Овие сличкиве ми се многу квалитетни, како ВИ да ги склепала.
Јас не би се кладел, а и онака Полјаците никој не ги прашва за ништо.
Не ти се верува дека Русија може да нападне на Полска?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Овие сличкиве ми се многу квалитетни, како ВИ да ги склепала.
Јас не би се кладел, а и онака Полјаците никој не ги прашва за ништо.
Може да ја нападнат ама само ако ја чачкат мечката (оној преминот де, како се викаше Сувалки).Не ти се верува дека Русија може да нападне на Полска?
На член 4 се повикале.Кога ќе почне. Нема да биде тоа деон од 10.000 долари без боева глава. Патем често им летаат низ тој регион. Овој пат само поголем број биле и нафо каналите завршиле работа вчера. Гледам сите растревожени за повикување член.5.
Може да ја нападнат ама само ако ја чачкат мечката (оној преминот де, како се викаше Сувалки).
Значи одговорот е НЕ, никогаш нема да ја нападнат (Реџиково е ОТАН база тоа не се смета).
Ништо не соборувале, онакви има на тони низ Украина паднати цели. Им служат како decoy на Русите и поверојатно е дека се донесени такви некои паднати за ова пи-ар стантов што очигледно го прават западните... Ама Холанѓаните може ќе им испратат сметка на Пољаците, да биде поуверлив гигот.Инаку холандски авиони ги соборувале дроновите, со ракети од 2.8 милиони
Дроновите се некаде околу 10к долари.
Зошто би провоцирала Русија? Не е дека сакаат директна војна со НАТО, тие од другата страна се лудите што ја губат војната во Украина и што ризкуваат со свашта. Не виде пред некој ден Урсула како направи филм дека над Бугарија лошите Руси ѝ го џемирале гпс-от? Па после да испадат извештаи дека гпс-от коректно си работел. Лажат сушат еу-ропските, не е ни интересно веќе.Ефтини дронови, направени да го имитираат Шахид на радар, и служат за проценка на непријателското ПВО и време на реакција...
Малку ги размрдале ноќеска, фрлиле натовци неколку миљони $ ветар...
И така..
Чисто да ги потсетат да не крекаат многу![]()
Ништо не соборувале, онакви има на тони низ Украина паднати цели. Им служат како decoy на Русите и поверојатно е дека се донесени такви некои паднати за ова пи-ар стантов што очигледно го прават западните... Ама Холанѓаните може ќе им испратат сметка на Пољаците, да биде поуверлив гигот.
Автоматски споено мислење:
Зошто би провоцирала Русија? Не е дека сакаат директна војна со НАТО, тие од другата страна се лудите што ја губат војната во Украина и што ризкуваат со свашта. Не виде пред некој ден Урсула како направи филм дека над Бугарија лошите Руси ѝ го џемирале гпс-от? Па после да испадат извештаи дека гпс-от коректно си работел. Лажат сушат еу-ропските, не е ни интересно веќе.
А си се прашал која причина ја има Русија да ја нападне Полска?Не ти се верува дека Русија може да нападне на Полска?
Да бе сеа читам, МО на Белорусија ја известило Полска дека има залутани руски дронови, еден дел од нив срушила ама по се изгледа некои завршиле во полски воздушен простор.Биди сигурен дека е намерно. Путин ги трола чивавите.
Без разлика. Незнам што се тригаат. Цела операција ја водат преку Полска. Службите им работат од таму. Логистика од таму.Сигурен сум дека има, ама не сум сигурен што соборувале на тоа видео.![]()
Јебе луд збуњеног!