Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кај е бе тој, излезе од затвор?Јес да е опасна бабата, и го шамара внучко..
Ама не заборави дека и нашево плашило е навежбано од тој дедото (рацете да му се позлатат!) Трпи ќотек метлава...
Путин им кажа дека странски војски во Украина ќе бидат легитимна цел на руските сили. Ако сакаат да видат дали блефира, нека повелат. На првите жртви веднаш ќе си ја свиткаат опашката.Европјаниве и Англиве последно време многу нешто споменуваат влез во Украина.Се ми се чини дека е само дефокус на јавноста од случувањата шо им се случуваат по дома.Во Англија за 13 септември е закажан огромен анти-мигрантски протест.Веќе има насилни влегувања во хотелите каде шо паразитираат мигрантиве.Низ Лондон веќе се забележани оклопни возила,наменети за разбивање на протестите.Народот бара да се вмеша и принцот Чарлс во спротивно нема веќе смисла постоењето на таа кралска династија.Ништо подобра не е ситуацијата ни во другите западноевропски држави.Во Франција пак има политичка криза.Во Германија 7 членови на десничарската AFD мистерозно починале од нигде никаде!?Не е ништо неочекувано неолибералниве платеници да направат некоја глупост на Украински терен само да се ослободат од притисокот на домашен терен.
Абе години од кога почна , ама се уште ништоПочело је почело?
Не,Почело је почело?
Глупости!Да де, и транспондери имале вклучено дроновите. Со ADS-B топтан.
Автоматски споено мислење:
![]()
(Видео) Пристигнуваат снимки од Полска: „На 'Флајтрадар' можеше да се види сè во реално време“
Полската војска рано утрово соопшти дека соборила беспилотни летала што го нарушиле нејзиниот воздушен простор за време на рускиот напад врз соседнаmakfax.com.mk
Овие сличкиве ми се многу квалитетни, како ВИ да ги склепала.Русиве им пуштиле дронови на пољациве. Викаат дека биле заслепени од electronic warfare системи.
Јас не би се кладел, а и онака Полјаците никој не ги прашва за ништо.Знаат пољаците дека ако го голтнат апчето ќе станат втора Украина. А пољаците се се', ама глупи не се!