Што играте во моментов

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
На приватен сервер е ова, така? Моментално нема официјални сервери за Wrath.

Јас почнав вчера после подолга пауза Класик на тие серверите што ги пуштија Близард лани.
На warmane можда 10 години е активен серверот, еден профил ми хакнаа.
Ритејл не играм кога истото искуство го има на пиратерија. :D

Шу да праиш, треш лупа секако али пуцачини не играм. :gjavol:

ПС Воркрафт ми е во срцето од средно. :D
Јас мн сум пребирлив за пуцачини.

А од средно и пред средно поголема љубов ми е Warcraft 3 Frozen Throne на која што исто така близард и ебаа матер со гомното рифорџ .
Автоматски споено мислење:

На пример.. ?
Од балканци Мортал Комбат, од странски Џудас Прист.

Јас мн сум пребирлив за пуцачини.

А од средно и пред средно поголема љубов ми е Warcraft 3 Frozen Throne на која што исто така близард и ебаа матер со гомното рифорџ .
Автоматски споено мислење:

Од балканци Мортал Комбат, од странски Џудас Прист.
Од како влезе Activision во blizzard почна да паѓа квалитетот на игрите, затоа и цмиздрат сега цреповите. Microsoft или ќе ги оправи или ке ги затвори.

А ја баш ќе кажев зашто ХУД-ов личи како да е направен ВоВ мод за ВЦ Рифорџ.

Не се разбирам многу во Фифа или ФЦ 24 , зошто неможам да ги користам играчите со црвено во десниот горен агол?

Attachments

• IMG_20250816_143739.jpg
    IMG_20250816_143739.jpg
    1,8 MB · Прегледи: 11
Не се разбирам многу во Фифа или ФЦ 24 , зошто неможам да ги користам играчите со црвено во десниот горен агол?
Треба да им продолжиш договор.
Во ултимејт договори те се ко поени секој натпревар ти зема еден поен, кога ќе снема неможе да ги користиш додека не им продужиш.

Треба да им продолжиш договор.
Во ултимејт договори те се ко поени секој натпревар ти зема еден поен, кога ќе снема неможе да ги користиш додека не им продужиш.
Ова е менаџер модот или тоа глупоста со картиците ?

Ова е менаџер модот или тоа глупоста со картиците ?
Оваа им е cash cow купуваш пакови со играчи и играш мулти плеер, оваа ја уништи и играта.

Оваа им е cash cow купуваш пакови со играчи и играш мулти плеер, оваа ја уништи и играта.
Ауу да бе , каде што поврзуваш линии со синергија меѓу играчите од иста држава или лига. Башка и женски картици убациле :pos:
Ја мислев да не ова некое ново срање на менџер модот наместо како во реалност со плата и потпишување договор меѓу 1-5 год да смениле со тие поените што ги спомна.

Ауу да бе , каде што поврзуваш линии со синергија меѓу играчите од иста држава или лига. Башка и женски картици убациле :pos:
Ја мислев да не ова некое ново срање на менџер модот наместо како во реалност со плата и потпишување договор меѓу 1-5 год да смениле со тие поените што ги спомна.
Зашто да мењаат нешто што им носи милијарди до 0 потрошен труд. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom