ЕвроБаскет 2025

• Креатор на темата Креатор на темата Steff58
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот европски шампион?

• Србија

Гласови: 38 52,8%
  • Германија

Гласови: 10 13,9%
  • Франција

Гласови: 3 4,2%
  • Грција

Гласови: 2 2,8%
  • Шпанија

Гласови: 4 5,6%
  • Турција

Гласови: 8 11,1%
  • Литванија

Гласови: 0 0,0%
  • Латвија

Гласови: 2 2,8%
  • Италија

Гласови: 1 1,4%
  • Словенија

Гласови: 3 4,2%
  • Некоја друга држава

Гласови: 1 1,4%

• Вкупно гласачи
    72
При Вагнер од германците, во 90% од статистиките прв играч, тој ги донесе што би се рекло до финале, одбираат омилен играч на фиба.
Никој не очекуваше да добие Шродер.
Тоа ти е исто ако турците добиеа, па да се одбереше Џеди наместо Шенѓун.
Мое мислење :)
Не си во право али ајде. Глеј му ги и на Шрудер статистиките, 20,9 поени, 3,5 скокови и 6,5 асистенции во просек, а Вагнер 20,8 поени, 5,9 скокови и 3,4 асистенции. Значи горе доле скоро еднакви се, ама мислам дека пресуди изданието во финалето каде Шрудер со 15 поени и 12 асистенции испорача титула за Германија.

Не си во право али ајде. Глеј му ги и на Шрудер статистиките, 20,9 поени, 3,5 скокови и 6,5 асистенции во просек, а Вагнер 20,8 поени, 5,9 скокови и 3,4 асистенции. Значи горе доле скоро еднакви се, ама мислам дека пресуди изданието во финалето каде Шрудер со 15 поени и 12 асистенции испорача титула за Германија.
Од кои, ако не се лажам последните 2 напади ги реши он, кога се тресат рачињата, не превзема Вагнер, туку Шрудер.

Од кои, ако не се лажам последните 2 напади ги реши он, кога се тресат рачињата, не превзема Вагнер, туку Шрудер.
Апсолутно, положувањето со лева за +1 и потоа шутот за +3. Нема врска тотално небитно е кој бил МВП, се знае кои играчи се алфа и омега во своите тимови, овде и ќор да си ќе знаеш дека Шрудер и Вагнер се најдобрите.

Инаку, според мене Бонга беше мен оф д меч за финалето конкретно, таква партија во два правци одамна немам видено, можда некој ќе ми се убаци сега со Османи против Грција, ама некако Бонга сега ми имаше поголем импакт. Дечкото е како хиена, на секој дел од теренот го имаше, апсолутно оценка 10 има за секој аспект на играта.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom