Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
Ваков стил на ретро дрес требаше да извадите по повод јубилејот, ќе беше екстра погодок и ќе одеше како алва, а не на актуелниот само залепено свечано лого 80 години.

1000081002.jpg

Овие се резили невидени да му се помочам на гостинскиот тим, ај ќе речеш со ѓорче водеа па му ја свртија, со арсими лош ден ама неможе сите да не дупат секоја помочана утакмица. СИТЕ УМРЕНИ ЕКИПИ ПРОТИВ НАС ИГРААТ КАКО БАРСА И СОБИРААТ БОДОВИ. Кај кур е тој буцет од 1 милион евра вгаз да не си ги пикнаја ко викаа сите купете играчи ИГРАЧИ. пмфл никогаш немале послаби и поотепани екипи наместо сега на почеток да ги исплескамњ сите да му избегаме горе во топ 5 да бидеме, ние сме најумрени од сите. Глата ја клавам дека сите екипи на календар си бележат кога играат со нас да земат некој бод а последно со по 3 бода и 3-4 гола си одат. Крвта да ви ја ебам скапана за шо чекавме толку време да го напрајте стадионо за ко ќе го напрајте кој стигне да не полни да си играат курташак со нас не плеска кој стигне. Не баравме стадион за да гледаме у21 или незнам шо баравме за да има јак Пелистер да можеш утакмица да гледаш а не да си одиме 15 минута. Дај боже да ја свртат и да се разиграат ама вака го јадовме курот.

Последно уредено:
Не бе за инает зборав јас дека фалат играчи ете само да види спортскиот шо е шпиц со 21 година оти не ги знај децата од лигата а некни игравме како со двајца по малку против арсими оти Ристиќ и Спировски не играа ништо па денес сме само со играч по малку оти Спировски игра а другите не ни играат како деца мали сме со најслабите мѓп и работнички шо до сега еден гол имаше само даено и да на екипата му фали лидер некој со мадиња шо ќе ја повлече цела екипа а не само за сликање да бидат онде први немаме ниту еден тепач се нешто на стара слава и тежок просек муабето ми е да се запрашаат сите утре ако ги пушти Пелистер кој ќе најди ангажман во прва лига а до тогаш ќе кажам јас никој и да најди некој нема да игра во 1мфл е до толку сте пички наместо крв да падни до колена тие пак уплашени не да фали шпиц се фали оти нема некој гаден да прај проблеми на теренот туку сите се добри дечки а така бодо8ј на гости па и дома нема и капинот ја претера со некој поарно деца нека играат шо од овие скапи звезди па и странци освен лука шо е тро константен другите сите катастрофа и првите две кола бошко и толку од пет шест кола ама лошо е шо ни следува башкими,струга и шкендија ама шо разбираме ние убо е вака земи плата и пак борба за опстанок страмота!

Не бе за инает зборав јас дека фалат играчи ете само да види спортскиот шо е шпиц со 21 година оти не ги знај децата од лигата
Немој така не го гибај миленикот на @Deksi спортскиот.

Не бе јаки се и за инает збораме, хејтаме....
Абе врска нема Пелистер, во најотепаната сезона ние сме копија од времето на Хаџиевски ко донесе 3то класни пижаци од србија, исто и сега, тој Белиќ око да не ми го навиди, Швајц :pos: џабе тастатурата се аби за него, Стеф полумртов, овај Работнички ташак си игра со нас, лош ден пак имаме ? Арсими свеста ни ја зеде пред 3 дена, а денес губат како магариња, значи до нас е....
На Капино рокот му е до 1 Ноември или ќе си дај отказ или ќе го избркат како шо кажав пред то и ќе остани Ливаја сам во клубот

Пак лош ден за Капино?
Suspicious Steve Harvey GIF by ABC Network

Od opstina glaucite se krivi, da go dajs klubot na budala kako Mirko i nedokazan trener kako Kapinkovski ,treba da si lud!

Najskapite i tie sto trebase da bidat nositeli se najslabi, od lanskata sezona site trebase da si odat eden ne vredi.

Mirko da go davas bez pari nema da go zemat zosto nikoj ne saka problemi, a za drugite da gi dajme vo drug klub treba da mu platime :pos:

Mizerija teska se site od prv do posleden, plus bez inaet ,katakter i srce!

Sleduva potop narednite kola ,sega ni doveduvanje na kvaliteten spic, nema da gi vadi od gomnata.
Автоматски споено мислење:

Пак лош ден за Капино?
Suspicious Steve Harvey GIF by ABC Network
Toj cela nedela bil so reprezentacija Altiparmakovski i Manevski sami bile, no plata zema kako nikogas do sega

Koj sedi na dve stolici na krajot ke padni ,ne mozi vo profesionalen klub kade si trener za plata vakov odnos.

Da dojde bez pari vo klubot da otsustuvas od treninzi, no polaganje licenca pa za prijatelski na mlada reprezentacija nema nikade

Последно уредено:
Декси оди си, Декси оставка

#DeksiOut

И моето дете сака оставка од Декси
Извинете шо не дадов два гола (од кој едниот од пенал). Си давам оставка ете.

П.С. Незнам дали појќе чекате да победиме и да се израдвавме или да изгубиме и да коментираме... Пораз е пораз и нема оправдување НИКАКВО, никој не ми е миленик иначе, како шо ниту стадионот го баравме за мене на него одите се сликате профилни менвате, дури се бараше БРАТ МИ КУРОТ ГО ЈАДЕШЕ, на другите бизниси му затворија... Миленик ми е клубот и никој друг, кога брат ми бил таму со договор во прва екипа не сум штедел никој, сега миленици.

П.С. за оние со многу кратко памтење... Ко дојдоја Ванчо и Митко ви велеа дека ќе опстаниме 1ва лига, па после во Март дека прат екипа одма да се вратат, на крај да остантат 2 години втора лига и приватна забава да си прат.

Извинете шо не дадов два гола (од кој едниот од пенал). Си давам оставка ете.

П.С. Незнам дали појќе чекате да победиме и да се израдвавме или да изгубиме и да коментираме... Пораз е пораз и нема оправдување НИКАКВО, никој не ми е миленик иначе, како шо ниту стадионот го баравме за мене на него одите се сликате профилни менвате, дури се бараше БРАТ МИ КУРОТ ГО ЈАДЕШЕ, на другите бизниси му затворија... Миленик ми е клубот и никој друг, кога брат ми бил таму со договор во прва екипа не сум штедел никој, сега миленици.

П.С. за оние со многу кратко памтење... Ко дојдоја Ванчо и Митко ви велеа дека ќе опстаниме 1ва лига, па после во Март дека прат екипа одма да се вратат, на крај да остантат 2 години втора лига и приватна забава да си прат.
Koj ti e brat?

никој не ми е миленик иначе, како шо ниту стадионот го баравме за мене на него одите се сликате профилни менвате, дури се бараше БРАТ МИ КУРОТ ГО ЈАДЕШЕ, на другите бизниси му затворија... Миленик ми е клубот и никој друг, кога брат ми бил таму со договор во прва екипа не сум штедел никој, сега миленици.
Немој @Deksi не се прај од марс паднат немаш миленик? Тогаш јасно и гласно кажи што прави Мане во клубот кој од новите играчи може да се рече појачување, како Кашето го ували синму во клубот и ред други работи. Со што заслужи претседателот да биде на таа функција. Не треба оставка треба сурат да имаш не ѓон.

Немој @Deksi не се прај од марс паднат немаш миленик? Тогаш јасно и гласно кажи што прави Мане во клубот кој од новите играчи може да се рече појачување, како Кашето го ували синму во клубот и ред други работи. Со што заслужи претседателот да биде на таа функција. Не треба оставка треба сурат да имаш не ѓон.
Ок.

Еве уште еден предлог од мене реков некни три ќе јадеме и кој че ни дат голој сега ќе биди исто со Башкими два ќе примниме од Симоновски и Алексовски ако не ни дат некој пенал губиме оти нема кај нас кој да дај голлл
Предлогот за играч го пишав Давид Тошевски или некој уште подобар класа шпиц а за тоа ќе требаат пари па предлогот сега Мирко,Стефан,Капинот да си се откажат 100% од платата тие ако не напраја пари во странство таман работа сега да земат од Пелистер и ако го сакаат така се покажува а не кој ќе земи поголема плата исто 50% да се удри Егри кој не е како шо треба последно другите сите по 30% и така до на зима или серија на победи дури да сум најискрен некој да не кажам кој сите ги знајте треба да даваат пари за да играат во Пелистер и го носат тој свет дрес оти и јас сакав синми да игра фудбал и во Пелистер го пуштав на тренинзи арно ама ко видов дека не можи реков сине доста е барај друг спорт нема потреба да му караат мајката и со сила да го прам играч како шо секогаш има кај нас по некој шо мора да е во клубот а не можи за тоа превземете нешто иако мислам дека и сега е касно не слушаа пред некое време а за казни на управата не пишав оти мислам дека се волонтери ако се на плата тие исто 100% да се само казнат само така со одговорност и длабок рез да се пресечи нешто можи да не биде а се друго е лага и превара !
Заборајв пак да клам ,запирка јбг тој шо сака ќе види и тој шо сака ќе слушни

P.S.Ако не се знај еден по еден ќе си одат како сите до сега и клубот се сака да играш за без пари а не за поголема плата !

Последно уредено:
белич промашување од кој се очекуваше да ја држи средината,немање лев бек,секоја чест за кико кој покрива принудно на таа позиција,ама треба вистински лев бек,замена за мирко или подобар од него,ѓупарлаците напаѓачи во другите клубови не знам од кај ги наоѓаат ама им вршат огромна работа во оваа помочана лига

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom