Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Кур ке скршат во Јануари, битно парите ке се поделат од продажбата. Зимата ке пробат некој да земат на позајмица и тоа ако сме во позиција да се бориме за опстанок .

Ме разочара овој трансфер период 4 од 10. Не се зеде тоа што очигледно нине потребно, наместо шпиц дасе земеше ДМ но ајде они се професионалци ние просматрачи.

Убаво звучи ама не е така, затоа што тогаш овие другите ќе фрлат уште повеќе пари,мора да се фати моментумот,некако застанати во времето сме овака. Ако се потребни 5 купуваш 5 ,ако 8тогаш 8.

Па ние нели се бориме да излеземе Европа,на нас па за тоа ни требат, конкуренти ни се, магичен круг е тоа.
Да, али ние имаме проблем со квалитетот на играчи не големината на ростерот, требаше клубот да измава повеќе играчи од bomb squad и да ги замени со квалитетни играчи.

Да, али ние имаме проблем со квалитетот на играчи не големината на ростерот, требаше клубот да измава повеќе играчи од bomb squad и да ги замени со квалитетни играчи.
Ова ти е замена на теза,инаку исто.
Автоматски споено мислење:

Ние да имаме квалитет немаше да кукаме за играчи хаха

Заборавате дека Ливерпул лани само Киеза го купија. Затоа и истресоа толку пари сега. Ако имам замерка, тоа е само што не размислија да земат играч на позајмица за во средина. Ама па, кој ти дава таков готов играч на позајмица. Челси платија 115 милиони фунти за Каиседо, Арсенал 105 за Рајс. Можеби со некој помлад...

Бев за голман со ПЛ искуство. Мартинез го коментирав како ВДС тип на трансфер. Искуство, карактер, командант во свое поле на голот...
Е сега за Ламенс немам појма освен Јутјуб клипчиња, ама не е релевантно тоа. Дали ќе се наметне како карактер ќе го видиме зошто го коментираат како млад талент. Се надевам барем да биде подобар од тоа што го имаме во Онана и Алтај.

Прекуси сме во средината. Реално само Касе, Угарте и Мејно се природни за таа двојка во средината, додека ете Бруно е принудно таму и по можност и Маунт. До Јанари имаме само 16 натпревари, така да тоа е предноста во моментов и Рубен има простор и време да го спрема тимов.

Голем ризик превземаат со Ламенс и не верувам дека бил прв избор на Аморим, али што е тука е. Да се надеваме дека ќе му тргни на детето и доволно е само да е просечен за да биде подобар од Онана и Бајиндир. Нека имаат среќа со повредите и мислам може да се истурка до Јануари па можда ќе начекаат и некој дмф. Дотогаш барем да не се избламираат и уште од сега да се зацементираат во втора половина од табелата.

Ова што се случи овој трансфер период е историско,нашите не беа спремни за ова што се случи. Ако е тоа што го мислам не само 2028 нема да им се оствари туку сега разликата е уште поголема од што беше,на наша штета секако.

Ова што се случи овој трансфер период е историско,нашите не беа спремни за ова што се случи. Ако е тоа што го мислам не само 2028 нема да им се оствари туку сега разликата е уште поголема од што беше,на наша штета секако.
Абе еднаш реков. Не мора да значи дека ако изнакупиле другите играчи, дека се мазно ќе им оди сезонава. Тотенхем е скоро сигурен флоп. Њукасл слично. Од поголемиве, Сити и Арсенал не импресионираја досега. Полека малку. Другите имаат и еврокупови. Ако се стабилизираме на голманска позиција, ќе има победи и за нас :D .

Абе еднаш реков. Не мора да значи дека ако изнакупиле другите играчи, дека се мазно ќе им оди сезонава. Тотенхем е скоро сигурен флоп. Њукасл слично. Од поголемиве, Сити и Арсенал не импресионираја досега. Полека малку. Другите имаат и еврокупови. Ако се стабилизираме на голманска позиција, ќе има победи и за нас :D .
И јас тоа го мислев ама нема да е случај тоа оваа година,тоа се 20тина многу квалитетни играчи,доаѓаат во веќе скоцкани клубови,плус овие се во ЛШ јака пара ќе заработуваат тек тогаш и да флопнат видовме дека добро и продаваат, многу повеќе од нас можат да си дозволуваат.

И јас тоа го мислев ама нема да е случај тоа оваа година,тоа се 20тина многу квалитетни играчи,доаѓаат во веќе скоцкани клубови,плус овие се во ЛШ јака пара ќе заработуваат тек тогаш и да флопнат видовме дека добро и продаваат, многу повеќе од нас можат да си дозволуваат.
Сезоната е долга и напорна. Сите овие што истурија по пола милијарда играат во Европа. Цел куп играчи има да им се исповредат. Секој со својата среќа и ум. Еве Сити не може да врзе две полувремиња, Арсенал ништо подобри, за Њукасл и Тотенхем да не зборам, едните ладно - ладно, другите топло-ладно!
Кога овие ќе влезат у ритам, се надевам Ливерпул и Челзи ќе излезат и така... Не дека ние ќе ги зезнеме и ќе бидеме пред нив, него има простор за подобри перформанси. Мене ни одбраната, нит средниот ред не ми се јасни, чисто се сомневам дека и Аморим разбира што прави. Ама тоа е што е, ќе почекаме да видиме до кај ќе дотера со Далот и Доргу.

Иначе се шпекулира дека Аморим повеќе бил за Воткинс и Мартинез, управата била против.
Исто барал две 10, шпиц, везњак или два, левбек и голман.
Тргнати се вето правата од менаџерот управата ќе решава за играчи, секако ке се консутираат за позициите и играчите али последен збор ќе го имаат газдите и управата.

Воткинс е таква надолна линија што еден куп клубови купија 9-ки, а ниту еден не се обиде него да го донесе... Ај, за Мартинез, ке разберам, ама Воткинс?

Воткинс е таква надолна линија што еден куп клубови купија 9-ки, а ниту еден не се обиде него да го донесе... Ај, за Мартинез, ке разберам, ама Воткинс?
Муабетот ми е дека ќе се прашува менаџерот за позиција не за играчи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom