GoD.HateUSaLL
Фар акрос д диштанс
- Член од
- 30 март 2008
- Мислења
- 8.339
- Поени од реакции
- 8.238
А зашо не би сакала да биде со некој шо сака кога ја лапа или евентуално плеска? Несака да биде нечија а сака да се плеска со некој? Хм, и ја нарекуваш паметна..?Од кога мувањето подразбира само “разменување на плунка“?
Дали тоа терминот е многу лошо прифатен во денешницата?
Мување, бар колку што мене ми дозволува мојот речник да знам, е било каков процес на влечење на некои работи несериозно.
Тоа не значи дека треба да биде само една лап-лап сесија, или пак оп-оп посета на кревет.
Она кое мувачиците го немаат за да бидат нечии девојќи е можеби желбата да бидат нечии. лол
Во однос на интелегенцијата на одредени девојки - лично јас знам многу паметни кои се само мувачици и ништо повеќе. Тоа нема врска со IQ на човекот, туку има поврзаност со чувствата и културата.
Ако некоја девојка чувствува дека не може да биде во врска, зошто па да не биде само нечија мувачица?
Ако некоја девојка не знае а и не сака да прифати дека покрај мување има и нешто посериозно, повторно зошто да не биде само нечија мувачица?
Врска немотија. Да се разбереме, не осудувам мување, нити такви девојки, работата е шо го праат од различни причини а ти ми ги напраи Божици, несакале врска па само си се мувале, така иде тоа.
Можеби несакаат никаква одговорност, можеби типот не одговара за долга врска а на нив моментално им се плеска/лапа, можеби неможат да се у врска ради премногу обврски или патување во блиска иднина, има 300 причини поради кој останува на мување а не врска, кој немаат врска со тоа шо го спомна..
И, не, незборам за one nite stand..
Хакунаматата!Сексуално преносливи болести од мување?
Алал ти на паметот.:pop:
Ти, буцио, никогаш не си се мувал со девојка?
Или кога искачаш со некое девојче одма станувате пар?
Или не, уште подобро, само за раце се држите?
Ајде бе, сите сте искрени, сите сте чесни. Кога ќе видиш девојче [не ве прашувам другите], конкретно тебе те прашувам, ти се засвиѓа, сметаш дека не ја знаеш доволно, па затоа се мувате еднаш. После уствари сфаќаш дека тоа не е тоа, ќе се фатиш со неа само за да не си го погазиш зборот дека мувачиците се девојки со низок стандард, а со тоа и ти да се вметнеш меѓу нив?