Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Ова со "судството на СДС" е една од најголемите лаги и алибија што вмро ги прди за да може калимерата со сдс и дуи да тера непречено.
Нула шанси има вмро да не може да направи пуч во тие совети нивни или да не откопа неколку лојални судии и обвинители што ќе им ги бркаат работите.
Имаат на крај краева тие луѓе фамилии, деца, бизниси, швалерки, вонбрачни деца. Дал Господ кај нив копчиња за притискање- колку ти душа сака. Само воља си треба.

Како тоа пиперкарот се служеше со сите можни средства за да издејствува апсења и пресуди, а Мицкоски магично не знае со ниедно....

Мицко не ја прави таа грешка да ги направи жртви на режимот како Грујо, он паметно игра. Секој ќе ги знае кој се и што се, и сега и за 10 години. Северџани.

Последно уредено:
  • Не ми се допаѓа
Reactions: Mud
Па нема некоја разлика од Грујо, и Грујо повеќе играше со комуњарите, другите се небањати, туку ова за судството не би било некој проблем ако Тимчо нешто сработи во Брисел и Вашингтон околу протоколот, фокусот треба да им биде таму.

Многу негативно размислување. Сакале - нејќеле тие се дел од нашата држава и историја. Ќе биде така и во иднина во креирањето на иднината на државата. Кога би го раскинале рамковниот би почнале повторно со соживот, ете како оптимистичко размислување што верувам се сложувате со мене. Поделбата на етнички заедници не носи никому добро, освен на елитите да си се богатат. Треба да сме насочени кон таа насока мислам за подобра иднина на сите наши семејства.

Доволно е што се сложуваш со самиот себе...без ничие друго „сложување„ од другите членови на темава...

Поделбата на етнички заедници веќе постои и ќе постои и понатаму...освен ако ти и твоите сопартијци најдете магично решение за нерешливите проблеми во „нашата земјата„.

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud
Мицко не ја прави таа грешка да ги направи жртви на режимот како Грујо, он паметно игра.

Не знам каде е паметното во тоа после сѐ, они да останат недопрени, ама ок.

Не знам каде е паметното во тоа после сѐ, они да останат недопрени, ама ок.
Паметно е пошо утре кога ќе отиде и Мицко у пензија да може и он на раат некој одмор на јахта да истера.

Иначе ќе нема раат ако сега не ги остава на раат.

Доволно е што се сложуваш со самиот себе...без ничие друго „сложување„ од другите членови на темава...

Поделбата на етнички заедници веќе постои и ќе постои и понатаму...освен ако ти и твоите сопартијци најдете магично решение за нерешливите проблеми во „нашата земјата„.
Се е решливо бате и ништо не е магично. Глас за Левица па оп троп.

ne bevme site. zatoa sega najbitno e prvo cistka megu "nasite"
Доби мнозинство и масно ткиво о ете се виде што направи ама драпај си мевот да сме биле сите вмро а моменталново вмро се е освен вмро

Доби мнозинство и масно ткиво о ете се виде што направи ама драпај си мевот да сме биле сите вмро а моменталново вмро се е освен вмро

od dobi mnozinstvo poddrzano od sipci i site ima razlika... dzabe mnozinstvo koga sudiite ti gi lupna malcinstvoto i koga sekoj obid da gi smenis kvicat deka ne e demokratski, rezim bilo, diktatura

od dobi mnozinstvo poddrzano od sipci i site ima razlika... dzabe mnozinstvo koga sudiite ti gi lupna malcinstvoto i koga sekoj obid da gi smenis kvicat deka ne e demokratski, rezim bilo, diktatura
Кано, дпне секогаш го подржува овој народ од срце и душа и на крај го разочарува, буквално за се што се ветуваше се посравте, но не му ја мислете, никој нема да гласа за сдс, но со ова владеење и еден Максим ќе ви земе гласови, јас разбирам дека бугарите и албанците ве фарбаат за националисти што е далеку од памет, но тоа не значи дека дпне не треба да работи и да дозволува секој да може да ни го моча народот од керамиди.

Кано, дпне секогаш го подржува овој народ од срце и душа и на крај го разочарува, буквално за се што се ветуваше се посравте, но не му ја мислете, никој нема да гласа за сдс, но со ова владеење и еден Максим ќе ви земе гласови, јас разбирам дека бугарите и албанците ве фарбаат за националисти што е далеку од памет, но тоа не значи дека дпне не треба да работи и да дозволува секој да може да ни го моча народот од керамиди.

redovno te mocaat drugi koga drugi dozvoluvaat. grujo ne vi cinese. sega ste severdzani i pak zaglaveni vo eu proceduri. glup narod so kratka memorija ne zasluzuva podobro ni poveke.

Мицко не ја прави таа грешка да ги направи жртви на режимот како Грујо, он паметно игра. Секој ќе ги знае кој се и што се, и сега и за 10 години. Северџани.
Да да, многу паметна стратегија.. Нека почека ако не судиите во пензија да заминат, не мора да менува ништо. Јас не знам како уште не сте сфатиле дека 35 години овие никој не се апси меѓусебно и никој не сака после апсењето да биде апсен. Ќе падне некоја мала глава понекогаш..

Ако изгуби влен на локалниве, ќе има предвремени парламентарни...Ќе ги видам овие заветна патриотиве тогаш како ќе ја правдаат коалицијата дпне - дуинг бизнис...

Сеуште не верувате дека 80% од судииве и обвинителиве во моментов би го дале под рента и сопствениот г*з, само да бидат на списокот на пожелни личности во владата? Судството било на смрдсм...Мај есс....

redovno te mocaat drugi koga drugi dozvoluvaat. grujo ne vi cinese. sega ste severdzani i pak zaglaveni vo eu proceduri. glup narod so kratka memorija ne zasluzuva podobro ni poveke.
Народот остана верен на Грујо, албанците ни сменија име и заглавија со бугарите, вие пак со тие албанци го уништувате својот народ.

Народот остана верен на Грујо, албанците ни сменија име и заглавија со бугарите, вие пак со тие албанци го уништувате својот народ.
Да да, сите ни се криви што ни го сменија името, само ние не. Таа пич**ата будипештанска, шуруваше со дуинг бизнис повеќе од сите заедно, хашки случаи и остале остапки, и ќе ви се молам не тријајте му ги мадињата толку, се виде нековата машкост.

Да да, сите ни се криви што ни го сменија името, само ние не. Таа пич**ата будипештанска, шуруваше со дуинг бизнис повеќе од сите заедно, хашки случаи и остале остапки, и ќе ви се молам не тријајте му ги мадињата толку, се виде нековата машкост.
Не е да го бранам него, туку прашувам до кога ќе ги трпиме албанците, еве овој што сака да ни менува химна и знаме и не заглави во еу процесите сеуште е на слобода.
IMG_20250830_094055.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom