Загадување на воздухот

• Креатор на темата Креатор на темата Vanlok
  • Време на започнување Време на започнување
Се надевам дека до крајот на денот ќе има во полиција некој од фирмата пази сеа "НУЛА ОТПАД"

Не дека моменталната власт е нешто способна да се справи со оваа таканаречена специјална војна која се води (аха еве види ги овие не се способни да не водат) но мора да стане јасно дека сето ова што се прави, сите тие шумски пожари итн, се подметнуваат и оркестрираат од еден центар така наречен ДУИ. Ние да, имаме реално проблем со пожари но имаме и многу поголем реален проблем со луѓе-психопати кои треба да се спакуваат во келија и никогаш не треба да видат бел ден.

Тоа е јасно како бел ден, како што е јасно дека многу проблеми ќе се избегнеа доколку Артан Груби "случајно не избега" и се дадеше до знаење дека нема веќе кур играње.

Впечатокот дека не се работи на безбедноста веќе си станува факт.

Светот иде напред левица не се менува, коренот е таков комуњарски, некрофилијата е омилена работа помеѓу вас. Ви се фатија многу работи за прослава, вчера убиството на Чарли Кирк, денес прослава за пожарот во трубарево, дека мицика и тошковски ви се криви.
Сечиј живот е поважен од било чие политичко убедување, дали е тоа убиство или труење со пожари ... ама тоа вашите левичарски суицидни мозоци не можат да го разберат.
Левица е авангарда. Само таа може да не спаси. Јас така си мислам. Народот е на потег.

Левица е авангарда. Само таа може да не спаси. Јас така си мислам. Народот е на потег.
Левичарите се болест, која треба да се лекува во специјални установи. Да славите убиство на човек кој имал различен политички став од вашиот ... ви нема спас.

Не дека моменталната власт е нешто способна да се справи со оваа таканаречена специјална војна која се води (аха еве види ги овие не се способни да не водат) но мора да стане јасно дека сето ова што се прави, сите тие шумски пожари итн, се подметнуваат и оркестрираат од еден центар така наречен ДУИ. Ние да, имаме реално проблем со пожари но имаме и многу поголем реален проблем со луѓе-психопати кои треба да се спакуваат во келија и никогаш не треба да видат бел ден.
Гореше и во време на СДСМ, а и сега.
Овој народ Е УДРЕН СО МОКРА ЧОРАПА.
Еден да видам што гори би му ја разнела вилицата.
Па нек ме тужи.

Левичарите се болест, која треба да се лекува во специјални установи. Да славите убиство на човек кој имал различен политички став од вашиот ... ви нема спас.
Левица никаде нема такво нешто изјавено, нити пак нејзините членови. Не е убаво вака да обвинуваш.

Гореше и во време на СДСМ, а и сега.
Овој народ Е УДРЕН СО МОКРА ЧОРАПА.
Еден да видам што гори би му ја разнела вилицата.
Па нек ме тужи.
Никогаш не гореле скадишта за отпад, дирсла, објекти итн ... шумски пожари да, ама секојдневно палење од вакви размери немало. Да не случајно гори некаде во некој друг град, само Скопје и тоа секој ден различна локација.

Подобро одколку да мразите некој што има различна боја на кожа. Со едното се раѓаш, другото го стекнуваш.

Подобро одколку да мразите некој што има различна боја на кожа. Со едното се раѓаш, другото го стекнуваш.
иди кажи им го тоа на жените и децата во англија, шведска, данска, холандија, франција, белгија итн кои се силувани секој ден од твоите "обоени" браќа !!! омразата не потекнува од бојата на кожата туку од делата кои ги прават твоите обоени браќа. ете зашто едно силувано дете утре би го сакало својот обоен силувач, да не случајно и тоа е расист? него вие сте забегана раја, вас само отров за глувци.
под обоени се надевам мислиш на бели, дека нигеров пред да и го рокне ножот во врат на девојкава гарант си помислил еј оваа ме мрази !!!!
102006675-0-image-a-21_1757510051710.jpg

еве вака изгледа расист мрзач на црнци, фацата и кажува се :
2025-brown-jr-35-allegedly-111036158.jpg

На девојава знаеш кој и помогна од сите овие на сликава, никој, сама умре на седиштето. Е ова е злосторство од омраза ... така е со едно се раѓаш другото го стекнуваш !!!

Последно уредено:
Никогаш не гореле скадишта за отпад, дирсла, објекти итн ... шумски пожари да, ама секојдневно палење од вакви размери немало. Да не случајно гори некаде во некој друг град, само Скопје и тоа секој ден различна локација.
не ми е јасно што гори од електронски отпад, едино да не се (ги) запалиле инсталациите...

За овој да силува морало лебот некој да му го зел дома. Не треси зелени и не забегувај од темата.
Па тоа го сакаат и либералите и конзервативците. Да збореме како и зошто бил убиен некој наркоман или некој нацист, додека главните си идат заедно на ручеци и си седат во палатите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom