Пожари низ Македонија – случајност или намерно подметнување?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
  • Истакнато
Смрди корне мамето ваше болно.
Абе сѐ да ви умре у стопена пластика што ви шета дома на сите душмани на државава.
Не е ова ВАШЕ да го уништувате.
Не ми е јасно само што сорта на луѓе се овие потпалувачите, па и они го дишат тој загаден воздух.

Јас не знам од кај се накотија толку ѓупци, мислам дека во Скопје повеќе ги има нив него ли браќата. Кај и да се свртиш се они, плоштад, мол, парк.
Ептен гнасен народ, ако турците не оставиле 500 год назад, овие во камено доба не однесоа. Огин откриваат во 2025, канцер направија од нас.

Кружи една теорија на конспирација демек самите служби за противпожарни и шумарството потпалуваат огни за да земат разни донации од странство.

Кружи една теорија на конспирација демек самите служби за противпожарни и шумарството потпалуваат огни за да земат разни донации од странство.
Кај кружи тоа? У чајторето?

Не, српски служби ги имаат подметнато.

Пола Скопје под тешко загадување. Кур им чуе и на градоначалник, премиери, министри, инспектори и остала багра..
Све да им ...

И оние менталните со блокирање раскрсници...Кој протест мајкатаупичка да ви ебам....Само на обичниот народ им правите проблеми...
Идете блокирате ја Влада...блокирајте ја куќата на министер за животна средина...блокирајте 24/7...блокирајте ги сите инспектори што се надлежни...

Пола Скопје под тешко загадување. Кур им чуе и на градоначалник, премиери, министри, инспектори и остала багра..
Све да им ...

И оние менталните со блокирање раскрсници...Кој протест мајкатаупичка да ви ебам....Само на обичниот народ им правите проблеми...
Идете блокирате ја Влада...блокирајте ја куќата на министер за животна средина...блокирајте 24/7...блокирајте ги сите инспектори што се надлежни...
Обичниот народ ги гласа тие градоначалници, премиери, министри... Ништо нема да им биде, ке издржат неколку денови со блокадите.

Све да им ...

Никој не известува на телевизија, како и да не постојат луѓето што протестираат. А како ако не на улица со блокади? Бизнисо не врви а? Утре во уште поголем број а ти планирај си од каде ќе одиш.

... Бизнисо не врви а? Утре во уште поголем број а ти планирај си од каде ќе одиш.
Малку ропачки ти е ставот. Извини...

Дури и да минам по таа релација и да сум засегнат од блокадите:

1. Со ништо не сум крив за загадувањето, па мене (или на било кој обичен граѓанин) да им правите проблеми и блокади

2.Ниту јас, ниту некои од другите што трпат поради вас, нема ингеренции или можност да го реши проблемот.

Еве директно прашање- Зашто не ги блокирате тие што се виновни што дозволиле да дојде проблемот, и патем имаат и можност, и обврски да го решат?

Имаше министер за животна средина? Идете блокирајте му го домот. Пример...

Или соблечете го гол и претепајте го со стапови. Пример.
Или земете го и фрлете го од една од кулите у Џеваир. И така близу се. Пример.
Непал. Пример.

Малку ропачки ти е ставот. Извини...

Дури и да минам по таа релација и да сум засегнат од блокадите:

1. Со ништо не сум крив за загадувањето, па мене (или на било кој обичен граѓанин) да им правите проблеми и блокади

2.Ниту јас, ниту некои од другите што трпат поради вас, нема ингеренции или можност да го реши проблемот.

Еве директно прашање- Зашто не ги блокирате тие што се виновни што дозволиле да дојде проблемот, и патем имаат и можност, и обврски да го решат?

За тебе се е ок само бизнисо да ти врви е битно. Фамилијата да ти е нахранета, па Македонија може и да се распадне ако сака. Штом луѓе излегле на улица нешто има, стави си прсто и препрочитај се. Ние тоа да направиме она да направиме а ти цуцај си прсто ебате.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom