Ryan Giggs
tearing you apart since 1991
- Член од
- 27 мај 2009
- Мислења
- 12.149
- Поени од реакции
- 22.562
- Локација
- Скопје - Македонија
- Веб-сајт
- www.youtube.com
Буквално секој шут е шанса за гол, одбрана и да не постои воопшто.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еве Ламенс ќе чекаме полека да се навикни на британскиов воздух па можда ќе заигра таму за Божик негде...Го имаа Донарума достапен цело лето, ама штедеа пари, да им ебам крвта и нив.
Тоа е, само кај нас се адаптираат играчите пар месеци .... реално гледано Аморим откако е тука нема внесено никаква промена во тимот. Јас не гледам воопшто што играме, никаква уиграност никакви смислени напади, се е индивидуално доколку некој избоксува позиција шут или гол. НУЛА е ова што го гледаме, дали играме со Сити или Шкендија во средина топка не гледаме, одбрана кој влезе ги поминува како стари баби а голманот реално ништо и не интервенираше ниту одбрани !!! ДНО НУЛА МИЗЕРИЈА !!!Еве Ламенс ќе чекаме полека да се навикни на британскиов воздух па можда ќе заигра таму за Божик негде...
Како така збориш Хојлунд дрво неделкано сега ќе се растуриме голови давање конечно имаме расен напаѓачМногу лоша поставеност на играта, Шешко топка недопре едноставно вака е поставена играта што шпицот само по себе е непостоечки или ставен само колку да се рече дека игра.
Нетребаше ни да се купува , за тие пари пак ке речам еден асален ДМ , Хојлунд иста улога ја имаше лани сега наместо него Шешко, сосема непотребно фрлање пари.
Ма ова е заебанција другар од управа,требаше да го подржат и да му купат играчи.Они беа спори преговараа за два играчи по месец дена.Ти ебам управаБезброј променети играчи, менаџери во овие 10 години и тимот тапка во место, а во последно и фаќа удолница.
Бисака го дадоа дека беше дупка офанзивно и по некое време го носат Доргу, кој ти е исто дупка напред.
Една конкретна шанса да не направиш цела утакмица, треба да си ја чукнат главата сите. Во овие 80 минути кога би направил кратко резиме, може да се каже дека утакмицата беше Сити протов Мбеумо, единствено него го гледав досега, останатите статисти.
Кои играчи требаше да му ги купат? Ете ај Донарума, друго?Ма ова е заебанција другар од управа,требаше да го подржат и да му купат играчи.Они беа спори преговараа за два играчи по месец дена.Ти ебам управа
Веке почна во Наполи. Што значи до играта и пристапот е . Нашиот статист , ако даваа толку пари за статисти еве јас за 10000 немора 80 м.Како така збориш Хојлунд дрво неделкано сега ќе се растуриме голови давање конечно имаме расен напаѓач
На средината другар играчи,сигурно не им рекол не ми купувајте играчи супер ми сеКои играчи требаше да му ги купат? Ете ај Донарума, друго?
Не гледаш дека само одбрана мења нашиот тренер?
Бајдвеј, го заебавме Шешко!