Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Сакале и да го продадат Гименез :facepalm:

Тој е играч со потенцијал али у системов на Алегри тешко ќе се вклопи ако игра со 1 шпиц. Али ако игра со 2 како на припремиве негледам зашто не би се вклопил како прв напаѓач.
Nema da go prodadat,neka si sedi i neka se bori za prva postava so ovoj Boniface a koga ke gubime protiv bosi ekipi moze i dvajcata da igraat a Leao da odi na wing..
Kaj ke go igra Pulisic isto znak prasalnik? Desno Saelemaekers necum da mi go cepkaat!!

све ми мириши дека Рабијо синот ќе си го донесе Алегри
Кога сме кај Рабио ...

Не знам после вакви повреди, дали се поважни доктори или бајачи во Миланело, но ако успеат да го сочуваат од нови (а и првин да помине утре на лекарски), ќе се покаже како добро засилување.

Не мора да му се намести гол, може сам да го изработи, знае да игра фудбал, малку е луд, шутира од секаде, интересен е за гледање.

А и млад е уште, во декември ќе наполни 25 години. Играше убав фудбал после тешките повреди (АCL), но како по правило потоа доаѓаат еден куп мускулни. Не е преку 30 години и целосно потрошен за да размислува само за пензионирање. Важно е ментално да е добар, а не нов Ориги.
После втората ACL у 20/21 има пропуштено ист број на утакмици ради повреда како Леао у истиот период (37). А Леао не го сметаме као играч проблематичен со повреди.

Татко му на Влахович се умешал во преговорите и барал 5 годишен договор 6 милиони по сезона и плус 15 милиони бонус за Влахович да потпише за Милан.
Ова Фурлани нема никогаш да го дозволи.

Татко му на Влахович се умешал во преговорите и барал 5 годишен договор 6 милиони по сезона и плус 15 милиони бонус за Влахович да потпише за Милан.
Нема логика да го купиш за 25 миљона и да му дадеш уште 15.

40-45 миљона на истек на договор не вреди Влахович.

Ова е прифатливо едино као Јуве му раскине договор и е слободен играч, иначе ова плус трансфер нема шанси

Медицинскиот тим на Милан ставен на тест пред потенцијалниот потпис на Бонифас.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom