Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Ај малку да се посмееме со Exit може? :pos:
Да не квариме расположење на темава со градоначалници што не направиле ништо:pos:
Ти па Дарлинг ја најде за смеење. Она се смее ко мртво магаре.

Ај малку да се посмееме со Exit може? :pos:
Да не квариме расположење на темава со градоначалници што не направиле ништо:pos:
Nema vrska, zaboraviv deka ja i ti ziveeme vo razlicen Veles.

Nema vrska, zaboraviv deka ja i ti ziveeme vo razlicen Veles.
Веројатно во твојот град, Марко не зема миљон и пол кредит од еу фондови.. и не си играше Сим Сити три години со две, пардон една улица околу центарот...
Секое сабајле изминативе три години го пцујат сите што одат на работа било како..
Ама ај бар да го управеше сообраќајот некако.
На крај Керала, Индија остана... парите у ветар.. и така, среќно и весело си живееше Дарлинг у Земјата на чудата.

П.С. тек го exit драпањето почнувам...

Не знам како може некој да поверува во ова. Скопје е една од најутепаните дестинации за Европски фестивал во Европа. А еве каде и би сместиле толку луге? Во градски парк?

Веројатно во твојот град, Марко не зема миљон и пол кредит од еу фондови.. и не си играше Сим Сити три години со две, пардон една улица околу центарот...
Секое сабајле изминативе три години го пцујат сите што одат на работа било како..
Ама ај бар да го управеше сообраќајот некако.
На крај Керала, Индија остана... парите у ветар.. и така, среќно и весело си живееше Дарлинг у Земјата на чудата.

П.С. тек го exit драпањето почнувам...
Vo tvojot grad nema izgleda kulturen nastan sekoj vikend, asfaltirani uluci, pokrien pazar, obnoveni sportski igralista so instaliran video nadzor, pravenje podzemen parking i nov plostad, prodolzuvanje na kej itn itn.
Ne deka na velesanec nekoj nekogas mu pogodil nesto, moze stvarno ne sme od ist grad.

Vo tvojot grad nema izgleda kulturen nastan sekoj vikend, asfaltirani uluci, pokrien pazar, obnoveni sportski igralista so instaliran video nadzor, pravenje podzemen parking i nov plostad, prodolzuvanje na kej itn itn.
Ne deka na velesanec nekoj nekogas mu pogodil nesto, moze stvarno ne sme od ist grad.
А дали сметаш дека кандидатот на Левица може да го победи Марко?

Дарлинг.. ова да си го отпечатите и делите "од врата до врата"!
И вака некој на форум што не бил у Велес, па моооожеби и ќе ти поверува...
Видео надзор рече :rolleyes:
(за 300€ сам си наместив четири камери дома), дај намалете со дудлањето...
Плус, ние не сме обврзани од директор и партија да идеме на тие "културни настани" што ги имате секој викенд... очигледно и на никој од Македонија на крај памет не би му паднало да дојде!
Иселениците од Мелница сами си го донесоа Цаки Кисми сред село, и он е најголемата ѕвезда што дошол годинава, до октомври кога у приватна режија Саша Матиќ ќе има концерт.. ама за таму ќе мора да си платите влезници и вие :rolleyes:
Кеј, плоштад... :tapp: :tapp: (ако јадеш магични печурки само)
Автоматски споено мислење:

А дали сметаш дека кандидатот на Левица може да го победи Марко?
Секој народ си има власт каква што заслужува...
Очигледно велешани си ги заслужуваат: Аце Коцевски, Горан, Чадијата и Марко!
И ни грам повеќе од тоа!
Затоа збратимени градови можеме само со Припјат да бидеме :rolleyes:

Плус, ние не сме обврзани од директор и партија да идеме на тие "културни настани" што ги имате секој викенд... очигледно и на никој од Македонија на крај памет не би му паднало да дојде!
Иселениците од Мелница сами си го донесоа Цаки Кисми сред село, и он е најголемата ѕвезда што дошол годинава, до октомври кога у приватна режија Саша Матиќ ќе има концерт.. ама за таму ќе мора да си платите влезници и вие :rolleyes:

Секој народ си има власт каква што заслужува...
Очигледно велешани си ги заслужуваат: Аце Коцевски, Горан, Чадијата и Марко!
И ни грам повеќе од тоа!
Затоа збратимени градови можеме само со Припјат да бидеме :rolleyes:
Тоа дека ништо не работат си стои, туку во Велес треба да се гласа во секој случај, поради едно село што го имате, ќе ви влезе некој ш во општина ако не се гласа, кејот уште ви го прават? :lolzz: :pos:

Спешл гест стар, Том Морело ја почнува Заветна unpluged во темница со изгасени рефлектори, додека публика у транс му се приклучува со пеење..
Абе да не одиме офтопик, ама годинава на Fusion Stage-от на EXIT (истиот оној на кој претходно настапуваа Хладно пиво, Пекиншка патка, Ритам нереда, Гоблини, Orthodox Celts, Atheist Rap, Јосипа Лисац, нашите Funk Shui, Кирил Џајковски, потоа Марко Луис, Севдализа, Лолобриџида, Забрањено пушење и десетици други изведувачи од регионот) имаше настап СЕКА АЛЕКСИЌ! Да, баш истата Сека Алексиќ што пееше - помешај ове ночи црно и златно! :pos:

Па што да не и Глоријан со Заветна, упм!

кејот уште ви го прават? :lolzz: :pos:
IMG_0501.jpeg
IMG_0502.jpeg
Кејот на Марко...
I kid you not!
двеве куќарки и пеес метра, што одма Вардар ги поплави зимово..
Ама па знаеме дека дпСмне-офците мора да одработуваат отчети, дури и на форумов :rolleyes:
Државна цицка си е државна :rolleyes:

Абе да не одиме офтопик, ама годинава на Fusion Stage-от на EXIT (истиот оној на кој претходно настапуваа Хладно пиво, Пекиншка патка, Ритам нереда, Гоблини, Orthodox Celts, Atheist Rap, Јосипа Лисац, нашите Funk Shui, Кирил Џајковски, потоа Марко Луис, Севдализа, Лолобриџида, Забрањено пушење и десетици други изведувачи од регионот) имаше настап СЕКА АЛЕКСИЌ! Да, баш истата Сека Алексиќ што пееше - помешај ове ночи црно и златно! :pos:

Па што да не и Глоријан со Заветна, упм!
Уште последна ако била на затварање у пијаното... лудница!
Ја у транс би бил :angel:

Прегледај го приврзокот 455491
Прегледај го приврзокот 455492
Кејот на Марко...
I kid you not!
Ама па знаеме дека дпСмне-офците мора да одработуваат отчети, дури и на форумов :rolleyes:

Кој е Марко? Велешки градоначалник?...

Прегледај го приврзокот 455491
Прегледај го приврзокот 455492
Кејот на Марко...
I kid you not!

Ау, страшно, брат до сега сами ќе го направевте, но ова е само една страна? која е должината?

Mozebi treba da te obvrze director, ne za drugo, da prosetas podaleku od kladilnica I kazino.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom