Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Ау, страшно, брат до сега сами ќе го направевте, но ова е само една страна? која е должината?
До сега кинески ѕид ќе направеа...
Инаку (а се гледа и од сликите) не одговара за кеј тука ради куќите и епархијата. Не повеќе од 100-200 метра се на таа страна.

Финтава е што кејот го имало или немало, е најмал проблем у Велес :rolleyes:

Колектор за отпадни води и фабрика за прочистување би било далеку подобра опција...
Ама тоа не се гледа!! А на рајава и требаат КАПИТАЛНИ проекти кои се гледаат, и можат да се сликаат за отчети!

Инаку единствените семафори у Велес се година дена расипани... coz why not :oeoeoe:
Автоматски споено мислење:

Mozebi treba da te obvrze director, ne za drugo, da prosetas podaleku od kladilnica I kazino.
Мене само женска ми може да ме обврзе на било што ;)
А казината и кладилниците се Ваша заоставштина во државава...

Кај сте бе, заветни дпнејци?? На чело со водник @мкд владе .... Некако молк денеска?? Овие комитларите (ова де пардон, војводите) назад оти не гукнаа нешто?! Или трипрсти само вкафана знаат да извадат, тука ун гррр ун кеее.....

ВМРО ПОРАНО:
јане

ДПНЕ ДЕНЕС:

545990267_25165552993047098_4099990114797485233_n.jpg

Замисли Јане, Питу, Гоце сега од небото не гледаат и си маваат шамари горе еден со друг.....За кого гинеле....

Кај сте бе, заветни дпнејци?? На чело со водник @мкд владе .... Некако молк денеска?? Овие комитларите (ова де пардон, војводите) назад оти не гукнаа нешто?! Или трипрсти само вкафана знаат да извадат, тука ун гррр ун кеее.....

ВМРО ПОРАНО:
Прегледај го приврзокот 455494

ДПНЕ ДЕНЕС:

Прегледај го приврзокот 455496

Замисли Јане, Питу, Гоце сега од небото не гледаат и си маваат шамари горе еден со друг.....За кого гинеле....
Толку сила имаат зелкиве, да се курчат на новинари.

Толку сила имаат зелкиве, да се курчат на новинари.
Прочитана книга се сите до еден, од цела Македонска политичка номенклатура. Да ти се повраќа.

До сега кинески ѕид ќе направеа...
Инаку (а се гледа и од сликите) не одговара за кеј тука ради куќите и епархијата. Не повеќе од 100-200 метра се на таа страна.

Финтава е што кејот го имало или немало, е најмал проблем у Велес :rolleyes:

Колектор за отпадни води и фабрика за прочистување би било далеку подобра опција...
Ама тоа не се гледа!! А на рајава и требаат КАПИТАЛНИ проекти кои се гледаат, и можат да се сликаат за отчети!

Инаку единствените семафори у Велес се година дена расипани... coz why not :oeoeoe:
Автоматски споено мислење:

Мене само женска ми може да ме обврзе на било што ;)
А казината и кладилниците се Ваша заоставштина во државава...
Брат, верувај, не биди песимист:cool: кога ќе го направат од крај до крај, па хотели кафичи на кеј, чист плав вардар, фрли еден мамец удира охридска пастрмка, после ќе видиш како охриѓаните ќе ги бараат скопјаните, сите во венеција ќе идат.

абе какво Скопје.
Во Египет ќе биде.
Ја кажав нешто.

Ај се гласајте го.
Ве испомоча.
Лажови се сите до еден.
Сериозно мислите дека Егзит овде ќе дое? Пиволенд не можеме да напраиме ко шо треба, Егзит ќе се праелеа.

Колку јака критика од сдс на нашата земја, немојте толку силно да критикувате, имајте малку милост кон Фетаи :)))))))))))))))

ВМРО ПОРАНО:
Прегледај го приврзокот 455494

ДПНЕ ДЕНЕС:

Прегледај го приврзокот 455496

6a618f93b125f2e459ab4c261347bf52.jpg

Кај сте бе, заветни дпнејци?? На чело со водник @мкд владе .... Некако молк денеска??
Druze ko ke ti recat deka si nodosozrean saren kurton, se ljutis. Vakvo nesto mozi ke me trigernese tamu do kaj 2017, sega bas naprotiv mi se polni dusata so vakvi nesta.
Jas uste togas kazav deka na site sledni izbori ke glasam za najradikalnata albanska partija ili koalicija i kazav i tocno zosto( slobodno pobaraj si po postovite ) i od togas promas nemam napraveno, a ti me prasvas kaj sum :pos: .
Ete sum be, ve gledam kaj so placite i se pritresvate kao mnogu zasekirani. Pak da si se guskate na barikadite, neka ve klecat sega.

А зошто не преведе тој со големите бркови позади што стои?
ovoj go znam na vremeto na sekoj kontra protest odese za bilo sto, poslednoto bese za Martin Neskovski, davase izjavi na A1 togas mnogu dobro go pamtam, da ne bese ona driftanjeto pred boris trajkovski salata nemase ni da znam deka ovoj ustvari dobil direktorska funkcija tamu. :pos:

Nisto cudno sto tapkame u mesto za pola stvari cim vakvi kadri i kapaciteti od luge stigaat konstantno so godini veke do vakvi funkcii, ko Srpce koga go napravija gradonacalnik :facepalm: , ako ne se lazam ovoj od Gjorce e, jakiot patriot, pred nos mu zborat na albanski glea kako mule levo desno gordo ko nisto da ne se deshava. Bitno brada i zasukan brk ima. :ROFLMAO:
Не се предава. Продолжува да лаже

Прегледај го приврзокот 455499
Ne laze on, nego Chat GPT, kade sekoj eban status im e pisuvan. Edna od prvite zemji ke bideme koja ke bide rakovodena od AI, sto mozda i ne e tolku losa opcija.

Сепак ќе има и во Скопје, официјално најавено и на сајтот на Exit.

i85oaaw.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom