Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Значии.... значиии ја изгуби овој соблекувалната и си има работа со нарцисоидни идиоти. :)

Сепак нејќам да го видам во клубов. Нека се ебат в газ сите колективно.

Тешко али може да добие ако ја изгубиме против Барли.
Интервјуто му делуваше како да заминува,разочарано и поразено,без зборови и предадено најверојатно. Нема да ме изненади

Интервјуто му делуваше како да заминува,разочарано и поразено,без зборови и предадено најверојатно. Нема да ме изненади
Повеќе треба да те загрижува дали е вистина тоа што го кажа за играчите, зш исто ќе биде и со следниот менаџер.

Повеќе треба да те загрижува дали е вистина тоа што го кажа за играчите, зш исто ќе биде и со следниот менаџер.
Ич не ми е гајле право да ти кажам, по ова не па да ме загрижува,ете се изнервирав,ми мина и сега ми е смешно,во сабота пак ќе ги гледам, просто станавме тим за потсмев, некогаш ги маваа со копачки, сега ништо не и можат, ми се допаѓа Аморим ама многу наивно влета во некои работи,ме мрзи да пишувам на што мислам ама за твојот бомб клуб и овај нуклеар клуб моментален

"Something has to change and you're not going to change 22 players again."

отиде овој...

Ич не ми е гајле право да ти кажам, по ова не па да ме загрижува,ете се изнервирав,ми мина и сега ми е смешно,во сабота пак ќе ги гледам, просто станавме тим за потсмев, некогаш ги маваа со копачки, сега ништо не и можат, ми се допаѓа Аморим ама многу наивно влета во некои работи,ме мрзи да пишувам на што мислам ама за твојот бомб клуб и овај нуклеар клуб моментален
Ја би ги измавал сите и би потпунил со деца ако нема финансии, за Аморим сеедно ми е дали ке си оди или че остане. Повеќе ме засега што црепови се котат у тимот ко гремлини.

Сите овие се психијатриски случај. Значи какви грешки прават овие играчи јас немам видено на друго место во професионален фудбал. Не ми е јасно.

Бев охрабрен малку после мечот со Арсенал, посебно од Куња и Мбумо. После ова, ќе пропаднат толку многу што времињата на Санчо и Антони ќе изгледаат како Гигс и Бекам да играа. Хк пу!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom