Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што е зелењавава отстрана што ја имаш кладено? Ми личи на халапењо пиперка, или грешам?Ми остана малку јунешко и малку свинско па решив да ги набодам со патлиџан и пиперка.
Прегледај го приврзокот 453144
Прегледај го приврзокот 453146
Што е зелењавава отстрана што ја имаш кладено? Ми личи на халапењо пиперка, или грешам?
Еи брат, скроз не.Наздравје, изгледа превкусно, само малце советче за телешка - кромидот, морковот, пашканатот и целерот можиш да ги изблендираш пред да почнеш да готвиш чорбата, или стави ги цели нека се варат и откако ќе омекнат да ги испасираш, мислам дека ќе имаш уште подобри резултати(гурман сум за јадење)
Брат, Зурел е професионален кувар. Како ќе легнеше на темава, ко пиле под квачка.Еи брат, скроз не.
Фала на совет али сори сакам чорбу,иам зуби сакам да жвакам, а нејќу потаж или смути хаха.
А и пасирано некако е за деца.
Башка не сам ставија целер, кромид(да умре кој га измисли) и пашканат.
Не е телешка, пилешка е.
Значи стек, компир, моркоф, зелена тикфичка, пет минута мини парче лук за шмек и га извади, цфетче рузмарин и ловороф лист и на крај малце златна мешавина и замрзнато топче спанаќ, бајаги путер и зачини.
Још сфршују од ручак.
Он сигурно само знае да запече нешто у тепсију. Јајце незнае да искрши и изљупи, зшто не е рамно.Брат, Зурел е професионален кувар. Како ќе легнеше на темава, ко пиле под квачка.
По неговите сфаќања ваљда најдобро прави проја и пандишпан.Он сигурно само знае да запече нешто у тепсију. Јајце незнае да искрши и изљупи, зшто не е рамно.