Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Mи се допадна тоа што уште од прва минута запнаа со сите сили. Сме немале ваков старт на меч одамна. Она што е сеуште проблем е што тимов е ментално, а и онака, улично неписмен. По кој знае кој пат самите си го комплицираме животот. Касемиро, најискусниот во составот, на жолт картон и 2-0 водство, фаќа противник со 2 раце, и јаде втор жолт, наместо да ги наполниме светските шампиони како пиперки во второ.

Му иде топка на Амад на нога, и овој, пак, повторно, како против Сити, зима макази да прави. А бе за уши би те изнел од терен. Како за крај, се што направија светскиве шампиони беше дај му ја на Џејмс, и он нека нафрла. Се, буквално се што направија беше од него. И наместо Доргу да му се залепи, или ако треба, дуплирај го, другиве се апла неписмени да изиграат нешто, едно 3-4 пати го оставија сам, да си се намести, и ни дадоа гол. Ин гејм менаџмент, нула, никаков.

Ако овие работи не се сменат, секој меч ке биде ролеркостер до крај на сезонава.

На Касемиро ова не му е прв пат таква глупост да направи кај нас! Баш полани кога го исклучија беше тој муабет. Он исто игра цело време, ама во Шпанија беше во Реал, пробај исклучи му играч за потегнување како денес! МУ стана клуб од втора половина на табелата и судиите веќе неколку години не ебаваат како им се посака. Макар што, со англиските судии многу тимови не се среќни, освен Ливерпул се разбира.
Некој спомна дека на Куња не му се игра! А што да игра кога е влезен со инструкција да тегне време? Тоа и го правеше, колку беше можно. Изгледа долго ќе чекаме, комплетен состав и секој да си ја игра својата игра во тимот.
Денес Диало, да му бев поблиску на клоци би го исфрлил, ама тоа е, не сме истомисленици со Аморимчо!
Голот, чиста грешка на Јоро.
Да бе земо,од збор до збор исто размислуваме.Само што баш дека не му е прв пат мислев дека размислил и дека нема да се глупира тој пак и пак. Покажува дека не треба да му се верува, Касемиро со жолт картон не застанува ако не биде заменет особено рано ако го добие,рачунај тоа е црвен. Тоа денес не беше фаул вториот ама тоа што изиграваше сумо борач е тоа го сјеба. Не знам зошто Реал го спомнувате,немал такви глупости мислам. Судиите да до лани не плескаа и тие,ама оваа сезона не се баш толку,или немам забележано,мислам знам зошто му покажа втор жолт денеска.
За Куња исто јас пишав,пишав уште лајв беше,на крај јасно беше зошто,што пак ми е глупо до некаде зошто излава дека играл на нерешено ама добивме бонус два гола,па у стил прајте што ќе правите резултатот да го задржите.
Автоматски споено мислење:

А просто нема нозе Касемиро мизерен е малку, според мене,паѓа ептен ниско за 350к неделно и не бира средства,го фрла цел тим под нозе за паритееда ги лапне до крај на сезоната
Автоматски споено мислење:

Жоа
Mи се допадна тоа што уште од прва минута запнаа со сите сили. Сме немале ваков старт на меч одамна. Она што е сеуште проблем е што тимов е ментално, а и онака, улично неписмен. По кој знае кој пат самите си го комплицираме животот. Касемиро, најискусниот во составот, на жолт картон и 2-0 водство, фаќа противник со 2 раце, и јаде втор жолт, наместо да ги наполниме светските шампиони како пиперки во второ.

Му иде топка на Амад на нога, и овој, пак, повторно, како против Сити, зима макази да прави. А бе за уши би те изнел од терен. Како за крај, се што направија светскиве шампиони беше дај му ја на Џејмс, и он нека нафрла. Се, буквално се што направија беше од него. И наместо Доргу да му се залепи, или ако треба, дуплирај го, другиве се апла неписмени да изиграат нешто, едно 3-4 пати го оставија сам, да си се намести, и ни дадоа гол. Ин гејм менаџмент, нула, никаков.

Ако овие работи не се сменат, секој меч ке биде ролеркостер до крај на сезонава.
Бразилчето Жоао Педро е машинка и многу добар играч,не би го потценил

Мене Амад ми се огади скроз. За разлика од лани кога правеше разлика во мечеви пред да се повреди, сега е непрепознатлив.

Мене Амад ми се огади скроз. За разлика од лани кога правеше разлика во мечеви пред да се повреди, сега е непрепознатлив.
Му удри "славата" и него од некои добри партии минатите сезона - две и летна в облаци. Тој треба да е играч кој ќе влезе 70та мин и свеж да направи разлика. Не ми е за во прв тим.

Амад може и да олади глава на клупа неколку натпревари, Куња се врати секако Мазрауи е подобар за десен бек.
ПС Се надевам дека Далот ќе остане повреден до Ливерпул зш Аморим ќе го игра пред Диало, Доргу и Мазрауи. :D

Еве полноќ дојде, а Костиќ се уште го нема да стега хехе, да му го стегнеме на мајка му и сестра му во сите отвори.
Доаѓа само кога губиме вака тешко.

Последно уредено:

Амад може и да олади глава на клупа неколку натпревари, Куња се врати секако Мазрауи е подобар за десен бек.
ПС Се надевам дека Далот ќе остане повреден до Ливерпул зш Аморим ќе го игра пред Диало, Доргу и Мазрауи. :D
Isto i ova nekolku minuti podocna od kapitenot. Za malce ke ja userevme rabotata bas od gotovo veresija ama mislam deka dominiravme i imavme daleku podobri sansi od niv i prvo i vtoro pol. Sledni dve so brentford i sanderlend pred uste edna megjunarodna pauza, absolutno mora 6 boda i da se vratime vo top 6. UTFR!!!!!!!!

G1Ur_i7bQAEUIJg.jpeg

Isto i ova nekolku minuti podocna od kapitenot. Za malce ke ja userevme rabotata bas od gotovo veresija ama mislam deka dominiravme i imavme daleku podobri sansi od niv i prvo i vtoro pol. Sledni dve so brentford i sanderlend pred uste edna megjunarodna pauza, absolutno mora 6 boda i da se vratime vo top 6. UTFR!!!!!!!!

Прегледај го приврзокот 456490
И каде ја испука португалскиот мањифико? Тука лево да ја подал ќе било 3:0...

И каде ја испука португалскиот мањифико? Тука лево да ја подал ќе било 3:0...
Ја даде на Шешко, ама малку посилно беше ваљда, па не ја прими добро и го затворија.

Ruben Amorim has called on his Manchester United side to build momentum following the 2-1 win against Chelsea;

Дај бе нека не се губи, ни у сон немаше да дадеме два гола да немаше црвен картон и да не ги направеа Челзи измените. Видовме 10 на 10 на што личевме, пак исто срање.

Ruben Amorim has called on his Manchester United side to build momentum following the 2-1 win against Chelsea;

Дај бе нека не се губи, ни у сон немаше да дадеме два гола да немаше црвен картон и да не ги направеа Челзи измените. Видовме 10 на 10 на што личевме, пак исто срање.
Два немаше,али гол ќе дадеше Мбеумо да не го ќушна Санчез. Уствари ваљда ќе дадеше, какви губажи прават пред противничкиот не сум сигурен у ништо. :D

Реално второто полувреме се играше чисто на резултат. Знам дека на око не изгледаше воопшто добро, посебно не ако си фан на клубот, ама вака или онака, мораше да се добие.

Мечов според мене не е показател за ништо. Хаос утакмица, која поради необичните околности се изигра како што се изигра. На крај земај ги трите бода и одиме напред, ќе видиме следниот месец до каде сме.

Прегледај го приврзокот 456490
Наместо на Дало кој ке излезеше сам , ја даде на Шешко, разбирам дека сите сакаат Шешко да даде гол но кога имаш зицер со едно додавање не го разбирам Бруно . Плус сликата погоре . Во завршницата во нападот некако многу паника има во играчите и грешат во додавања дали рано или касно топката се додава .

Да не беше глупоста на Каземиро можеби и Шешко ке дадеше гол, но што би било кад би било. На зима мора да се носи ДМ по секоја цена вака не се игра , Невеш ли или некој друг мора да се зима.

Наредните две без 6 бода да не се вракаат во Манчестер. После со Пул ке биде интересно. Но отом потом.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom