Фан Клуб: Вера Мештеровиќ

• Креатор на темата Креатор на темата Scirea
  • Време на започнување Време на започнување

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.930
Поени од реакции
90.002
После темите за Ноне Неделковска, и Ен Хатавеј (дека не памтам за некоја друга да сме отвориле специјална тема) по консултација со @Nino Manchester и барање на дрк....колегите од форумов, време е да ја испочитуваме и Вера Мештеровиќ. Ако нешто ме тера како некој пензионер да уклучам сабајле Канал 5 во 7 часот да гледам утринска со досадни гости, тоа е Вера Мештеровиќ. Секоја чест на колешките, али Верче си е срцка :love: Ретко која жена сјае со таква женственост и сескипил како нејзе, а за годините да не правиме муабет...

Еве еден мој пост од пред некое време...
Знам дека е клише веќе на темава, ама ете ја имав таа чест Вера Мештеровиќ да ја видам во живо, жената врие од сексипил, став, држење на тело, убавина, значи секоја чест на тие 46 години што ги има, уште не ги измив очите како ја видов, нека фаќаат гурелки што ги ебам...

Да, очите мувла ми фатија од што не се измиени.

Да ја испочитуваме уште еднаш :love:

screenshot_12-19-jpg.370557

Vera.png

Vera2.png

Vera5.png

Vera4.png

Vera3.png

П.С. Верче, ако го читаш постов не изгледам како човекот на аватарот...бетер сум :(

Оваа би ја викнала за ламба да ми смени у купатило.
Или да ми ја собере јапонската јаболка од дрво
Нека скини тоа шминката,има сите у ѓопчели да се миете на чешма кај шо течи света вода
:facepalm:

Нека скини тоа шминката,има сите у ѓопчели да се миете на чешма кај шо течи света вода
Ти си ја видела во живо па знаеш така?

Не знам што е финтата што меѓу вас жените се омаловажувате толку. Во секојдневниот живот истото го среќавам . Кај мажите ретко сум сретнал такво нешто.

Не знам што е финтата што меѓу вас жените се омаловажувате толку. Во секојдневниот живот истото го среќавам . Кај мажите ретко сум сретнал такво нешто.

Имаме мислење,исто како и вас.
Кога постирав у темата со кој сакате да имате секс денес,ме нападнавте ко пчели.
Мене оваа лично на ништо не ми личи.
Да е некоја ептен така и така

Screenshot_20250910_234701_edit_7307222749222088.jpg

Ајде мрш у пичку матер.

Си бара посебен третман Верче... Се гледа дека е „маратонка"...
Автоматски споено мислење:

Пушти некоја твоја провокативна слика па да споредиме. Имаш среќа дека се експерти сме собрани на оваа тема ;)

Последно уредено:
Trol ovaa
Bjons si ti ili topol pozdrav?sekako si visok u temava ko Stefi u temive za fudbal odleprsaj babo

Да го испоштувам мојот Конрад Шкиреа. Секоја вечер би и пеел "Чудна жена беше Вера" :rolleyes:

Trol ovaa

Bjons si ti ili topol pozdrav?sekako si visok u temava ko Stefi u temive za fudbal odleprsaj babo

Тоа е бори кретенот се да му ебам.

Attachments

• SnapInsta.to_543837301_18419347585109034_3929349766217987636_n.jpg
    SnapInsta.to_543837301_18419347585109034_3929349766217987636_n.jpg
    78,4 KB · Прегледи: 13
Trol ovaa

Ехеееј, полека бе мали, одлепршај ти у три лепе п.м.
Вера ја познавам лично, навистина е убава жена, а ќерката и е многу убава, ке биде исто како неа лепотица.
Најмногу ми се допаѓа што никогаш не се правела важна и не го кревала носот до небо, иста си остана, љубезна, комуникативна, има посебна харизма. Не употребува многу шминка, природна си е....не е од оние што ставаат кармин до продавница.
Се најдобро за неа.

Ne znaes zosto ne e zena, a duri i da e zena, pak nema da znaes.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom