Штета

Ја на бифшиот му ја рокнав шофершајбната на едната кола.
Се изнервирав на телефон со моите и као шо го фрлив на шал табла, рокна.
У нашиот случај денар не ми зема.
жива се изедов жива.
Не смееше тоа да ми се деси. Не ми даде да платам, ама му најдов човек па му напраи добра цена.
Со туѓи работи МОРА ПАЗЕЊЕ.
Ама ова е трол.
Не го/ја хранете.
Најбитно дома не ви дошле да ви бараат пари за штетата. Како во случајов со тролов. :pos:

Најбитно дома не ви дошле да ви бараат пари за штетата. Како во случајов со тролов. :pos:
Ја му се понудив. Не сум таква. Башка 2006 кола. Постара му е. Не беше нешо 300€ штета.

У секој случај. Со туѓа сопственост мора да се пази.
Реално фер е да се понудиш да платиш, на оштетениот останува дали ќе прифати или не.
Ама безобразно ми е па да оштетиш и да се праиш на Тошо.
И ја коа сум немала плаќале моите. Ја мојата кола ја имам удрено исто, позади. Затоа глеам да не правам срања. Секое срање моите плаќале. После 18 они не се дужни апсолутно за ништо за нас. И не треба. Васил е пример за прекумерно вадење од г.
Ама мене пример никогаш не ме оставиле без поддршка. И Господ да ми ги поживее. Ама затоа и гледам, бар свесно да не правам нешто кое ќе ги потроши финансиски.

н
Цинеплех а темава ја отвори во љубов и секс пошто дечкоти го еба колата? Или оти сакавте татко му да го ебете за 600 еур?
На крајот свекорот им го натегнал и на двајцата. Со се јајца.

@StoleD нит имам 40 години, нит носам бркови. Со други зборови нит сум нигга, нит сум у Париз.

@PticaSelica Ja сум брат, јас сум. Ама многу брзо се клизнавте на бананата. Мислев ќе ме провали некој побрзо, а не да се пишуваат 3 страни на темава. Добро нема везе, битно да се дешаа нешо.
Автоматски споено мислење:

н

На крајот свекорот им го натегнал и на двајцата. Со се јајца.
Најјакиот коментар на темата е ова. Браво мајсторе. Аплауз од мене имаш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom