Mud
Aloysius Devadander Abercrombie
- Член од
- 4 мај 2012
- Мислења
- 4.415
- Поени од реакции
- 7.667
Кажано од типот што 5 пати напиша на темава спин само за да не ми одговори на моето прашање.Ti so cel um ocekuvase nekoj pameten odgovor ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кажано од типот што 5 пати напиша на темава спин само за да не ми одговори на моето прашање.Ti so cel um ocekuvase nekoj pameten odgovor ?
Auu coek od normalno prasanje stignavme Zaev I Grujo … ednostavno prasanje ti postaviv ama ocigledno Te preceniv … a ako mislis deka nema pogolem mangup sto moze kolku tolku taa krevka ekonomija da ja upropasti na Srbija eve ti cist primer Kaj nas deka moze … i koga beshe glavata Gore poapsija sve Dur imashe protesti I mavaa policija po ludje vie od strana so smutito seir pukavte od sosednite kafici…I ti ke zboris od sto e glava Dole takva situacija e … ke ja sirime do utre Pak nema da sfatis Sto ti Se zbori ti rekov idi vozi trotinet I baraj gresno parkirani koli na trotoar … temata e Srbija ti ja siris be coek bezvezeАко имаш малце у главата ќе знаеш зашто Македонија протестираше против Груевски. Проблемот е зашто немаше исти протести против муртинецот, а не зашто имало против Грујо.
Кој и да дојде у Србија ако се понаша исто или полошо пак треба да искочат и пак треба да протестираат.
Алтернативата е главата доле и нек те ебат, пошо ако дојде друг може и поголем да му е...
Ти реков не читам очобол реферати научи кирилица.Auu coek od normalno prasanje stignavme Zaev I Grujo … ednostavno prasanje ti postaviv ama ocigledno Te preceniv … a ako mislis deka nema pogolem mangup sto moze kolku tolku taa krevka ekonomija da ja upropasti na Srbija eve ti cist primer Kaj nas deka moze … i koga beshe glavata Gore poapsija sve Dur imashe protesti I mavaa policija po ludje vie od strana so smutito seir pukavte od sosednite kafici…I ti ke zboris od sto e glava Dole takva situacija e … ke ja sirime do utre Pak nema da sfatis Sto ti Se zbori ti rekov idi vozi trotinet I baraj gresno parkirani koli na trotoar … temata e Srbija ti ja siris be coek bezveze
Ako ti Se cita citaj ako ne idi na Twitter zali Se I dir pies smuti ogovaraj me … ti si Samo bezobrazen nisto poishe ocobol ne cital on … kako be ne ti e nezgodno uste pa pokusava nesto pisuva od strana nadmokj nekoja nesto nacitan nasetan sest pati te prasav izbegavas nekoe foliranje bezobrazno pcuenje recnik sto ne mu prilega na gramada osvestena kao tebeТи реков не читам очобол реферати научи кирилица.
Tuka vas vi e greskata. Ne e toa problemot tuku prasanje na koe treba sam da si najdis odgovor. Koga toa ke si go odgovoris, duri togas ke mozime da recime deka imas( imate posto ne si samo ti tuka ) nekoj funkcionalen nevron vo glata. Se dotogas ste samo obicni korisni idioti i nisto drugoПроблемот е зашто немаше исти протести против муртинецот, а не зашто имало против Грујо.
Затоа што постојат луѓе како тебе, со наведната глава. Полесно е на кајгана и твитер да се изиграва паметен него да се излезе на улица.Tuka vas vi e greskata. Ne e toa problemot tuku prasanje na koe treba sam da si najdis odgovor. Koga toa ke si go odgovoris, duri togas ke mozime da recime deka imas( imate posto ne si samo ti tuka ) nekoj funkcionalen nevron vo glata. Se dotogas ste samo obicni korisni idioti i nisto drugo![]()
Ok postojat kako mene, no za srekja imase pun kurac i kako vas.Затоа што постојат луѓе како тебе, со наведната глава. Полесно е на кајгана и твитер да се изиграва паметен него да се излезе на улица.
Знам дека алудираш на странски служби ама тоа ти е изговор.
Неможе држава ако цело време се чека некој од страна, не може востание ако се чека цело време некој од страна...и така иде тоа.
500 години владе не се малце, али со твојов менталитет и 1000 не ни стигаат....
Аh stario stario...Vi ostaja zlatna drzava ja preebavte, i so vaseto kubur za crni denovi filozofija, ete do kaj ja donesovte drzavava...Bezimena, opljackana, bez gram dostoinstvo, iselena...Ah be deca deca, nazad vi e zimata vas.
DobroАh stario stario...Vi ostaja zlatna drzava ja preebavte, i so vaseto kubur za crni denovi filozofija, ete do kaj ja donesovte drzavava...Bezimena, opljackana, bez gram dostoinstvo, iselena...
Banditi 35 godini ne preebuvaat, ni menuvaat zname, ime, identitet, kvazipatrioti so gi interesiraat samo tenderi, kvazi komunisti ne ograbija so privatizacijata, ovie denesnite takugjere, koj dojdi uci od prethodnikot, a vie ushte kuburot za crni denovi, kjuti da ne ima poloso...Da se zadovolime so maloto zlo, oti ima pogolemo...E zato nema da ne bidi...
So e uste potragicno, posle se preziveano, uste istata filozofija ja terate..... Zato ne vodat tapoglavcite so site gi dupevme vo klasot ko bevme sredno...
А ти кај беше како вмровец? Или и ти сркаше говна и ќутеше? Што не искочи? Кај беше кога вмровци гласаа за името да се смени? Или само онлајн си јак?Ok postojat kako mene, no za srekja imase pun kurac i kako vas.
So cekavte vie, so ne izlegovte na ulici koga Zoran vi se mocase vo usta tolku vreme. Ko vi se posra na revolucijata . Kade bevte vie celo vreme. Ne ve vidov nesto da pravite sarena revoluvija vol 2
Ti velam jas, ne e toa problem tuku prasanje koe treba da si go postavis i da si najdis odgovor.
Koga uspesno ke go pominis toa nivo na razvoj duri togas ke sfatis kolku glup si bil i zosto si im sluzel kako korisen idiot.
Ajde sega trk vo stabot da mu kazis za muabeto.Dobro
Si sedev doma. Da ne ocekuvase deka ke vi gi cistam lsjnata. Sami si zasravte, sami cistete si.А ти кај беше како вмровец? Или и ти сркаше говна и ќутеше? Што не искочи? Кај беше кога вмровци гласаа за името да се смени? Или само онлајн си јак?
Si sedev doma. So glavata u gazot. Da ne ocekuvase deka ke zastanam za Makedonija?
Toa e toa poznato sarenokurtonsko nivo na diskusija.