Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
За жал ви фалеше најуспешната.. Данелчето ;)
мада, како што слушам, и овие на Аеродром (Тимчо и тој шо го замени).. бааѓи успешни биле :rolleyes:
(нејсе... не сум од Ск па да коментирам за нив..)

Туку за Велес да не те интересираат успесите случајно?
Ич не ми е тешко, две реченици отчетот ќе биде! Не мора како за вас скупјаните дрва да се сечат, хартија да се троши...
Marko ke pobedi, narodot e zadovolen od rabotata.

Вмро ќе победи но не така убедливо, заборавија зошто дојдоа на власт, во чистите македонски општини може да си го викнат Денко Малески да ги гласа.

Дај бе не си прајте бајрам со умот..
Exit од НС избега, за у Ск да дојде :rolleyes:

Меморија=златна рипка!
Пред секои еффинг избори се "среќаваат" и договараат: де Ауди коли ќе правел, де Гугл ќе дошол, де ФБ ќе го донеле..
Ставете само ___________ (insert random) ќе го донеле, и тоа е тоа за простата раја..
Dobar pandan, Gugl, Audi i vo isti kosh... Exit.

Izbegaa od NS zasto ne uspeaa da izboksuvaat tolku pari kolku sto sakaat od drzavata. Ako im plati nekoj, kje organiziraat tuka ili vo Kambodza.
Автоматски споено мислење:

Ако навистина Exit се пресели во Македонија, на Вучиќ ќе му иде да си касне од курот што за глупост успеа да го избрка еден најголемите и најпопуларни фестивали во светот, и тоа баш во Македонија.
Presmesno :D

Последно уредено:
Marko ke pobedi, narodot e zadovolen od rabotata.
И магаре да врзат ќе победи!

А тоа колку е задоволен народот.. ќе си видите по гласовите... државна администрација и запослените ќе ве гласаат. Толку треба кај нас.

Exit или Ексик
Нормално дека отчет прават успешните.

:pos::pos:

И магаре да врзат ќе победи!

А тоа колку е задоволен народот.. ќе си видите по гласовите... државна администрација и запослените ќе ве гласаат. Толку треба кај нас.
Ne znam zosto proektiras, Dali si se izmeshal so narod, mnogu narod bez razlika na politicka opredelba e zadovolen od rabotata na Marko.
Osven ti. Mozes da Kazes sto potocno te nervira ili ne te pravi sreken? Sto sakas da se napravi.

Тоа е мал проблем. Најголем проблем е што ботовите од штаб ги затвараа устите.

Доволно е да свртиш една страна назад да видиш колку беа гласни кога прочитаа дека орце ќе го носел Exit во Скопје.

Pendulum, Prodigy, Korn, Slayer, Wu Tang, Moby, Streets, Tom Novy i Carl Cox sploteni pod makedonskoto sonce.
Mickovski go otvara, u publika crveni maici vmro idninata doagja, kur se strese motivacii, rostilj se kuva, cigani nasekade, siptarcinja prodavaat petardi, dzukeli se ebat itn.

Samo me zanima koj ke bide makedonskiot Marko Nastic.
Valjda Flooder.

Pendulum, Prodigy, Korn, Slayer, Wu Tang, Moby, Streets, Tom Novy i Carl Cox sploteni pod makedonskoto sonce.
Mickovski go otvara, u publika crveni maici vmro idninata doagja, kur se strese motivacii, rostilj se kuva, cigani nasekade, siptarcinja prodavaat petardi, dzukeli se ebat itn.

Valjda Flooder.
Мејден радо би кинеле жици во Скопје. Во чест на Брус ќе прелета некоја ф-ка од Петровец. Спектакл од невидени размери.

Ne znam zosto proektiras, Dali si se izmeshal so narod, mnogu narod bez razlika na politicka opredelba e zadovolen od rabotata na Marko.
Osven ti. Mozes da Kazes sto potocno te nervira ili ne te pravi sreken? Sto sakas da se napravi.
Ај малку да се посмееме со Exit може? :pos:
Да не квариме расположење на темава со градоначалници што не направиле ништо:pos:
Автоматски споено мислење:

Valjda Flooder.
Спешл гест стар, Том Морело ја почнува Заветна unpluged во темница со изгасени рефлектори, додека публика у транс му се приклучува со пеење..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom