Пресвртница за Украина

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    777
ти не ја разбираш механиката на војната, како сето тоа функционира на терен, така да се потрудив да објаснам, но толку ви фаќаат лејките.
Lejkite fakjaat, ama ne sakaat da si priznaat,taka im odgovara..

Тешко вас на паметот со такво разбирање

Ронче од се што ти беше напишано ти успеа да кажеш само 'ти не ја разбираш..'
Тука веќе престанав да читам

Нешто појше од тоа да кажеш за промена?

Следиш значи по темиве, не бев сигурен пошто долго време не коментираш а имаше едно катаљарда постови со критички факти за антиамериканските и МИГА политики на Трамп&САД. Но ете за лапсус одма се фати... Нешто е подобро од ништо, нели?
Реалниот свет не е опседнат со евреите, ти си.

Поголем лапсус не ни можеше да направиш. Банон и Болтон се 180 степени разлика.

A sto e toa pogresno ron sto go pisa? Bez razlika koja strana e vo prasanje, dali ukrainska ili ruska, pesadijata e mlatena od dronovi...

Рончо многу чита. Војна и Мир 3 пати ја има свртено.

па ништо не разбирате тоа е проблемот. Ни се трудите да разберете, а главни сте за зборење. Не знаете што е утврдување, што е ротација, итн. Тоа се два постулати на војнава.

Свежите регрути идат во најжестоките ровови кои се константно бомбардирани. Додека привилегираните седат позади како бариер трупи кои ги имаат на нишан овие првиве, како артилерија или некои ровови некоја линија позади. Али веќе нема луѓе да се потполнат дупките откако го свртеа милионот, и русите си влагаат како сакаат.

ти не ја разбираш механиката на војната, како сето тоа функционира на терен, така да се потрудив да објаснам, но толку ви фаќаат лејките.
Сунѓер, ај олабави малку! Важи? Повеќе нема да те цитирам, а и ти заобиѓи ме!

Kaжи ми што знаеш ти за реалниот свет. На пример кажи кој не смееш да го критикуваш таму во САД, сеедно дали како поединец или како политичар/функционер. Кажи што и се дешава на Меган Кели и што ќе и се дешава, само пошто ја интервјуираше Teјлор. Кажи што и се дешава на Тејлор иако е функционер. И зошто и се дешава, да не е заради критиките за АИПАК?

Одговори ми за тоа, па ќе зборуваме за тоа дали е вистината поговорката „ако не знаеш кој те владее, види кој не смееш да го критикуваш“. После можеме да зборуваме и кој е со што „опседнат“. На пример кој е опседнат со затварање очи за непријатна реалност во која живее.

Поголем лапсус не ни можеше да направиш.
Факт е дека за лапсуси се фаќаш а игнорираш куп МИГА постови/факти за Трамп. Тој факт кажува многу за твојот однос со реалноста.

Kaжи ми што знаеш ти за реалниот свет. На пример кажи кој не смееш да го критикуваш таму во САД, сеедно дали како поединец или како политичар/функционер. Кажи што и се дешава на Меган Кели и што ќе и се дешава, само пошто ја интервјуираше Teјлор. Кажи што и се дешава на Тејлор иако е функционер. И зошто и се дешава, да не е заради критиките за АИПАК?

Одговори ми за тоа, па ќе зборуваме за тоа дали е вистината поговорката „ако не знаеш кој те владее, види кој не смееш да го критикуваш“. После можеме да зборуваме и кој е со што „опседнат“. На пример кој е опседнат со затварање очи за непријатна реалност во која живее.

Повторување флоскули и игнорирање на аргументите и фактите на соговорникот - тоа ти е како автогол во дисциплината на дискутирање. Ама па ок, никој не вели дека мора да бидеш добар дискутант.

Како и да е фала што ми ги потврдуваш тезите. Не очекував ништо помалку.
Автоматски споено мислење:

И морам да приметам, некогаш изгледа како со ВИ бот да ги реализираш репликиве... Четџипити? Секако не дипсик, кинески производи не се мига, пардон - мага.

Повторување флоскули и игнорирање на аргументите и фактите на соговорникот - тоа ти е како автогол во дисциплината на дискутирање. Ама па ок, никој не вели дека мора да бидеш добар дискутант.

Како и да е фала што ми ги потврдуваш тезите. Не очекував ништо помалку.

И морам да приметам, некогаш изгледа како со ВИ бот да ги реализираш репликиве... Четџипити? Секако не дипсик, кинески производи не се мига, пардон - мага.

Четири активни членови на темата и успеваат да се искараат. :pos:

Четири активни членови на темата и успеваат да се искараат. :pos:
Па сега јас се обидувам да дискутирам, ама ако сакаш да се караме (како други) тогаш ок. :)

Патем овде продолжив, нема смисла повеќе офтопик... Дури во темава каде ништо не е многу офтопик.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom