Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој знае на што се договориле нашите.Нека бараат нашиве фискалната дали ја чуваат и етикетите да не се извадени. Потешко папучи у Синсеј ќе вратиш него ли ова.
Плус ќе бара огромна плата а ние пробуваме да тргнеме такви играчи.Ne znam kaj ke zavrsi Rash ama ja posra shansata na zhivotot da bide legenda na Utd.
Ova so Onana se dobri vesti, sledno se nadevam deka noviov GK ke bide daleku podobar od nego.
Verati deluva interesno megutoa ne dovolno uverlivo imajki vo predvid kakov vid na igraci mu trebaat na Amorim vo sredina.
Ne znam kaj ke zavrsi Rash ama ja posra shansata na zhivotot da bide legenda na Utd.
Ova so Onana se dobri vesti, sledno se nadevam deka noviov GK ke bide daleku podobar od nego.
Verati deluva interesno megutoa ne dovolno uverlivo imajki vo predvid kakov vid na igraci mu trebaat na Amorim vo sredina.
Абе не рекле бадијала ѓупска работа. Да му ебеме се до петто колено и него и на тој што го донесе.Што добри вести, нема ништо прифатено. Кој знае дали егото ке му даде да иде во Турција. 2 години по ред бара повишица на плата, братот е 100% одлепен од реалноста. Овој низ улици би го влекле како стока да не беше во Англија.
Демек Јануари нешто така,му стават притисок ичи ќе игра тоа што бараат од него или ќе му фрлат крпата.Зарем има таква клаузула во договорот...
Нема шанси да го најдеш,он се активира кога работите одат во лош смер,да критикува,да даде експертиза нема он време за вакви работи хаха@Hellz Guardian бро земи јави му се на Лапорта објасни му
Што се бламира вака јавно дека рашфорд нечини. Другите се проблем не знаат да го проиграат и не го следат.
Мислам дека и тренерот не му одговара.
Демек Јануари нешто така,му стават притисок ичи ќе игра тоа што бараат од него или ќе му фрлат крпата.
Автоматски споено мислење:
Нема шанси да го најдеш,он се активира кога работите одат во лош смер,да критикува,да даде експертиза нема он време за вакви работи хаха