Пресвртница за Украина

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    762

Линк кој сака да следи. Инаку тоа од аиртракерот испадна превара. Нити Путин нити Трамп се слетани.

Трамп само што слета.

Следен е Путин.

Му демонстрираа Ф-22, Ф-35 и Б-2 на Путин. Овој се насмеа само :D

Последно уредено:
Во оправдано или неоправдано отсуство на Не сум ја и на стрико Цитро да пишам само Слава Украини !!! за секој случај. Ќе се најде за недај боже после средбава.

Путин изгледаше позадоволен од Трамп, вака одокативно. :)

pa ke dobie nobelova nagrada za mir... nego toa go interesira.

ke objasni ima plan od tuka moze samo ukraina ili rusija da e kriva (so toa sto najverojatno dogovoril ako rusite ke bidat krivi da udrat posle zimata)

Зашто Еуропска се пред нервен слом заради тоа што Русија и САД можат да постигнат договор за завршување на војната ?
Нели се жалеа дека поради САД економиите им биле паднати и немале помош од САД ?

Колку ми е познато, со договорот од Будимпешта од 1994-тата, Украина го враќа сето а-оружје во Русија, а за Украина, како гаранти за нејзиното постоење, се јавуваат САД и В.Британија.

Пошто ВБ веќе не е дел од ЕУ, останатите „големци„ од ЕУ (Германија, Франција) себе си се гледаат за гаранти за(д) Украина па се многу „увреѓени„ од нивното неповикување на договорот за Украина.

Зелениот не ни дочека вакви слики.. не го гледаат со тие очи.

Зелениот не ни дочека вакви слики.. не го гледаат со тие очи.
Ќе оди во Вашингтон наредна недела на пеење пак. Ако облече одело, може ќе му дадат и некоја сликичка за медиуми.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom