Што е тоа што го немаат мувачиците за да бидат нечии девојки?

• Креатор на темата Креатор на темата tilt
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
24 јули 2006
Мислења
15
Поени од реакции
0
Баш ме интересира вашето мислење на прашањава што е тоа што им фали на некои девојки? Зошто тие можат да бидат само нечии мувачици ама не и девојки? Дали на машките им смета девојка која покрај тоа што е убава ќе биде и попаметна од нив? Дали ги нервира девојка со оформен став? Дали е полесно да се биде со поглупи девојки?

tilt напиша:
Баш ме интересира вашето мислење на прашањава што е тоа што им фали на некои девојки? Зошто тие можат да бидат само нечии мувачици ама не и девојки? Дали на машките им смета девојка која покрај тоа што е убава ќе биде и попаметна од нив? Дали ги нервира девојка со оформен став? Дали е полесно да се биде со поглупи девојки?

Што е тоа што го немаат мувачиците за да бидат нечии девојки!?
Можеби желба за врска!!!!
А од кај тоа дека им фали нешто извини..не сакаат врска,обврски,типот им е добар и интересен али не им е за врска и бла бла..што е тука проблемот!?
А дали им смета паметна девојка..па зависи за каква намена е..ако се работи за врска се бара паметна девојка..доколку имаш намера уште првата вечер да ја легнеш девојката тогаш барај некоја глупача,со нив е полесно!:wink:

Ништо не им фали, од каде таков заклучок ? Како што кажа Риал Грл, им фали само желбата за врска.

не им фали ништо така се поставуваат кон дечковците

asterix_m напиша:
не им фали ништо така се поставуваат кон дечковците
Какво е тоа поставување кон дечковците? Ако му дозволи да ја бацува од прва вечер? Дај ми пример за да те сфатам, доизјасни се.

Falat kvaliteti koi se baraat za edna vrska a toa se kvalitetite koi taa gi nema a gi ima postoeckata ili potencijalnata devojka-sopruga-itn, itn. Dali tie kvaliteti se dobro telo, seksualni sposobnosti, intelegencija, pari.... sve e toa relativno!
Kratko kazano, muvacicata-shvalerkata ima toa sto mazot ne go dobiva doma :)

Fortune напиша:
Какво е тоа поставување кон дечковците? Ако му дозволи да ја бацува од прва вечер? Дај ми пример за да те сфатам, доизјасни се.

Па едноставно некако лошо се поставуваат, со некои безвезе муабети, лош муабет од околина премноу лесно во кревет и сл.

и пак не се изјасна како шо треба, ни на првиот пост ни на вториов не сватив ништо:toe:

Па делува глупо, шири нозе од одма, се збори по другари дека е многу лесна, прифаќа некој да ја мува ида не и пречи тоа и други работи!!!!!!!!!

Па тоа се навидум атрактивни, ``опуштени`` женски, кои им се интересни на машките во тинејџерските години (зошто на некоја би и симнувал ѕвезди кога оваа може да ја меси и без тоа)а подоцна кога ке созреат, битно им е само да ги пробаат еднаш два пати без никакви обврски...
А за машките кои не сакаат паметни девојки -па не би сакале кога би биле глупави и не би можеле да направат муабет со неа на нејзино ниво, оние паметните сигурно нема да бараат глупава женска за да и се докажуваат и изиграваат маж, докажани се веќе...

Супер тема. Мој заклучок е дека треба да глуми дека е глупа,дека не сфаќа што е тоа мување,треба да глуми дека е конзервативна, да се ужасува од поимот ”се глеаме само за секс”. Се на се, за да му бидеш девојка треба да глумиш.

tilt напиша:

Na pogresna adresa si go upatil/a prasanjevo. Devojkite se onie koi odlucuvaat kako i sto ke bide, a ne momcite.

Ama treba da go preformuliras prasanjeto: Sto e ona sto go nemaat mazite, za da devojkata im bide devojka?

Jas ke ti kazam sto nemale momcite, za da im bidam devojka.Ne me gledaat vo oci, bez trepkanje, poveke od 10 sekundi. Im falelo treto oko:)

јас мислам дека на мувачицити не има фали ништо , едноставно се вклопуваат во слагалката кај другиот како такви и ништо повеќе
Дали вреди да се остане со нив тоа за мене е друго ????

pa ne znaci deka im fali nesto, mozebi im fali kako sto kazaja zelbata za vrska, no mozebi ednostavno deckoto ne saka so nea da ima vrska, ne saka so obvrski a saka da bide so nea samo za lapanje i nesto poveke sto misli deka moze da go dobie od nea... i taa mu stanuva muvacica.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom