми е клубот и никој друг, кога брат ми бил таму со договор во прва екипа не сум штедел никој, сега миленици.
П.С. за оние со многу кратко памтење... Ко дојдоја Ванчо и Митко ви велеа дека ќе опстаниме 1ва лига, па после во Март дека прат екипа одма да се вратат, на крај да остантат 2 години втора лига и приватна забава да си прат.
Немој @Deksi не се прај од марс паднат немаш миленик? Тогаш јасно и гласно кажи што прави Мане во клубот кој од новите играчи може да се рече појачување, како Кашето го ували синму во клубот и ред други работи. Со што заслужи претседателот да биде на таа функција. Не треба оставка треба сурат да имаш не ѓон.никој не ми е миленик иначе, како шо ниту стадионот го баравме за мене на него одите се сликате профилни менвате, дури се бараше БРАТ МИ КУРОТ ГО ЈАДЕШЕ, на другите бизниси му затворија... Миленик ми е клубот и никој друг, кога брат ми бил таму со договор во прва екипа не сум штедел никој, сега миленици.
Ок.Немој @Deksi не се прај од марс паднат немаш миленик? Тогаш јасно и гласно кажи што прави Мане во клубот кој од новите играчи може да се рече појачување, како Кашето го ували синму во клубот и ред други работи. Со што заслужи претседателот да биде на таа функција. Не треба оставка треба сурат да имаш не ѓон.