Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Još uvijek rade sve. A da se liste kao što ti kažeš uništavaju, onda bi već bile sve stale, od petka kada su objavljene. No liste su nebitne, one su postavljene zbog ovih koji traže liste, da se pokaže i dokaže da njima nije stalo do lista da bi imali što gledati već do određenih servera i informacija od njih. Zar je Pink il Nova TV drugačija u andtv nego u asterixu? I još nešto, zašto nikome neću poslati na pp listu, razlog je jednostavan. Jednom prilikom sam članu foruma (ne ovdje) poslao liste na njegovo traženje, a koju sam izvadio tada pomoću Lazar_net skripte. Znate što mi je odgovorio? "Jebo ga ti, što mi to šalješ, to je objavljeno na telegramu." Zato svi oni koji hoće neobjavljenu listu neka se obrate vlasniku servera pa će uz određenu naknadu imati neobjavljenu listu

Još uvijek rade sve. A da se liste kao što ti kažeš uništavaju, onda bi već bile sve stale, od petka kada su objavljene. No liste su nebitne, one su postavljene zbog ovih koji traže liste, da se pokaže i dokaže da njima nije stalo do lista da bi imali što gledati već do određenih servera i informacija od njih. Zar je Pink il Nova TV drugačija u andtv nego u asterixu? I još nešto, zašto nikome neću poslati na pp listu, razlog je jednostavan. Jednom prilikom sam članu foruma (ne ovdje) poslao liste na njegovo traženje, a koju sam izvadio tada pomoću Lazar_net skripte. Znate što mi je odgovorio? "Jebo ga ti, što mi to šalješ, to je objavljeno na telegramu." Zato svi oni koji hoće neobjavljenu listu neka se obrate vlasniku servera pa će uz određenu naknadu imati neobjavljenu listu
Ma svet se nevurti okolo tobom u internet ima sve i svasta tako da ako ti ne objavis objavi ce neko drugi primerno u Brazil forum.

@de;tamik
Drug, zaista ne znam o cemu pricas ko je elmu ja blage vezem nemam o tome ovde Samo sam zatrazio proservers liniju ako ko ima da podjeli jer Sam vidio da je dobar server niti se bavim copy paste niti imam vremena za to, ovde Sam iz cistog hobija nikakve koristi nemam od toga sem za licnu potrebu.Tako da nije ok da onako odgovaras.Pozdrav i ziv bio.

Nedajem jer to odmah cope paste i kurcite se da vi ste hakeri a drugo svi vi sto ste ovde bili ste kod ELMU i sada nema to vise sve ste unistili brate sve ste pogasili i skeneri i sve to toje uradio vas bog ELMU
Автоматски споено мислење:

evo jedna sa 5 konekcija
Код:
http://ott.dobratv.net:25461/get.php?username=mujanovico&password=orle654&type=m3u
Čitam tvoj post i kontam – da li si ti ozbiljan ili samo pišeš u delirijumu? Nabacao si rečenice bez glave i repa, ko da si držao tastaturu na autokorekt. “Cope paste, hakeri, Elmu bog, skeneri, sve ugašeno…” – brate, zvučiš kao retardirana budaletina koja je pobrkala forume sa naučnofantastičnim romanom.

Ja već 8 mjeseci nisam ni na forumima ni u IPTV vodama, niti imam ikakve veze sa tvojim “filmovima o ELMU”. To što si ti sebi složio teoriju zavjere je samo tvoj problem.

Moj ti je savjet – kad već hoćeš da se praviš pametan, probaj prvo sastaviti normalnu rečenicu. Ovako jedino što si postigao jeste da svi vide da lupetaš bez ikakvog smisla.

Последно уредено:
Nedajem jer to odmah cope paste i kurcite se da vi ste hakeri a drugo svi vi sto ste ovde bili ste kod ELMU i sada nema to vise sve ste unistili brate sve ste pogasili i skeneri i sve to toje uradio vas bog ELMU

evo jedna sa 5 konekcija
Код:
http://ott.dobratv.net:25461/get.php?username=mujanovico&password=orle654&type=m3u
Evo ti si upravo dao listu koja se vrti po forumima i telegram grupama vec mjesecima,sa ovim gore user pass, a vredjas ljude da rade copy paste,i pusti Elmu,on sigurno kome nije pomogao nije ni odmogao na svom forumu,,a bio sam kod njega od pocetka,,oa i ovde sam dugo samo sam morao mjenjat nalog,pravio novi,,,

Evo ti si upravo dao listu koja se vrti po forumima i telegram grupama vec mjesecima,sa ovim gore user pass, a vredjas ljude da rade copy paste,i pusti Elmu,on sigurno kome nije pomogao nije ni odmogao na svom forumu,,a bio sam kod njega od pocetka,,oa i ovde sam dugo samo sam morao mjenjat nalog,pravio novi,,,
Da budemo jasni – ja ne znam ko je sa kim imao kakve rasprave, niti me to interesuje. Ne želim da ulazim u vaše sukobe, prepucavanja ni stare priče. Godinama me provlačite kroz komentare i priče koje nemaju veze sa mnom i dosta mi je toga.

Svima vama od srca želim sve najbolje u životu, ali vas molim i istovremeno ozbiljno poručujem: prestanite da me spominjete. Nemam veze s vama, ne bavim se tim stvarima i ne želim da mi ime bude dio vaših forumskih rasprava.

Ova ;lista je od pre dve godine nemas ti pojma places za tvog boda koji je sve unistio od liste ii skenera toliko neulazim u raspravu sa kurcolisci
Pa i napisao sam da se vrti i ti si je kopirao i podjelio sta sad nije jasno,,a sto se tice ovog drugog sto sam pomenuo bila je samo dobra namjera,,briga mene ko je koga i zasto hehehe

Sad cu objaviti ovu tvoju prevaru
1755633315919.png
Evo sad cu i ja da objavim privatnu prepiski sa tobom, zaista neznam sta si ocekivao. Ugasen forum sve ugaseno ti bih da gledas citav zivot besplato ?????
Nego de nam ovdje svima napisi sta ti je krivo sto je stala lista sto sam ti dao besplatno prije par godina ????
Da li si normalan druze ?

Da ti odgovorim, magarče jedan – nisi više, zato što plačeš ko pi*ka. Opljačkao si narod za onaj Ano, uzimao novac od donacija, gasio i tako to. Kada ti uplate, ti ih blokiraš. A što se tiče liste, pogasio si sve što je vredelo, jer si ti taj koji je to radio na tvom forumu, a ljudi su ti verovali. Skeneri koje su ljudi pravili i to si pogasio, izbacivao javno da vide oni što imaju servere da ih zaštite. E to ti ja kažem lično.

Sada, pi*ko jedna, nemaš ništa, a ovde čitaš – mrš, lažovčino jedna. Sada planiraš ponovo da otvoriš. A što se tiče mog pisanja – ja pišem srpski, ne bosanski kao što vi kažete. Gde ima jezik "bosanski"? Nigde. Haha, serem ti se u tvoj jezik, govno prevarantsko. Eto, to je moj rečnik, gubavac jedan.

Ti si ovde svađao se sa svima, reklamirao se ovde i na svim forumima samo da bi uzimao donacije. Hahaha, domen košta 50 evra godišnje, a ti si sakupio 10.000 evra i posle ugasio – govno jedno svetsko.
Da ti odgovorim, pa da završimo:

Prvo – ako ćeš da me prozivaš, barem iznesi nešto što ima veze s istinom. Ja već više od 8 mjeseci nisam ni na forumima, ni u IPTV vodama, niti mi je to uopšte u planu. Ti pričaš bajke o donacijama, gasenjima i ne znam kakvim “skenerima” kao da pišeš roman za jeftine teorije zavjere. Sve što si napisao – obična je izmišljotina.

Drugo – vređati tuđi jezik i naciju, to već pokazuje ko si i šta si. Tu ne treba komentar, ti si sebe sam opisao – gubavac što vrijeđa narod i jezik jer nema argumente.

Treće – mene niko nikada nije uhvatio da sam nekoga prevario, niti sam ikada kome uzeo marku ili euro nepošteno. A ti koji ovako laješ – očigledno si onaj tip što nikada ništa u životu nije napravio, pa ti jedino ostaje da pljuješ po tastaturi i izmišljaš priče.

I za kraj – razlika između mene i tebe je jednostavna: ja jesam ime koje se spominjalo, a ti ćeš ostati samo anonimna pi*ka iz komentara, koja je pokušala pljuvati

Vidi ponovo otvorio forum da bi video prepisku hahahaha eto toje elmu kuronja sto se kurcio na njegov forum

ma koji telegram ja tamo neidem i stacu kada radim sam te skenere eto to je odgovor od mene
Pa kad skeniras daj jednu m3u datacentar.org u pp al da radi bez vpn hehehe

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom