Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Секогаш бегаш од реплицирање, пошто знаеш дека во метафоричката тепачка (дебата) ќе јадеш нокаут уште во прва рунда. Ај да видиме сега дали пак ќе бегаш...
Еве ти долу официјална статистика. Ми требаа цели 30 секунди да пребарам и да го најдам ова, и тоа од асли (про)западен медиум, за да нема натегања окулу изворот. Така да кажи ми каде е на листава е Русија, а каде се државите на твоите западни газди?
![]()
How gang violence took hold of Sweden – in five charts
Scandinavian country has second highest gun crime death rate in Europe, with poverty and inequality among driving factorswww.theguardian.com
Прегледај го приврзокот 453886
Не знам што е по националност, ама општо знам дека е копито.Мислиш дека шiптар има морали и искреност да признае нешто што е вистина? Голема грешка што очекуваш од такви субчовечки суштества да имаат рационален разговор.
Btw. има autocorrect на зборот шiптар, ако го напишеш на кирилица го претвора во "албанец", која е причината за ова? Шiптар е албански термин, не е нешто погрдно од наша страна така да ги наречеш.
Прегледај го приврзокот 453939
OK, ајд вака.Шиптаp споделува искуство како бил третиран од нашите браќа во Украина
Прегледај го приврзокот 453960
Уште еднаш ќе кажам нема поголем учкар, циник и антимакедонец од некој што ја поддржува моноголо-фашистичка русија која НИКОГАШ не била пријател на Македонија туку шурувала со циганите од југ кои ни окупираат голем дел. Кој ја поддржува окупацијата на Донбас утре тоа може на него да му се случи со Полог
Жити се ме интересира како дојде од искуство на Шќиптар во Украина, тоа да го споредиш клетите Грци и нас Македонците, и во истиот здив да заклучиш дека „нема поголем учкар, циник и антимакедонец од некој што ја поддржува моноголо-фашистичка русија“.Шиптаp споделува искуство како бил третиран од нашите браќа во Украина
Прегледај го приврзокот 453960
Уште еднаш ќе кажам нема поголем учкар, циник и антимакедонец од некој што ја поддржува моноголо-фашистичка русија која НИКОГАШ не била пријател на Македонија туку шурувала со циганите од југ кои ни окупираат голем дел. Кој ја поддржува окупацијата на Донбас утре тоа може на него да му се случи со Полог
Во северните и западните делови на Купјанск одамна имаат по некого. Таму е делот на домување. Источниот дел е претежно индустриски и гледам и таму пак се вратиле.После Константиновка. Русиве навлегле во Купјанск.
Не се секирај,ќе ги средат не е ова Македонија.Што ќе каже на ова Лорд Бебо попознат како Vanlok? Кавказци им станаа газди во сред Москва. Дури почнале да ги тепаат Русите кај стигнат. Пред некој ден убиле фудбалер. Али Лорд Бебо ќе ви пушта сториња за пропаста на Европа од имиграција и таа евтина пропаганда.
![]()
Умер футболист Арсений Ерошевич, которого трое зверски избили в Щелково - Новости на Вести.ru
Последние новости на сајте Вести: Футболист лјубительској команды из подмосковного штелково Арсениј Ерошевич скончалсја в больнице, не приходја в сознание. Молодого человека жестоко избили трое после конфликта в команде. Актуальные событија России и мира на сајте Вести.www.vesti.ru