Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Bruno e teska dilajla, na pres go obvinuva Yoro :facepalm:
Што кажал за Јоро?

Гледам на големо се зборува за Вортон, до толку е добар? Го немам гледано. Знам се спомнуваше како можна звезда што ќе блесне на Европско лани, ама не припари до прв тим од Маино.

Околу трансферите, мислам дека Куња и Мбумо ќе бидат добри за клубот, а Шешко ќе биде поголем флоп и од Хојлунд.

Не е се така црно сега за сега, тежок распоред. До наредната репрезентативна пауза мислам дека ќе имаме подобра слика дали работите ќе тргнат на подобро колку толку, или Аморим ќе си оди.

Се чудам како Гвардиола е глуп а не како нашиот тренер паметен,земал Донарума одма го пушта да брани,без подготовки тек сега дојде у Сити на 1ви септември. Земал и други нови играчи одма ги пушта да играат,и Артета глупиот земал Џокереш одма го пушта он без подготовки исто проста работа, а не ние како Шешко шо сме стрпливи дури вчера од почеток го пуштивме,се грижиме за иднината,полека се работи тоа, а не како Слот со Исак,се прости луѓе,Леменс сме го земале не ги разбирам тие што сакат одма тој да брани,тек дојде треба да се навикне прво. Богдачува овие другите клубови се обратно прават од Јунајтед,затоа ќе ги видиме во иднина..

Zosto be ne gi pusti da igraat taktika za koja se dobri igracite, nesto ko Anceloti sto pravi. Doaga i gleda za sto ima igraci i gi igra. Ruud istoto go napravi, vide sto ima na raspolaganje i za sto gi biva i se vide razlika vo igra odma. Ovoj so inaetov ke se posere kaj i da e i ke leta ko partal.

Zosto be ne gi pusti da igraat taktika za koja se dobri igracite, nesto ko Anceloti sto pravi. Doaga i gleda za sto ima igraci i gi igra. Ruud istoto go napravi, vide sto ima na raspolaganje i za sto gi biva i se vide razlika vo igra odma. Ovoj so inaetov ke se posere kaj i da e i ke leta ko partal.

Затоа што Анчелоти ги имаше најдобрите играчи на скоро секоја позиција, со одлична клупа за себе. Руд испадна со Лестер.

Kapiten na edna ekipa ne go lici vaka.
јас реков уште после утакмицата со Фулам дека повредено му е егото... Родри беше на најмалку 20 метри оддалечен од него, он излегол на Родри, "jump od Rodri" :icon_lol: Угарте беше тој шо излезе на Родри плус Угарте успеа и Доку да го стигне и да го блокира во првиот момент додека капетанов бркаше муви...

јас реков уште после утакмицата со Фулам дека повредено му е егото... Родри беше на најмалку 20 метри оддалечен од него, он излегол на Родри, "jump od Rodri" :icon_lol: Угарте беше тој шо излезе на Родри плус Угарте успеа и Доку да го стигне и да го блокира во првиот момент додека капетанов бркаше муви...

Oчигледно се најде изненаден како новинарот баш него го посочи како виновник за првиот гол, а он цело време вергла како лесно ги примиле головите, и дека било лесно да се спречат. Го закопа новинаров.

Чекај сега бил тремка, се у погрешна насока одело и 5 финалиња.

А пред година дена свршаваше на тактичкиов гениј кој беше правиот избор и не враќа на правиот пат кон зона за испаѓање?

Некако ми немаш логика.

Да не збориме дека еден период го правеше ЕТХ бог и батина тука (реално и немаше лош резултат освен што беше инат како магарево моментално)

Листава со неуспешни играчи поради кои страда тимот ти се менува побрзо од сонце кон дожд во лондон
Прв си да пишеш овој нечини оној нечини особено за тие што ти се на црна листа Али добро ќе се правиме дека си у право

34 бода друже Али небитно колку освоил до овој момент е комплетно надигран од сите, со Беласица ГЦ да игра нема да победи а не па некој друг
Кладба ставам дека у чемпионшип би имал уште полош скор од ова
Да не си ме разбра погрешно, сеуште му давам подршка на Аморим пред играчите.
Оле го рачунам сеуште за тактичка тремка, муабетот ми е дека не е целосно негова кривица, се формираа кланови од играчите тогаш кои сеуште неможеме да ги разбиеме.

ПС прв избор ми беше Ираола, сеуште стои мислењето бујрум нурај го не бришам мислења. Кога го потпишавме келчото бев по запален одколку за Аморим. Исто го тврдам и сега и тогаш дека немаме играчи за неговиот систем.

Може ли Руни да биде полош од Аморим?
Уште како. Руни не е за менаџер!
Од понова историја Керик можеби. Мата разбираше фудбал за сите пари, ама он ти е господин чоек, не е за во коњушница како нашава!
Автоматски споено мислење:

Рууд беше тука, не му требаше снимање на состојба.
Холанѓанец веќе не, фала! Лоша хемија имаме со нив!
Автоматски споено мислење:

@dantemkd МУ најдобриот фудбал после Ферги го играше во Олевиот интерим период!

Последно уредено:
@dantemkd МУ најдобриот фудбал после Ферги го играше во Олевиот интерим период!
Да и го потенцирав тоа али што се случи откако го назначиа перманентен, изгубивме 3 или 4 по ред од кои 2 од испаднати екипи.
А ни значеа премногу баш тие натпревари.

Од понова историја Керик можеби. Мата разбираше фудбал за сите пари, ама он ти е господин чоек, не е за во коњушница како нашава!

Прав си за Мата глеаш го забораив. Дека овој у наредни 5 кола ќе јаде нога, ќе јаде. Некој жабар уште да се проба да ни докине живци.

Да и го потенцирав тоа али што се случи откако го назначиа перманентен, изгубивме 3 или 4 по ред од кои 2 од испаднати екипи.
А ни значеа премногу баш тие натпревари.
Па губиме и сега од кој стигнеме, само ништо не играме! Мене искрено тој период ми е најмил од после Ферги ерата. Личевме на тим, затоа и викав само играчи што сакаат да играат за тимот, не примадони!

Последно уредено:
Па губиме и сега од кој стигнеме, само ништо не играме! Мене искрено тој период ми е најмил од после Ферги ерата. Личевме на тим, затоа и викав само играчи што сакаат да играат за тимот, не примадони!
Извини да не се вреѓаме, Гримзби можеби е 4-та лига ама не е било кој ... за нас се Барселона !!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom