Политички случувања во Србија: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dumbledore
  • Време на започнување Време на започнување
Aj prvo namali so izrazive drzi nekoe kulturno nivo ne sme u Disko ako ti Se zbori ke diskutirame ako ne idi svrti Eden Krug so trotinetot I pisi na Twitter kako nemozes da vozis koli parkirani Se na trotoar… prvo Srbija si e drzava sto nie kako normalni gradjani ama bash nisto ne ni menja dali e Vucic ili nekoj Marsoec na vlast ako gledame niz istorija Vucic Sto se Odnesuva za normalni gradjani Pusti vakcini I uste nekoi sitnici za koronata ( Vo red mozda za slikanje mu bilo ) ama bash nisto ne ni smenilo koj e na vlast Vo sosedna Srbija Vo naseto funkcioniranje den za den … sto Se odnesuva do ebe***to ob Vucic prema srpskiot narod I deka ke mu ja mislat posle negovoto idenje koj ke glasaat bukvalno sarenite imaa isto razmisluvanje Kaj nas Sega Samo im gi osvetluvaat patistata na Svoite srpski kolegi … I nemoj da ides ziti se do 2001 nemoj znaci znam nemas pardon Ali ne se glupiraj milion pati e zboreno Sto I kako e Vo ovie 35 godini nezavisnost … ajde sega ti odgovori mi direktno Sto vikaat tvoite srpski kolegi kako posle Vucica?
.,!?-; и голема буква кај што ти текнало..Очобол е брат да те чита чоек :)

Ajde sea I gramatika pocnavme… so 3 vecerno sum … I Pak nema odgovor a korektno prasav
Ајде сам прочитај се да видиш што ти реков. Не вреѓај се одма, добронамерен совет ти дадов...

Научи да пишуваш кирилица па ќе те прочитам.

Ти не одговори на моето прашање.
Па вие како просветлени граѓани со пола македонски пола англиски ептен тешко ти иде латиница да прочиташ… и што викаат колегите српски ќе им пуштате пак автобус со просветлени граѓани од Македонија за Србија зборено е нешто дај инфо од прва рака… во ред е Владе милион пати ве праша никако одговор не давате така да и сега не очекувам никаков конкретен одговор

Последно уредено од модератор:
Ти не одговори на моето прашање.
A jas ti posociv najdobronamerno deka so toa razmisluvanje ke stanis bezdomnik, i ti dadov prilika da razmislis uste ednas kako bi postapil vo edno takvo hipoteticko scenario.
A ako si ubeden deka toj e praviot nacin, ok toa objasnuva mnogu okolu tvoite stavovi i kako ti funkcionira mozokot. Nazad ti e zimata tebe so toj um, samo toa mozam da recam.

Последно уредено од модератор:
A jas ti posociv najdobronamerno deka so toa razmisluvanje ke stanis bezdomnik, i ti dadov prilika da razmislis uste ednas kako bi postapil vo edno takvo hipoteticko scenario.
Брао бе владе прав политичар. Ако не си и некоја партиска печурка никната у некое прилепско село.

Втор спин до сеа, и втор пат имаше можност да ми одговориш на прашањето, еве ја бев фер и ти одговорив. Каде е твојот одговор?
Автоматски споено мислење:

Па вие како просветлени граѓани со пола македонски пола англиски ептен тешко ти иде латиница да прочиташ… и што викаат колегите српски ќе им пуштате пак автобус со просветлени граѓани од Македонија за Србија зборено е нешто дај инфо од прва рака… во ред е Владе милион пати ве праша никако одговор не давате така да и сега не очекувам никаков конкретен одговор
Многу напишано ништо кажано. Ајде повели прашај што ти е на ум.

Znaci Vlade saka da ti kaze @Mud deka navednata glava sabja ne ja seci...Kjuti si, trpi si...Krediti imas, ne e zaebancija...Utre ako gazdata hipoteticki zborvame ti pobara da mu ja otstapis i zenata, krediti imas ne zaboravaj....Mora da se misli na krediti, jebalo vas kreditiranje....

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud
Брао бе владе прав политичар. Ако не си и некоја партиска печурка никната у некое прилепско село.

Втор спин до сеа, и втор пат имаше можност да ми одговориш на прашањето, еве ја бев фер и ти одговорив. Каде е твојот одговор?
Автоматски споено мислење:

Многу напишано ништо кажано. Ајде повели прашај што ти е на ум.
Sto posle Vucic ? Nema vishe partiski vrabotuvanja Litium ke se raskine dogovorot zivoten Standard ke se podobri Sto kazi posle Vucic ? Ne mi Siri nisto drugo direktno odgovori mi koja oblast ke se podobri za normalniot gradjanin na Srbija ?

Sto posle Vucic ? Nema vishe partiski vrabotuvanja Litium ke se raskine dogovorot zivoten Standard ke se podobri Sto kazi posle Vucic ? Ne mi Siri nisto drugo direktno odgovori mi koja oblast ke se podobri za normalniot gradjanin na Srbija ?
Што после Османлиите? Што ќе се подобри, ќе јадеме свинско? Што после Султан КојКурац ?

Е вака звучите. Затоа и македонскиот народ бил 500 години роб, у крвта ви е вакво размислување.

Што и да дојде може да биде полошо, може и да биде подобро, не е Вучич крал на Србија како што и не беше Грујо крал на Македонија па вечно да ги трпи некој.

Што после Османлиите? Што ќе се подобри, ќе јадеме свинско? Што после Султан КојКурац ?

Е вака звучите. Затоа и македонскиот народ бил 500 години роб, у крвта ви е вакво размислување.

Што и да дојде може да биде полошо, може и да биде подобро, не е Вучич крал на Србија како што и не беше Грујо крал на Македонија па вечно да ги трпи некој.
Tebe stvarno ne ti e dobro … alo procitaj Sto pisuvas be i pak nema odgovor … Vucic ne e Kral a ni Grujo ama ako e idninata na Srbija kako Makedonija posle Grujo neka im sedi Vucic ne im pustajte vishe avtobusi… nekad nema dobro I loso resenie ima loso I poloso Samo Sto I Taka ispadna u slucajot Makedonija napred so sidroto …I korektno te prasav … ete padja Vucic I sto ? Nema korupcija nema partiski vrabotuvanja litium raskinat dogovor? Srbija nezavisna Politika ke nosi? Zivoten Standard na normalen gradjanin ke se podobri Sto kazi ? Na koja Fora Samo im nosite avtobusi ne mi e jasno dnevnica im davate? I da Grujo padna od vlast posho vie osvestenite Sto nemozevte da Go trpite I glasavte protiv bash vasiot Glas go butna od vlast … Taka se tesite koga sedite na smuti?

Последно уредено:
Tebe stvarno ne ti e dobro … alo procitaj Sto pisuvas be i pak nema odgovor … Vucic ne e Kral a ni Grujo ama ako e idninata na Srbija kako Makedonija posle Grujo neka im sedi Vucic ne im pustajte vishe avtobusi… nekad nema dobro I loso resenie ili loso I poloso Samo Sto I Taka ispadna u slucajot Makedonija napred so sidroto …
Ti so cel um ocekuvase nekoj pameten odgovor ?

Tebe stvarno ne ti e dobro … alo procitaj Sto pisuvas be i pak nema odgovor … Vucic ne e Kral a ni Grujo ama ako e idninata na Srbija kako Makedonija posle Grujo neka im sedi Vucic ne im pustajte vishe avtobusi… nekad nema dobro I loso resenie ili loso I poloso Samo Sto I Taka ispadna u slucajot Makedonija napred so sidroto …
Ако имаш малце у главата ќе знаеш зашто Македонија протестираше против Груевски. Проблемот е зашто немаше исти протести против муртинецот, а не зашто имало против Грујо.

Кој и да дојде у Србија ако се понаша исто или полошо пак треба да искочат и пак треба да протестираат.

Алтернативата е главата доле и нек те ебат, пошо ако дојде друг може и поголем да му е...

Сигурно дедовците на српЧињава ги кодошеле комитите оти се бореле против државата...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom