Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Какви работи се случуват,Маино сака да оди на позајмица,Далот сакал да си оди колку е точно незнам,ние кукаме за нов плејмејкер,и голман а само 3 дена до крај на преодниот рок.

Па тој зема 20000 неделно што е најниска плата реално од сите играчи. Нормално е да сака покачување. Иначе нема прогрес кај ниеден играч под Аморим.
Друже да 20к е мала плата клубот му има понудено плата околу 100к, овој одбил бара дупло, у кој треба да одиме по воља на мочковци кои се безкичмењаци. Ако си толу сигурен во својата способност прифати го договорот и како го советуваше Фердинанд, одиш кај менаџерот прашуваш што треба да подобрам за да влезам во тимот и се фокусираш на тренинг. Не на плата и минутажа, твое право е да браниш кого сакаш али грешка си исти глупости повторуваме. Не смее никој да има загарантирано место, ниту играчите ниту тактичкиот тим на чело со менаџерот, 15ти завршивме и не направија мајмуни рибари од 4та лига.

ПС Имам едно прашање само до тебе дали Меино заслужува 200к неделна плата?
Автоматски споено мислење:

Какви работи се случуват,Маино сака да оди на позајмица,Далот сакал да си оди колку е точно незнам,ние кукаме за нов плејмејкер,и голман а само 3 дена до крај на преодниот рок.
Далот би го изритал и да не сака да си оди, минус играч ни е кога играме.

Друже да 20к е мала плата клубот му има понудено плата околу 100к, овој одбил бара дупло, у кој треба да одиме по воља на мочковци кои се безкичмењаци. Ако си толу сигурен во својата способност прифати го договорот и како го советуваше Фердинанд, одиш кај менаџерот прашуваш што треба да подобрам за да влезам во тимот и се фокусираш на тренинг. Не на плата и минутажа, твое право е да браниш кого сакаш али грешка си исти глупости повторуваме. Не смее никој да има загарантирано место, ниту играчите ниту тактичкиот тим на чело со менаџерот, 15ти завршивме и не направија мајмуни рибари од 4та лига.

ПС Имам едно прашање само до тебе дали Меино заслужува 200к неделна плата?
Автоматски споено мислење:

Далот би го изритал и да не сака да си оди, минус играч ни е кога играме.
Во што е Балеба подобар од Меино, одиграл една добра сезона на 20 години и сега ќе фрламе 100 милиони и плата од сигурно 200к? Меино зема 20к а заслужува повеќе плус не е точно дека никој нема загарантирано прво-тимско место, почнуваајќи од Онана, Далот итн. Башибозук е тимов, се распаѓаме а стаорците први го напуштаат бродот кој тоне. Да се прашувам јас се што странец во клубот би го кренал на клоце (почнуваајќи од португалската колонија) и би останал на домашни фудбалери.

Во што е Балеба подобар од Меино, одиграл една добра сезона на 20 години и сега ќе фрламе 100 милиони и плата од сигурно 200к? Меино зема 20 заслужува повеќе плус не њ точно дека никој нема загарантирано пево место, почнуваајќи од Онана, Далот итн.
Ми го прочита убаво постот така?
За Балеба ич не се замарам нека донесат некој друг, битно е да има конкуренција па кој се снајде нека игра.

Ми го прочита убаво постот така?
За Балеба ич не се замарам нека донесат некој друг, битно е да има конкуренција па кој се снајде нека игра.
Да добро те прочитав ти тврдиш едно клубот тврди друго, Меино гледа од страна како го мочаат и ти викаш ако му е. Меино воопшто не го ни играат нормално дека ќе бара спас на било кој начин, сигурно од клупа нема да се подобри, потребни му се натпревари во нозете.

Да добро те прочитав ти тврдиш едно клубот тврди друго, Меино глрда од страна како го мочаат и ти викаш ако му е.
Царе Меино бара 2 работи кои никад несмее да му се дозволат на никого, загарантирано место и дупло плата од што заслужува.
Да ако му е зш сум разочаран од неговото однесување, ќе повторам пак никој не смее да има загарантирана минутажа.

И сега зошто сака да бега?
Аморим тешко дека ќе остане, али мочково сака загарантирано место.

Во што е Балеба подобар од Меино, одиграл една добра сезона на 20 години и сега ќе фрламе 100 милиони и плата од сигурно 200к? Меино зема 20к а заслужува повеќе плус не е точно дека никој нема загарантирано прво-тимско место, почнуваајќи од Онана, Далот итн. Башибозук е тимов, се распаѓаме а стаорците први го напуштаат бродот кој тоне. Да се прашувам јас се што странец во клубот би го кренал на клоце (почнуваајќи од португалската колонија) и би останал на домашни фудбалери.
200к е претпоставка и нема официјален извор за таа плата. Заслужува поголема плата минимум од 80 посто од играчиве во клубов.

Носењето на Куња и на Мбеумо ќе ни се удри од нос, таму можеа да покриваат Амад, Бруно, Зеркси и Маунт комонто можеа еден од овие двајца да земат и да се фокусираат барем на еден везњак и голман.
Ако не го сакнат до сабота сакам во сабота да почне со фул состав од академијата.
Тоа го зборам цело лето.

Покриваат позиции кои долу горе ни се покриени, а празното остана празно. И ќе нема пари у догледно време да се попуни.

Царе Меино бара 2 работи кои никад несмее да му се дозволат на никого, загарантирано место и дупло плата од што заслужува.
Да ако му е зш сум разочаран од неговото однесување, ќе повторам пак никој не смее да има загарантирана минутажа.

И сега зошто сака да бега?
Аморим тешко дека ќе остане, али мочково сака загарантирано место.
А зашто да не бара загарантирано прво место кога гледа од блиску како играчи кои не заслужуваат да играат воопшто фудбал прават кариери во клубот. Незнам дали ги гледаш воопшто натпреварите или ги следиш на лајвскор но и покрај катастрофалните преформанси одредени индивидуи нареден натпревар се пак прв состав, додека пак одредени играчи се црни овци во клубот. Капитенот плачипичка со хормони на 12 годишна тинејџерка, го удриле со рамо и почна да бара оправдувања зашто промашил. Класична курва, која со години го повторува ова однесување.

200к е претпоставка и нема официјален извор за таа плата. Заслужува поголема плата минимум од 80 посто од играчиве во клубов.
Нема официјален извор дека бара 100к палата, се се сведува на шпекулации.

А зашто да не бара загарантирано прво место кога гледа од блиску како играчи кои не заслужуваат да играат воопшто фудбал прават кариери во клубот. Незнам дали ги гледаш воопшто натпреварите или ги следиш на лајвскор но и покрај катастрофалните преформанси одредени индивидуи нареден натпревар се пак прв состав, додека пак одредени играчи се црни овци во клубот. Капитенот плачипичка со хормони на 12 годишна тинејџерка, го удриле со еамо и почна са бара опеавдувања зашто промашил. Класична курва, која со години го повторува ова однесување.
Нека го изритаат Бруно не бранам никого, врати се назад неколку страни погледни ми мислења.
Сакаш да ми кажеш лошо е да имаме конкуренција и дека треба да имаме загарантирани примадони кои ќе играат без разлика на перформансите.
Зошто се плаши од конкуренцијата кога најверојатно Аморим си оди.
Оваа е проблемот кај фановите хајпаме секакви кој има 3 добри натпревари во клубот.

Тоа го зборам цело лето.

Покриваат позиции кои долу горе ни се покриени, а празното остана празно. И ќе нема пари у догледно време да се попуни.
Пари има, време има дали ке сакаат е друго.

Последно уредено:
Никаква шпекулација нема за Санчо, изгледа гомнарот ќе остане....
Има понуди од Арабија и од Турција, али таму може да оди и после затварање на Англискиот трансфер периодот.

Последно уредено:
Мајно се чини го сака Јунајтед ама не го сака Аморим, т.е. гледа дека овој не го есапи за минутажа. Сигурно и после лошиов старт на сезонава, насетува дека со Аморим на чело, бродов само ќе тоне, па си вика шо ќе дремам тука кога негде може да се изнаигра и да си билда искуство. Секој си се цени денеска во секоја сфера во живеењето, па и во фудбалот. Сигурен сум дека парите не му се пресудни на Мајно, но исто така не сака да биде само играч за на тренинг и да стагнира во кариерата. Дополнително што следува СП и е настан кој секој фудбалер сака да го има во своето портфолио. И јас би постапил слично. Настрана парите дечки, знам дека тоа кога тогаш ќе дојде, неминовно е нов поскап договор, ама сакам и јас одредена улога и да бидам посериозно вклучен, а не само да пополнувам место. Затоа барам позајмица за оваа сезона. Пример во Њукасл и Тотенхем би играл и ЛШ и посериозна улога во ПЛ.

Мајно се чини го сака Јунајтед ама не го сака Аморим, т.е. гледа дека овој не го есапи за минутажа. Сигурно и после лошиов старт на сезонава, насетува дека со Аморим на чело, бродов само ќе тоне, па си вика шо ќе дремам тука кога негде може да се изнаигра и да си билда искуство. Секој си се цени денеска во секоја сфера во живеењето, па и во фудбалот. Сигурен сум дека парите не му се пресудни на Мајно, но исто така не сака да биде само играч за на тренинг и да стагнира во кариерата. Дополнително што следува СП и е настан кој секој фудбалер сака да го има во своето портфолио. И јас би постапил слично. Настрана парите дечки, знам дека тоа кога тогаш ќе дојде, неминовно е нов поскап договор, ама сакам и јас одредена улога и да бидам посериозно вклучен, а не само да пополнувам место. Затоа барам позајмица за оваа сезона. Пример во Њукасл и Тотенхем би играл и ЛШ и посериозна улога во ПЛ.
Ако си го заслужи местото со перформанси нема проблем и 200к да му дадат плата, моментално не го заслужува.
Против 4то лигаш неможе топка да изнесе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom