Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mene bas me kopka kako ke izgledame. Nemam nikakvi ocekuvanja za Cupic mada deckoto e roden pobednik
Тримо Требње ќе игра на турнирот место АекНа 19.08 почнува турнирот во Охрид. За првпат ќе имаме шанса да ја видиме новава екипа. Прв натпревар е против Динамо Панчево. Во група сме уште со шурите,и Нексе кој доаѓа као замена на Аек.
Da, Trimo Trebnje, pardon moja greška. Nekse e vo drugata grupa.Тримо Требње ќе игра на турнирот место Аек
СИЛАТА НА ТВРДИНАТА!
Во пресрет на јубилејната година, кога РК Вардар 1961 го прославува 65 роденден, со огромна чест ви го претставуваме новиот дрес на клубот за наредните две сезони.
Скопското Кале, тврдината на градот Скопје, симбол на издржливоста, на приказната која со децении, со многу труд и емоција ја имаат создавано и се уште ја создаваат генерации на ракометни легенди, спортски работници и навивачи, како и црвено-црните риги, нашиот препознатлив заштитен знак, на секој натпревар, дури и во најтешките моменти нека ги потсетуваат ракометарите на теренот на големината и на славната историја на клубот. Нека им бидат поттик и патоказ кон враќањето на тронот!
Новиот дрес е само почеток на низата од настани и активности, со кои РК Вардар 1961 во текот на целата година ќе го прослави 65 роденден.
Благодарност до сите кои беа дел и несебично ја помогнаа реализацијата на промотивното видео.
Клуб за сите генерации - клуб со славно минато!
Зошто дискутабилен? Топ е дресот.Замислата со калето добра , дизајнот ептен дискутабилен...Сепак историјата е испишана, било кој клуб од семејството на Вардар за прв пат добива специјално дизајниран дрес.
Ideata na videoto ukradena od FK Pelister
Среќа што ве имаме вас, иначе ништо немаше да ни текне...Ideata na videoto ukradena od FK Pelister