Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Од готово за малце вересија, второ полувреме мизерии ... како и да е многу важни 3 бода. Другото би го заборавил што поскоро !!!

Поздрав до @ManUtdChampions само братот внесе ентузијазам пред натпреварот, сите бевме паднати.
Па искрено да игравме 11 на 11 дефинитивно ќе го јадевме стапот. Некои играчи ми се мистерија, ја прележаа цела утакмица, а да не беше Мбуемо немаше ни еден гол да дадеме. Како и да е кој ги шиша Челски, нека патат малце и да им се множат поразите.

Онаа будалата навивачот на Челси обавезно да ми реагира со хехенце зошто тој тоа и го заслужува хахаххахахаххахс
Мани го Костич, че мане дрога че го трефни у главата и ќе прај глупости.
Попаметни активности нема.

Зошто Диало стартуваше па и изигра цела утакмица и зошто Зиркзе не влезе
Каземиро тежок идиот, не беше втор жолт во никој случај ама каков идиот е не ми се верува
Бековите офанзивно ни се катастрофа, не дека дефанзивно се добри ама офанзивно брука

И да му ебам матер на Диало и на неговите ретардирани макази

Еј ќе заборавев, месечарот наш на гол на крај каква интервенција имаше ... ми се отсекоа нозе па ми требаа 2 минути за да се вратам назад :D

Да кажам среќен сум за победата,ама, не заслужиле уште да им се помине туку така,поради фактот што не ја завршија работата на време,да дадеа уште 2-3 гола,да ги уништеа до крај друго ќе беше. Касемиро ми е дилема,уште не ми е јасно каква глупост направи,ради тоа што е искусен и никако не ми оди во глава како направи втор жолт во 50минута,многу неинтелигентен потег,мислам знаев дека ќе се случи ама очекував на полувреме Аморим ќе го извадиео овојене дочека. Имавме убав почеток убаво игравме прво полувреме ама работите се сменија во второ.

Да кажам среќен сум за победата,ама, не заслужиле уште да им се помине туку така,поради фактот што не ја завршија работата на време,да дадеа уште 2-3 гола,да ги уништеа до крај друго ќе беше. Касемиро ми е дилема,уште не ми е јасно каква глупост направи,ради тоа што е искусен и никако не ми оди во глава како направи втор жолт во 50минута,многу неинтелигентен потег,мислам знаев дека ќе се случи ама очекував на полувреме Аморим ќе го извадиео овојене дочека. Имавме убав почеток убаво игравме прво полувреме ама работите се сменија во второ.
На Касемиро ова не му е прв пат таква глупост да направи кај нас! Баш полани кога го исклучија беше тој муабет. Он исто игра цело време, ама во Шпанија беше во Реал, пробај исклучи му играч за потегнување како денес! МУ стана клуб од втора половина на табелата и судиите веќе неколку години не ебаваат како им се посака. Макар што, со англиските судии многу тимови не се среќни, освен Ливерпул се разбира.
Некој спомна дека на Куња не му се игра! А што да игра кога е влезен со инструкција да тегне време? Тоа и го правеше, колку беше можно. Изгледа долго ќе чекаме, комплетен состав и секој да си ја игра својата игра во тимот.
Денес Диало, да му бев поблиску на клоци би го исфрлил, ама тоа е, не сме истомисленици со Аморимчо!
Голот, чиста грешка на Јоро.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom