Фан клуб - РК Вардар

Ovaj sostav vi e najslabiot vo poslednite 3-4 godini. Stole go izbrkavte, naprajvte kaj nas so to ekstra zasiluvanje :)))

P.S denes na nasa tribina si sedese Stole, da ne vi e skaran nesto ? :)
Па на која трибина е ложата таму седеше на 5 метри од Борко и Митко Јанчев.
Сега прашањето што ме мачи е зашто Јанчев навиваше за Вардар а не за работник.Сигурно од партија му беше така кажано.

Вчера многу подобар Вардар од претходно и малце фалеше да ги победиме ..

Прво полувреме на + 4 Митрович избрза со два глупави шута и го промаши целиот гол , тука ни намалија Пелистер и дојдоа на само еден негатива ..

Второ полувреме послабо но сепак се вративме и на крај 58 минута при нерешено Талевски имаше шут за водсво но голманот го прочита и му ја фати , тука беше шансата јбг ..

Треба да се земе предвид дека ова дерби вчера во таква атмосфера беше прво за доста нови играчи на Вардар , според мене не изиграа лошо и треба да сме задоволни со тој ростер што го имавме ..

Плус ни фалеа двајца клучни Борозан и Лазаревски , ке го додадам и Боно и реално со нив би имале многу повеќе шанси за победа ..

На мускули не победија со речиси нов тим на Вардар и нов тренер Чупич , од тоа што видов Малус најдобро засилување засега , Валах голманот во прво добар беше , Кавада сигурен пеналџија со технички шутеви , Кеита исто добар 2 од 2 од крило и одбрана солиден, Митрович даде некој гол ама и брзо шутира без да размисли (како тие во прво ) ,
Талевски се гледа дека е паднат и не е во таа форма што беше пред да оди во Бенфика но можеби ке се подобри ке видиме ..

Пелистер за разлика од нас е уигран и шампиони се , вчера све имаа на располагање и повеќе публика како на домашен терен и комплетен ростер и све на нивна страна , па ваков Вардар да победиш со само двајца топ играчи Горига и Малус се палат како мислиш 7 разлика тепале а не 1 разлика хаха ..

За еден месец играме во Скопје во лига , ке видиме тогаш кој ке биде попарен ..

Класика Михајловача е тимов! Тотално неизбалансирана екипа, играчи на кои ни име не им знае увалени од сомнителни менаџери, огромни разлики во квалитет од позиција до позиција...
Пољакот пикер одличен во дефанзива, катастрофа во напад. Анастасовски одличен во напад, катастрофа во дефанзива. Десните бекови језа да те фати, Пољакот уште сега можат да го избркаат. Тале си е Тале, еднаш Хансен момент ќе има, еднаш Билјана Црвенковска момент ќе има на утакмицата сигурица. Малус е тоа што ни фалеше ланска сезона на среден бек, не е екстра квалитет ама сосема солиден избор за таму, од Јапан доволно е и ако вака ги шутира пеналите цела сезона. Кеита е сосема солиден избор исто така, добра реализација плус играч и за во одбрана. На Гоцка време му е за пензија и тој галопирачки трк да го гледаме само на кеј понатаму. Валах не носи никаков квалитет плус, не за џабе бил 4-ти голман во Киелце.
Ако земеме дека ни фалеа Лазаревски и Борозан, кои ни се многу битни за во напад ама уште побитни во одбрана, плус Боно кој е сеуште непознаница, нема зошто да бидеме разочарани од ваков резултат. Шанси за титула и те како постојат, само да не одминат повреди (или бар да немаме повеќе од тоа што ќе го имаат противниците) и да не правиме глупости како со Маргели и Коиј во финишот на ланска сезона.
Квалитетот на Чупиќ ќе се познае највеќе во развојот на Јапан и Митровиќ. Се гледа дека и во двајцата има потенцијал, не за џабе едниот е најдобриот млад српски, а другиот најдобриот млад јапонски ракометар, само во моментов се изгубени Германци на терен, посебно Србинот. На Чупиќ е да им ја најде улогата до крај на сезона.
Таа паричка плус што ќе дојде во клубов од Нова Година, сега кога Орце ќе биде градоначалник сместа треба да ја фрлат на десен бек за втора полусезона.

Најјако ми е за Талески е што после 10 години кариера од кои 7 му се во домашни екипи, преку 60 настапи за репрезентација, првично илјадници пофалби кои подоцна преминаа во милиони критики, секој член на било која навивачка група, обичен фан, човек што во сала не стапнал и гледа ракомет само пред телевизор, луѓе што не гледаат ракомет, мали деца, дедовци, баби, абе сите му имаат испцуено се до 17то колено, најкоментиран и најкритикуван играч во историјата на ракометот, експлозии на фејсбук коментари после секој негов настап за репрезентација, навреди, клетви, пцовки...

И после се ова, добри 70% од луѓето и ден денес уште не научија дека човекот се презива Талески, а не ТалеВски.:D

Нема поголема пофалба за нас од тоа што внимателно ја следиш содржинава на наша страна.
Браво.
Туку вие Алиловиќ уште го чекате на аеродром?
Коа би се позамарал со вашиот тим, како што се замараш со нашиот тим, би требало да знаеш дека Кузмановски ви бега у Пик Сегед, од прва рака инфо, од играч на Пик Сегед.
Do kaj si so infoto od prva ruka brat sho vika igracot? :pos: :pos: :pos: :pos:
Za vcera nekoja teorija nema nova? Koj ke bidi sampion da uplatime nemas info od najprva ruka? :tapp:

Do kaj si so infoto od prva ruka brat sho vika igracot? :pos: :pos: :pos: :pos:
Za vcera nekoja teorija nema nova? Koj ke bidi sampion da uplatime nemas info od najprva ruka? :tapp:
Абе вие поеќе пишувате на наша тема одколку на ваша, преокупирани сте со Вардар, маме му ебам, јак комплекс

Абе вие поеќе пишувате на наша тема одколку на ваша, преокупирани сте со Вардар, маме му ебам, јак комплекс
Ke se cudev ako vratese nesto drugo :pos:

Вчера натпреварот на се личеше, само не на натпревар на две најдобри екипи. Очигледно е дека од година во година и двете екипи се квалитативно послаби, наместо и двете да дадат гас и да одат напред. Двете екипи со судни маки ќе се мачат во Охрид и Автокоманда, теоретска шанса нема лесно да добијат таму натпревари, така што тешко дека пресудни ќе бидат меѓусебните натпревари. Промашени засилувања и кај нас и кај нив, кај аптекариве пресудни беа словенецот кој до пред 3 месеци беше тешка мизерија, баирчанецот и бисексуалецот, сите други на линија просек-мизерија како кај нас. Инаку, може анкета да се стави кој тренер прв ќе лета, дали нашиот или шпанецот, по мое мислење и двајцата нема да дочекаат крај на сезона.

Мислам дека ова првенство ќе биде најизедначено, каша попара, па нема да ме чуди и некој од нас и битолчаниве да не биде шампион, посебно ако останат со вакви ростери.
Исто мислам и јас. Нагазни мини ке имаат шурчињата, и тоа доста, а богами и ние да бидеме реални. Просечен им е составот, иако за разлика од нас они се константно во заблуда дека имаат јак тим. Во лига шампиони ќе се види тоа одма. На првата понормална одбрана, голот нема да го видат, пошо еден нормален бек немаат. Така да, во право си, има тука цела сезона да се ора, па преоден рок пак кој ќе биде исто доста важен. Ја мислам баш дека вака тргна сезоната за нас, ќе ги ебеме кога најмногу треба.

Ke se cudev ako vratese nesto drugo :pos:
Па шо сакаш да ти пишам,не сум ја по теориите на заговор. Победивте и тоа е тоа,ете некои дечки погоре имаат напишано подетаљно, јас го делам истото мислење со нив,да не се повтараме, дај не се понашајте ко супер глоб да сте освоиле,олабјате малце
Еве пиша @Centarski

Golem pozdrav do Bitolcani koi poredovno i od nas navivacite na Vardar go sledat forumov.
Dali imate objasnuvanje zosto ima potreba na dobiena utakmica i superkup, posle osvojuvanje na 3 titula vo domasna liga i kako ekipa koja igra LS seuste da se bavite so RK Vardar i najmnogu so igracite na RK Vardar? Pa da gi pcuete i vregjate do stepen da ve uapsat?! Koja e poentata na odnesuvanjevo???

Jas razbiram deka kompleksite se nezgodna rabota ama kontrolirajte se.

Па шо сакаш да ти пишам,не сум ја по теориите на заговор. Победивте и тоа е тоа,ете некои дечки погоре имаат напишано подетаљно, јас го делам истото мислење со нив,да не се повтараме, дај не се понашајте ко супер глоб да сте освоиле,олабјате малце
Еве пиша @Centarski
Igracot od Pick opsto sho vika? Dres mozi da dobieme bliski ste? :pos:

Последно уредено:
Како бе ова не е пенал?

Како бе ова не е пенал?

Како бе ова не е пенал?
чисти пенал и црвен,kога одат на семинари,курсој,предавања инструкторите им цртаат ко на слепци вака...при изведување на брз центар теренот е поделен на жолта,портокалева и црвена зона опинокот велешки беше во црвена зона и посл 30 сек е пенал и црвен, тоа е тоа судиите имаат преголема власт мува не ги лазит.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom